2020-10-23 349 瀏覽
食過好多次一個月都起碼食2次坐得舒服 服務又ok壽司又好食價錢中等 ~.........................同埋佢地宜家芥末轉左獨立包裝 都幾衛生但好似我要好多芥末先滿足既人好似不停要問人拎會有d唔好意思😅如果可以放多幾包係枱會好啲咁d staff做野又會舒服啲
食過好多次
一個月都起碼食2次
坐得舒服 服務又ok
壽司又好食

價錢中等 ~
.........................
同埋佢地宜家芥末轉左獨立包裝
咁d staff做野又會舒服啲
  • 火炙三文魚
  • 壽司
2020-09-02 658 瀏覽
因為疫症關係,午餐唔使點等位仲坐得好舒服添70幾蚊就有個午餐食,而且包埋沙律同埋湯,感覺好滿足。而且刺身都幾新鮮👍🏻👍🏻另外我再加多個蒸蛋,個蒸蛋材料都幾豐富,包括有鰻魚同埋蝦,不過正正因為材料豐富搞到啲蛋就少咗啲,因為本身我好鍾意食蒸蛋,如果蛋嘅份量可以再多啲就好了!
因為疫症關係,午餐唔使點等位仲坐得好舒服添

2020-08-27 573 瀏覽
去元朗食嘢,最方便就係去yoho mall 。無論係搭車或者揸車都好方便。今日試吓日本嘢,純壽司🍣。黎到接近兩點,所以人流都唔算好多,唔使等位直接入座,由於疫情關係,入座前都係要探熱量體溫,門口旁邊亦有消毒酒精提供👍。我叫咗D壽司,海膽,三文魚籽,鰻魚,吞拿魚壽司,海膽壽司非常新鮮完全冇雪味,三文魚籽都好鮮甜,鰻魚壽司直情係高水準.份量都多,一定要推介俾大家,壽司種類好多,上菜速度都好快,店員又有禮貌。值得推薦
2020-08-27 422 瀏覽
之前試過一次純壽司,其實已經無什麼印象!疫情下,叫外賣。再試一次!點了多款壽司,另加一人前及雞翼!可能是星期六關係,很多人外賣自取,等的時間比較長,等了40分鐘!食物以外賣來講,尚叫滿意。外賣自取85折。
之前試過一次純壽司,其實已經無什麼印象!

疫情下,叫外賣。再試一次!

點了多款壽司,另加一人前及雞翼!

食物以外賣來講,尚叫滿意。

外賣自取85折。
40 分鐘 (外賣自取)
2020-08-13 482 瀏覽
依排外賣價真係接近平時半價甘滯所以都食多左外賣,想試d 平時唔會試既中價餐廳純壽司就有唔同既set我地兩個人就叫左個一人set share 試下味烏冬質地都彈牙,唔錯,配料都算足蟹籽沙律有蟹柳蟹籽,菜就唔算新鮮,有額外比沙律醬撈外賣炸物當然就淋左,炸蝦質地都ok, 雞就正常壽司魚生類都係正常,三文魚有加少少分飯同魚生比例都係岩岩好$120~ 其實一個人食就肯定太飽,兩個人細食都ok share 到但依佢依個水準,堂食正價就未必encore 啦
依排外賣價真係接近平時半價甘滯

所以都食多左外賣,想試d 平時唔會試既中價餐廳

壽司就有唔同既set

我地兩個人就叫左個一人set share 試下味

細烏冬

烏冬質地都彈牙,唔錯,配料都算足

蟹籽沙律

蟹籽沙律有蟹柳蟹籽,菜就唔算新鮮,有額外比沙律醬撈

炸物盛

外賣炸物當然就淋左,炸蝦質地都ok, 雞就正常

壽司八件

壽司魚生類都係正常,三文魚有加少少分

飯同魚生比例都係岩岩好

但依佢依個水準,堂食正價就未必encore 啦
2020-08-08
外賣自取
2020-08-07 337 瀏覽
同老公去一田買餸,順便喺形點搵餐廳食午餐,疫情嘅原因,好多餐廳都減價,因為細路唔係身邊,我哋梗係食壽司同刺身啦!純壽司以前都成日食,好彩依家仍然保持一貫水準,而且見到午市時餐廳都有唔少人。白身三點盛即油甘魚、油甘魚腩同魚背好鮮,唔腥,西哥淨係識食三文魚,大個先知油甘魚先係正嘢壽司盛咁多款壽司都係咁鮮甜,連沙律都做得唔錯,好開胃炸雞定食炸雞唔會太油膩,再配上蒸蛋,感覺好配兩個午餐份量都好足,老公話,去超市買壽司都冇呢度咁平仲送埋沙律同湯,真係抵到喊
同老公去一田買餸,順便喺形點搵餐廳食午餐,疫情嘅原因,好多餐廳都減價,因為細路唔係身邊,我哋梗係食壽司刺身啦!

白身三點盛
即油甘魚、油甘魚腩同魚背
好鮮,唔腥,西哥淨係識食三文魚,大個先知油甘魚先係正嘢

壽司
咁多款壽司都係咁鮮甜,連沙律都做得唔錯,好開胃

炸雞定食
炸雞唔會太油膩,再配上蒸蛋,感覺好配

兩個午餐份量都好足,老公話,去超市買壽司都冇呢度咁平
仲送埋沙律同湯,真係抵到喊
2020-07-14 2107 瀏覽
是日懶諗食咩 用Yohomall apps取票排隊 見呢間有就殺入啦😂第二次食呢間 上次食個兒童餐(好似$48)湯圓就唔太愛啲熟壽司 淨係愛甜品 咁今次改變策略啦迷你蝦天婦羅烏冬 $42有兩隻蝦 都清清地 蝦肉都唔少 烏冬亦滑溜彈牙 湯圓食唔晒我地又有得分啦布甸餐 $16有布甸同支益力多 價格普通啦 志在可以慢慢比佢自己食波子汽水 $18 唔係間間有得飲波子汽水 熱辣辣爽下先 酷兒白提子汁 $6 俾湯圓妹飲埋 唔知咩味辣味魚背軍艦(前)$16 OK 似辣味八爪魚果類 正正常常啦北海三點盛(後)$58 算鮮甜味美特大廣島炸蠔 $39 大而無當 炸粉太厚 蠔又酸左啲 徙晒挪威三文魚腩 $22 OK名物!等等蒸蛋 $38 蒸籠上都幾得意 蛋滑溜又帶有高湯香氣檸檬沙冰水晶 $32 夏天食呢個係爽既 店員細心建議唔好落咁多糖漿 唔係到底會好甜 呢個酸酸甜甜入口即散都唔錯
迷你天婦羅烏冬

檸檬沙冰水晶 $32

2020-07-04
特大廣島炸蠔
2020-07-01 544 瀏覽
熱辣辣很想食壽司,純壽司一向滿喜歡質素不錯的.🍣壽司夏之三文魚盛 $129夏之雙極卷 $79火炙厚切明太三文魚 $28火炙三文魚白腩 $28福岡產鯖魚腩 $16厚切三文魚 $36厚切油甘魚 $56三文魚子軍艦 $22飯細件刺身肥美,喜歡這個比例,啖啖肉非常鮮味,最喜歡厚切哈,期間限定的雙極卷也很好食,一款油甘魚一款鰻魚,再搭配青瓜、蔥、特製醬汁,正!好食指數:😋😋😋😋😋🦪特大廣島炸蠔好大件蠔呀!咬入口爆汁好鮮味,炸粉做得不錯好脆口,加上檸檬汁和沙律醬很好食!好食指數:😋😋😋😋😋九州風雞翼雞翼上面散上芝麻, 咬落好脆口,甜甜地伴住醬汁再有少少辣味,正好食指數:😋😋😋😋😋.想食壽司就會來在樓下太方便質素又好,如果來開yoho行街又想食壽司推介呢到呢整體評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.
熱辣辣很想食壽司,純壽司一向滿喜歡質素不錯的
🍣壽司

🦪特大廣島炸蠔

九州風雞翼
整體評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2020-06-24 456 瀏覽
真係好鍾意食壽司🍣食到停唔到口,和朋友慶祝生日,叫到好似放題咁,都係300幾蚊一個。食左好多刺身和壽司,掛住食,有好多漏影相!哈哈!😄 刺身好新鮮,好好味啊!帆立貝好有鮮味,一口咬落去,海鮮的香甜就出曬黎啦。三文魚刺身又係好好食,六個人食,叫了四碟。三文魚的鮮味,肥美,好正!火炙壽司都幾好味!特別愛吃三文魚火炙壽司。芥末八爪魚的芥末好攻鼻,我食到眼汪汪,但真係好好味。芥末夠多,感覺一流。推介!甜蝦壽司配芝士醬,都幾好味,蝦味夠鮮甜。餃子一般,有少少油。整體來說,非常好味,值得推介。但店內冷氣不足,有點熱,建議唔好坐近門口位置。
真係好鍾意食壽司🍣食到停唔到口,和朋友慶祝生日,叫到好似放題咁,都係300幾蚊一個。食左好多刺身壽司,掛住食,有好多漏影相!哈哈!😄 刺身好新鮮,好好味啊!帆立貝好有鮮味,一口咬落去,海鮮的香甜就出曬黎啦。三文魚刺身又係好好食,六個人食,叫了四碟。三文魚的鮮味,肥美,好正!

火炙壽司都幾好味!特別愛吃三文魚火炙壽司

甜蝦壽司配芝士醬,都幾好味,蝦味夠鮮甜。

餃子一般,有少少油。

2020-06-17 395 瀏覽
今日約了一班中學同學食晚飯,由於有同學好耐沒有食過日本菜,於是係佢的建議下,我們就到了元朗純壽司食晚飯。餐廳是用電子點餐的方法去下單,我們在七嘴八舌下點了一堆刺生和壽司。這個方法好處係可以準確下單之餘又不用紙張同叫店員下單,方便快捷,更重要的可以查看點了什麼。上菜的速度快速,食物的種類繁多,而且味道鮮甜。前菜這個沙律帶醬油,十分好食。炸物上枱時又脆又熱。另外還點了一盤刺身,而甜蝦我們食完再添,原因味道鮮甜,而且同學們很愛吃。另外叫了一些壽司同一個卷物,都非常美味。

炸物上枱時又脆又熱。

另外叫了一些壽司同一個卷物,都非常美味。
2020-06-13
2020-06-17 207 瀏覽
I absolutely love this restaurant but only because of the food. The food is extremely delicious and i really love the Fried Shrimp roll. This restaurant is suitable for the whole family, and even has delicious kid sets. The only problem I have is the terrible service! My family and I had to wait a total 45 minutes while the other families (with the exact number of people we had) that came after us all went inside before us! Some waiters have very bad manners and terrible service!
2020-06-05 406 瀏覽
今日去左元朗yoho行街咁夜晚肚餓就搵野食行過見到依間咁多人排隊應該幾好食女朋友又話見人排我又想排下咁結果等左成個鐘先入到去可能因為太肚餓既關係d野食好似特別好食咁首先我地叫左個軟殼蟹卷食落非常脆口好似岩岩炸好咁而且餡料都幾足除此之外仲叫左個壽司拼盤鰻魚夠哂大件同軟熟海膽就有少許腥味唔係好夠甜其他油甘魚帶子個d都算幾肥美鮮甜以咁既價錢算係唔錯最後女朋友話想食d熱野所以叫左個清酒煮蜆蜆幾甜同帶酒既清香依間可以再encore
今日去左元朗yoho行街
最後女朋友話想食d熱野所以叫左個清酒煮蜆
蜆幾甜同帶酒既清香
依間可以再encore

2020-05-30 385 瀏覽
純壽司價錢中等 但壽司嘅質素唔錯 全部都好大件 刺身又厚切 上菜速度都算快 環境闊落 就算一大班朋友一齊聚餐都無問題 喺YOHO呢個大商場入面有間性價比咁高的日本餐廳 算係好難得 經過不妨試下😋
2020-05-25 432 瀏覽
Overview🔥特上壽司盛合 ($168)見到特長鰻魚已經心心眼海膽魚子鮮蝦...各類壽司都有👍-🔥春之三文魚盛 ($118)豪華版三文魚壽司拼盤✨ 每款各兩件中意食三文魚既必點!-🔥北寄貝刺身 ($45)肉質鮮甜 唔錯~-🔥大盛蛤仔湯 ($28)食左咁多生冷野 飲一碗熱既蛤仔湯好滿足☺️湯底清甜 蛤仔都好味 唯獨有d沙
Overview

🔥特上壽司盛合 ($168)
見到特長鰻魚已經心心眼
海膽魚子鮮蝦...各類壽司都有👍

🔥春之三文魚盛 ($118)
豪華版三文魚壽司拼盤✨ 每款各兩件
中意食三文魚既必點!

🔥北寄貝刺身 ($45)
肉質鮮甜 唔錯~

🔥大盛蛤仔湯 ($28)
食左咁多生冷野 飲一碗熱既蛤仔湯好滿足☺️
湯底清甜 蛤仔都好味 唯獨有d沙

• 特上壽司盛合
由於本人唔食生野 所以主要集中評價熟的🤣2人食左$287 性價比不高首先火炙鰻魚壽司 鰻魚軟熟唔腥幾大件北寄貝沙律軍艦 紫菜好脆😂炸蝦卷 啲蝦口感有啲怪 可能係我問題感覺唔熟又唔係幾新鮮 炸個個位已經唔脆炸軟殼蟹相對來說還可以 仲係脆的但啲壽司既飯團都比較鬆散 我最唔鐘意啲壽司係咁 一夾就散芝士薯波係新鮮滾熱辣 但個皮同啲薯蓉好似分離左咁 個汁又唔係好夾 係個芝士餡算ok其他生野係冇味覺既男朋友食佢既評價係 正常水平囉🤦🏻‍♀️😂
由於本人唔食生野 所以主要集中評價熟的🤣
2人食左$287 性價比不高