2023-03-22 212 瀏覽
若果喜歡吃燒牛肉,又不想走出人多鬧市,將軍澳燒肉男是一個非常好的推介!上次和家人去吃,一落樓已經可以吃到燒牛肉,而且餐牌上有不同的價格可以選擇,按自己的喜好、需要、食量選擇。侍應擺出來的牛肉非常吸睛,一望上去已經感覺到是非常高質素的牛肉,而且有不同款式的配菜,搭配着牛肉一起吃,非常不錯!我最喜歡的是這間燒肉男的環境,非常大間、光猛、舒適、剛剛裝修完,環境非常令人滿意。至於午餐,常經過見到餐牌都是非常抵食,如果午餐想不到想吃什麼,一些午餐定食都是非常吸引。

2022-12-22
2023-03-14 279 瀏覽
人生第一次入將軍澳食飯做左孖媽之後,少左好多gathering,一有人幫手湊住四個,即刻製造metime,將軍澳都入😂一入店內,立即動身看看環境先入眼簾便是飲品區雞骨草,檸檬水,咖啡機汽水,冷泡茶,燒仙草,杯裝啤酒(大/小杯)有兩款很少見的飲品,FIZ 有汽柑桔汁及有汽荔枝汁,每款飲咗兩罐😚一行人揀了set C, 星期一至四4人以上有7折,折完每人$335+1 調味料柚子醋/檸檬醋/海鹽/👍蒜片/胡椒餐廳的儀式感好重,一坐下來便有2盒9格的不同部位的牛肉,觀感好靚,打卡必備牛舌/封門柳/牛肋條/牛小排/一口牛柳粒/牛頸椎/澳洲M6和牛牛肩胛肉眼/牛胸腩除咗牛胸腩及M6和牛,牛小排比較淋及嫩,口感較佳,及有獨特的牛味外,其他都有根,口感較實,少牛味,難咬開。☹️其他食物叫了七味雞翼-完全無味😂鯖魚-燒到皮脆卜卜👍雞泡魚乾-必食👍👍至少要食2-3片甜品款式好多Movinpick 雪糕/牛角窩夫/糖果/杯裝奶凍/杯裝生果👍👍👍/香蕉船
人生第一次入將軍澳食飯

一入店內,立即動身看看環境
先入眼簾便是飲品區
雞骨草,檸檬水,咖啡機
汽水,冷泡茶,燒仙草,杯裝啤酒(大/小杯)
大杯裝啤酒

香蕉船
雞泡魚乾
燒鯖魚
2023-03-10 382 瀏覽
屋企附近開咗間燒肉店-燒肉男🍖,仲要出左個4點前有買一送一既優惠,佢只限2個套餐有得跟個優惠,一個(set D)係有跟個刺身同令牛肉,另一個(set C)就無,咁我哋就緊係平平地叫個c餐先啦😎😎。限時100分鐘入面要做既野有好多:1)出去行一轉睇野飲甜品2)用手機落單係咁叫肉3)起勢燒肉作為食肉員一坐埋位就2同3不斷交換轉,燒到埋尾先夠膽出去攞雪糕新地食,係食到啱啱好最後一秒行出店舖🤤🤤。佢有好多唔同種類嘅牛嘅部位,例如喺澳洲和牛,一口牛🥩,牛舌,牛肩,牛肋骨。豬肉🐖就有豬腩肉五花肉豬肋骨等等,海鮮就有大蝦🦐生蠔清酒煮蜆鯖魚多春魚,種類繁多,多不勝數,唔夠飽,仲可以叫碗飯🍚食個冷麵都得。其實整體嗰個味道都唔差,樣樣嘢都好新鮮。甜品就有蛋撻窩夫雪糕Movenpick啫喱慕絲蛋糕生果杯🥴🤭。不過講真100分鐘都唔係好夠食,其實小編仲可以慢慢繼續食🫣🫣,佢正價時段其實係120分鐘,但係俾貴咁多,我又覺得唔係好抵喎。買一送一嘅優惠,最好就係總共人數係雙數,咁樣抵啲,如果多咗一個就要食正價俾錢。地點:餐廳位於將軍澳中心一樓,以前係泰國菜嘅舖頭,隔離有天橋去調景嶺圖書館,仲可以行返轉頭去Popco

1)出去行一轉睇野飲甜品
2)用手機落單係咁叫肉
3)起勢燒肉

地點:

餐廳位於將軍澳中心一樓,以前係泰國菜嘅舖頭,隔離有天橋去調景嶺圖書館,仲可以行返轉頭去Popcorn商場行街😏。

環境:

座位寬闊,傢俬新淨,空氣流通唔會太侷促,開陽嘅環境睇到入邊。

價錢:

如果兩個人買一送一優惠,大概$280一個人,第三個人就要食正價$500啦。但係以買一送一嚟講,質素係幾好嘅,性價比幾好,建議大家趁住仲有優惠快啲嚟試吓啦🤩。

服務:

用手機落單,店員都好快送到過嚟,可以要求換鐵絲網,要求清酒啤酒,食咗過咗少少龍,都唔會即刻趕我哋走🥸🥸😎🤩。
用餐優惠
優惠券
2023-02-21 2111 瀏覽
𝗮𝗹𝗹-𝘆𝗼𝘂-𝗰𝗮𝗻-𝗲𝗮𝘁 𝗷𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗕𝗕𝗤🍖 𝗮𝘁 @yakiniku.otoko 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝗲𝘁 𝘁𝗼 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗕𝗕𝗤 𝗺𝗲𝗮𝘁, 𝘀𝗮𝘀𝗵𝗶𝗺𝗶, 𝘀𝗻𝗮𝗰𝗸𝘀, 𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗔𝗡𝗗 𝗖𝗥𝗢𝗙𝗙𝗟𝗘! 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝘀𝗵𝗿𝗶𝗺𝗽 𝘀𝗮𝘀𝗵𝗶𝗺𝗶 𝘄𝗮𝘀 𝗳𝗿𝗲𝘀𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝘂𝗺𝗮𝗺𝗶. 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺 𝘀𝘂𝗻𝗱𝗮𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗿𝗼𝗳𝗳𝗹𝗲 𝘁𝗶𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗲𝗮𝗹 𝘁𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿 𝘀𝗼 𝘄𝗲𝗹𝗹. 𝗹𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗻𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗰𝗮𝗻 𝘁𝗼𝗽 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼 𝗼𝗳 𝗵𝗼𝘁 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗼𝗹𝗱 𝘁𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗮 𝗺𝗼𝘂𝘁𝗵𝗳𝘂𝗹🤤.愈嚟愈多燒烤放題店都會加入熟食同刺身等選擇,將軍澳 @yakiniku.otoko 嘅Set D有成128款食物,除咗有日本A5和牛仲有唔同級數同部位嘅肉類,另外熟食仲有關東煮同各式炸物等夠哂多選擇~ 最受歡迎嘅甜品bar有即製鯛魚燒同雪糕croffle,辣辣再加埋雪糕一凍一熱真係冇得頂👅
2023-02-21 441 瀏覽
今日去咗將軍澳燒肉男食午餐放題,叫了 C 餐, 因為新開張有買一送一,但只有一百分鐘, 所以非常趕。去到時, 當你坐低,就會有一個九宮格嘅燒肉畀你, 上面有紙仔寫咗燒肉名稱, 所以你再想食什麼,就會知道燒肉的名稱, 而且是scan QR code點餐,所以都好方便。飲品選擇都算多, 而且仲有啲甜品, 在甜品櫃可以自取,仲有即點即製甜品。燒肉品質都算唔錯, 而且上菜速度都好快,但午餐只得一百分鐘, 真係食唔切,非常趕。但有買一送一, 都好超值。但最後就嚟走嘅時候, 我們還未夠鐘, 已經有個女侍應在抹檯和執嘢, 我覺得佢非常冇禮貌, 客人還未走, 好似想 趕你快些走。這點問題,真是要留意。
但有買一送一, 都好超值。
2023-01-18
2023-02-13 429 瀏覽
放lunch嘅時候唔知食咩好,經過呢間燒肉男,見到佢一個set百零蚊都可以接受,所以試吓佢好唔好食🧐🧐🧐如圖所示,其實肉嘅份量都幾多!一定夠你飽,同埋滿足左你識肉嘅慾望😂不過份量多還多,有時我哋都要食佢嘅質素,牛肉嘅質素麻麻地,牛味唔算太出眾,而且有啲部位特別韌(特別係牛舌)不過佢另外再包一個螺肉做小食,再加碗湯,仲有個白飯!完全夠晒飽㗎喇😂😂外面嘅甜品任拎,嘢飲任拎!基本上食甜品都可以飽…唯獨是雪糕窩夫就唔係for定食的範圍入面🫢🫢🫢但係整體嚟講啲肉真係好多好多!其實兩個人食都夠~所以我自己都食淨左啲白飯,主公攻食肉同埋甜品😆😆😆#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #燒

#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #燒肉
大年初四約咗同朋友食飯團拜,預計度度都多人,所以預早book定頭圍用膳!一到場見排晒隊入walk in,諗緊自己book咗洗唔洗排,但新年流流避免口角,照排! 好彩安排都算唔錯,跟隊3-4分鐘就安排好入座,話晒新年,決定揀個SetD,食得豐盛啲,希望全年豐衣足食🤑!好好彩坐到近飲品櫃同甜品既位,非常方便😁呢隻韓國酸柑汽水好好飲!市面好似唔覺有得買,所以主打飲呢個!原來仲可以任飲啤酒同清酒,但揸咗車所以無飲,下次唔揸車就可以盡慶啲飲埋🍶🍻一坐低唔洗叫已經有齊個set既牛同海鮮可以試啱自己口味先狂落order,唔洗浪費!托壽星鴻福仲有A5和牛西冷送,好食到有幸福感呀🥰剌身款式唔算多,但算係新鮮有光澤,亦俾得唔姑寒😂熱食好多選擇,由於要留肚食燒肉,只能精挑某啲款式,估唔到大部份都滿意,而且有啲仲有驚喜!連湯烏冬都完全唔hea,仲要係好好食既稻庭烏冬!雞泡魚乾係原塊上,要自己燒一燒,做啲手工剪到一條條,神還原居酒屋擺盤,如果可以飲埋清酒就無敵喇🤤其實成餐放題已經食得好滿足好豐盛,但有得任食牛角包窩夫同Mövenpick雪糕,唔係唔食呀?本來諗住只食一份,因為真係好飽,點知估佢唔到個窩夫完全唔輸

好好彩坐到近飲品櫃同甜品既位,非常方便😁

剌身款式唔算多,但算係新鮮有光澤,亦俾得唔姑寒😂

連湯烏冬都完全唔hea,仲要係好好食既稻庭烏冬!

其實成餐放題已經食得好滿足好豐盛,但有得任食牛角包窩夫同Mövenpick雪糕,唔係唔食呀?本來諗住只食一份,因為真係好飽,點知估佢唔到個窩夫完全唔輸條街排隊買幾十蚊一份嗰啲,食得一份好似對自己唔住🤪

食物質素的確幾有驚喜,款式選擇又多,令人會有想快啲翻兜既感覺🤭而且特別要讚既係,呢間坐爆場既燒肉店,係完全零油煙架!走既時候發現身上、袋、褸,坐咗120分鐘係一啲油煙味都無吸到架!👍🏻👍🏻👍🏻

由於假期,加上頭圍用膳,所以當大家食到忘我時,職員埋嚟提示差不多要交枱時都幾禮貌,所以大家都識趣,開開心心食完就走,開咗個好年!🤗🧧🎊
2023-01-25
紀念日
  • A5和牛西冷
2023-02-12 272 瀏覽
進店一坐低店員有禮,先送上生日限定A5和牛西冷牛扒,再來牛梯架,有多款不同部位既牛小片,再有海鮮盤,呢個價錢未食已經超值抵食,落單上菜非常準,唔會hei 你比小左,除左海鮮肉類之外,飲品甜品部都非常出色,飲品除咗一般汽水架啡茶之外重有生啤,清酒,重點係任飲,甜品有不同乳酪糕點外,movenpick雪糕都有好多款,雪糕重可以整新地可以揀唔同水果配搭,牛角包窩夫係非獨特值得一試,重有幾款口味,有選擇困難症既我一定會encore 再來先試得哂D野!
生日
  • D餐
【買一送一燒肉放題🥳】HKD249任食M6澳洲和牛🥳Movenpick雪糕任食👩🏼‍❤️‍👨🏻海鮮出色|燒肉男午市放題|將軍澳美食|日式燒肉放題|自費食評|真實食評|粵語中字|4K Eng CC就會去屋企附近一間新開的日式燒肉放題店我是吃這個100分鐘買一送一放題選擇Set C套餐價錢是每位HKD249原價如果吃120分鐘每位HKD458所以買一送一係好抵架!牛小排口感好過牛肩脊肉味都是爭少少油脂不太多一口牛柳粒肉味是重一些我會建議大家都係要點醬封門柳好吃加鹽和黑胡椒 味道會明顯醬燒和牛肉眼蓋我幾鍾意有醬已經醃製了更能帶出肉味不算太韌 肉質挺好吃柚子雞翼呢個係柚子雞翼呀看上去像一些氣炸鍋的樣子裡面沒有很多柚子七味雞翼七味雞翼比我想像中辣七味是辣的近乎小辣的辣度有後勁推利害大家吃的時候注意牛油廣島蠔這件燒蠔都是有牛油的很大部分海鮮都會幫你加牛油蠔都好食呀雖然縮小了 但有少少juicy呀有時蠔的中心會很韌這個蠔很容易咬不會韌清酒煮蜆呀比較細隻 熟蜆是這樣縮水重細隻 鮮甜的喔雖然細細粒 但我鍾意佢 幾欣賞佢燒帶子好食呀因為呢咬落去是一梳梳分明的不黏牙 很怕一些黏牙的帶子質地很嫩 鮮的我覺得比較

就會去屋企附近一間新開的日式燒肉放題
我是吃這個100分鐘買一送一放題
選擇Set C套餐價錢是每位HKD249
原價如果吃120分鐘每位HKD458
所以買一送一係好抵架!
牛小排口感好過牛肩脊

但每人HKD300這麼多食物
是非常不錯
2023-01-27
2023-02-07 254 瀏覽
將軍澳新店做緊買一送一優惠優惠只限C,D餐,4點前入座食肉獸既我當然唔會放過😈拉埋細妹過黎食( ´ ▽ ` )叫左C餐 $239💰一開始會嚟咗個九宮格牛拼盤除咗牛小排同M6和牛肩胛肉眼比較嫩之外其他肉都好靭,而且牛味唔係好濃但我覺得呢間最正嘅係竟然有炸乾蒜每啖肉加幾片乾蒜完全係提升味蕾小食種類都幾多燒菠蘿好甜,帶輕微酸味好開胃日本南瓜薯餅好酥脆香甜日本帶子裙邊幾好食,味道比較清淡雞軟骨棒餃子好香脆,但冇軟骨口感燒芝士年糕完全係燒唔到,一直痴鐵燒網食親牛角都會食一大碗飯,所以嚟呢度都叫一個猛男飯試下好難食…🤯😂甜品方面都幾多🍨兩款牛角窩夫口感係比較實少少,而且唔夠牛油鹹香味🥐🧇不過以放題質素嚟講都唔差另外仲有Movenpick雪糕仼食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)整體嚟講,有呢個優惠性價比都幾高但如果要以原價食,我就一定唔會食呢間原價價錢可以食到其他更加高質嘅放題燒肉
將軍澳新店做緊買一送一優惠
優惠只限C,D餐,4點前入座
食肉獸既我當然唔會放過😈
拉埋細妹過黎食( ´ ▽ ` )

叫左C餐 $239💰
一開始會嚟咗個九宮格牛拼盤
除咗牛小排同M6和牛肩胛肉眼比較嫩之外
其他肉都好靭,而且牛味唔係好濃
但我覺得呢間最正嘅係竟然有炸乾蒜
每啖肉加幾片乾蒜完全係提升味蕾

小食種類都幾多
燒菠蘿好甜,帶輕微酸味好開胃
日本南瓜薯餅好酥脆香甜
日本帶子裙邊幾好食,味道比較清淡
雞軟骨棒餃子好香脆,但冇軟骨口感
燒芝士年糕完全係燒唔到,一直痴鐵燒網
食親牛角都會食一大碗飯,所以嚟呢度都叫一個猛男飯試下
好難食…🤯😂

甜品方面都幾多🍨
兩款牛角窩夫口感係比較實少少,而且唔夠牛油鹹香味🥐🧇
不過以放題質素嚟講都唔差
另外仲有Movenpick雪糕仼食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

整體嚟講,有呢個優惠性價比都幾高
但如果要以原價食,我就一定唔會食呢間
原價價錢可以食到其他更加高質嘅放題燒肉
2023-02-01 330 瀏覽
🥩日式燒肉放題系列🇯🇵—▫️餐廳:燒肉男 @yakiniku.otoko ▫️地點:全香港有2️⃣間分店📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心1樓135號舖▫️營業時間:星期一至日 11:30-22:30▫️價錢:~$200+—美味:🥩🥩🥩+0.9🥩環境:🥩🥩🥩+0.75🥩價錢:💰💰💰+0.8💰服務:👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳+0.7👨‍🍳—🇯🇵依間都有幾多款燒肉🤩有5款sets🤩仲有其他前菜、小食、甜品🍮等等🌟選擇都幾多同牛肉質素都唔錯—📍set D價錢:星期一至四$588星期五至日$628—推薦選擇加🌟▪️肉類-雞牛同埋豚肉任君選擇🌟日本A5黑毛和牛🌟澳洲M6和牛🌟封門柳🌟牛板鍵-牛舌-牛小排叫咗setD就會有晒七款牛肉同一大塊和牛加海鮮拼盤🤩和牛油香好好食🐃🐃同埋幾大塊幾抵食❤️試完晒咁多款可以再加單,仲可以揀汁燒定鹽燒🤩個人覺得汁燒好食啲—▪️刺身-甜蝦-三文魚-八爪魚等—仲有其他前菜同埋熱食🤩都幾多選擇—▪️甜品-croffle 🥐🍦火較特別🌟movenpick雪糕🤩🤩🤩薄荷朱古力同埋藍莓味都好推薦—##燒肉 #hkig #hkfoodie #allyoucaneat #wagyu #燒肉 #日式燒肉 #日式燒烤
🥩日式燒肉放題系列🇯🇵

仲有其他前菜同埋熱食🤩都幾多選擇

▪️甜品
-croffle 🥐🍦火較特別
🌟movenpick雪糕🤩🤩🤩薄荷朱古力同埋藍莓味都好推薦

##燒肉 #hkig #hkfoodie #allyoucaneat #wagyu #燒肉 #日式燒肉 #日式燒烤 #牛肉控 #和牛 #任食和牛 #澳洲和牛 #日本和牛 #放題 #燒肉達人 #オーストラリア産和牛食べ放題 #食べ放題 #燒肉外賣#amy_in_tko #日式
2023-01-31 234 瀏覽
餐廳環境日式,光亮,坐位舒服,合適多人聚會。食物質素與價錢成正比。的確價錢是小貴,但質素不輸5星級酒店。A5和牛是入口即溶。肉質新鮮,顏色漂亮。另有小食:炸番薯、番薯條、炸秋葵。都是很推薦,即點即做。如果不喜歡食太多肉的朋友可以點小食。值得一讚是服務質素很好👍廚師有時間會在甜品bar台向客人介紹每款甜品🍮他們的甜品牛角包雪糕🍦值得一試。牛角包是脆的。雪糕抹茶味🍵道不太出。士多啤梨味可以一試。

餐廳環境日式,光亮,坐位舒服,合適多人聚會。

食物質素與價錢成正比。
的確價錢是小貴,但質素不輸5星級酒店。

A5和牛是入口即溶。肉質新鮮,顏色漂亮。

值得一讚是服務質素很好👍

廚師有時間會在甜品bar台向客人介紹每款甜品🍮

SetE
SetE
2023-01-29 315 瀏覽
呢間野,如果想試伏可以一試全部肉 都係同一樣味,都係無咩 , 咩和牛咩A5 ,全部都無牛味,無口感豬,無豬味 ! 雞,淨係食左雞軟骨, 無咩好評可以寫 ! 全部肉既口感都係’鞋’的。 圖中的,係佢一坐低送上黎既肉,係難食到唔想食,叫既肉都唔好食加一盤雪到冰既急凍生蠔,急凍帶子,青魚,多春魚,全部無解凍就送上黎,淨係食咗多春魚,同青魚,青魚係腥,多春魚無特別食完,都唔知食左咩落肚。

呢間野,如果想試伏可以一試

全部肉 都係同一樣味,都係無咩 ,
咩和牛咩A5 ,全部都無牛味,無口感
豬,無豬味 !
雞,淨係食左雞軟骨, 無咩好評可以寫 !
全部肉既口感都係’鞋’的。

食完,都唔知食左咩落肚。

2023-01-27 277 瀏覽
琴晚食SET D,唔洗講一黎到梗係試左塊A5和牛先,勁濃牛味,入口即溶,最好係唔會好油膩,之後仲食到好多唔同款嘅牛。佢有好多款牛揀,個人最愛牛胸腹同三角牛小排。除左牛,仲有好多野燒,豬肉都多款到眼花,但我淨係試左個豬頸肉,肉質爽彈多汁,正!燒海鮮嘅話、推介嘅有海蝦,新鮮開埋邊,蠔同帆立貝都好大隻!另外真係要讚下個刺身蝦,勁新鮮勁甜,我一個人都應該有食左十五、六隻,蝦頭甘甜,啜晒!三文魚就正正常常咁、因為唔好八爪魚就無試...溏心蛋都推薦大家試,比一般出面食果d無咁甜口,反而我幾鍾意呢種少甜口味,個質感都好唔錯!最後試左兩款甜品(我唔鍾意食甜野),木糠布甸好creamy,土多啤梨mousse都唔錯,有淡淡土多啤梨清香,兩款都唔會太甜。雪糕有movenpick,但我敏感牙齒食唔到...服務方面,無野可以彈啦,個場好爆大家都一腳踢咁,但我地一坐低已經有兩位後生仔埋黎服務我地,收碟勁快又有禮貌,個個員工都好認真做野尤其負責擺盤果位師傅,睇住佢超細心擺靚每一盤肉,食果個都開心d,不得不讚!好啦,讚完,都要講下有咩要改善嘅︰1. 部份食材(封門柳、墨魚仔)我地坐低左無耐就無晒lu,果時先8點3,之
佢有好多款牛揀,個人最愛牛胸腹同三角牛小排。
燒海鮮嘅話、推介嘅有海蝦,新鮮開埋邊,蠔同帆立貝都好大隻!
三文魚就正正常常咁、因為唔好八爪魚就無試...
雪糕有movenpick,但我敏感牙齒食唔到...

好啦,讚完,都要講下有咩要改善嘅︰
1. 部份食材(封門柳、墨魚仔)我地坐低左無耐就無晒lu,果時先8點3,之後過多陣,燒海蝦同猛男飯都無埋...
2. 個清酒煮蛻落得太少清酒,燒左2,3分鐘就乾晒浸唔到d蜆

整體黎講,都好滿足,會再有下次!
刺身蝦
溏心蛋
燒肉海鮮拼盤
A5和牛
2023-01-26 202 瀏覽
日式放提店:提供燒烤的鮮肉:有水準,好味。燒烤的海鮮:有水準,好味。燒烤的其他種類:款項選擇多,推介日式燒章魚/雞泡魚乾/日式燒芝士年糕。熱食品:款項選擇多,推介烏冬煮得好味。飲品:款項選擇多,有凍飲及熱飲。甜品:款項選擇多,推介生果及雪糕。
紀念日
啤酒