2023-11-15 32 瀏覽
呢排多咗係元朗出沒搵食😝最近見到呢間火鍋店勁抵食呀~重點係無限食幾耐,勁正呀!🐮熊本牛鍋😋無限時任飲任食❗真係好抵食,超過70款火鍋配料,飲品都有好多選擇,汽水、茶、果汁,自家製夏枯草,連啤酒都係任飲🍻推介必飲冰糖紅棗燉雪耳,清甜滋潤🩷🥩澳洲和牛套餐$298 🐮(🌟有小童/長者 優惠價$258)🍴套餐送和風雞煲🐓無限時🕕任飲飲品&啤酒🍻任食靚牛🐮任食當然要嗌多幾碟😁澳洲和牛好好食,完全唔會韌,好有牛肉味👍🏻送嘅雞煲都好入味,配料款式多好新鮮,特別推介墨魚滑好爽脆好食,食飽見到門口有好多優惠,睇到好著數分享俾大家,千祈唔好錯過呀⭐🔻四大優惠🔻🌟follow FB/IG免費送5️⃣款新鮮蒸海鮮🦐🐚*每日數量有限 送完即止🎂每月生日之星🎂只需like and share 四人或以上同行 壽星即可免費享用皇牌或澳洲M4-M5和牛套餐🆓🎉🦀期間限定大閘蟹🦀任何套餐留言“大閘蟹🦀”可以以優惠價+$138 🦀加三隻足四両至四両半大閘蟹✨(供應期至11月30日)🔔會員計劃🔔💮惠顧任何套餐將會每枱獲得一張會員卡及每人印一個會員印章 儲齊5/10/15/20個印章可下次換取對應獎賞💮

🐮熊本牛鍋😋無限時任飲任食❗

🥩澳洲和牛套餐$298 🐮
(🌟有小童/長者 優惠價$258)
🍴套餐送和風雞煲🐓

*每日數量有限 送完即止

🎂每月生日之星🎂

🦀期間限定大閘蟹🦀

🔔會員計劃🔔

又嚟雞煲+海鮮 +任食火鍋( ´▽` )ノ 鍾意食大閘蟹嘅仲有大閘蟹套餐!環境餐牌現凡當月生日嘅客人,WʜᴀᴛsAᴘᴘ提早預訂及說明該優惠,凡𝟺人同行或以上,壽星即可免費$𝟸𝟼𝟾皇牌套餐/$𝟸𝟿𝟾澳洲和牛套餐,餐廳仲行會員制度定期有唔同優惠◉‿◉ 有興趣要留佢哋𝐹𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘/𝐼𝐺 熊本皇牌套餐 $𝟸𝟼𝟾 首先嘆咗個雞煲先,約有𝟷/𝟹隻,雞件上色,醬汁濃稠度剛好,如果再入味啲就更好,差唔多食完就可以叫店員蒸海鮮,有帶子、扇貝、鮑魚、大蜆及蝦,放係雞煲上面蒸𝟽分鐘就食得,等海鮮精華流返入雞煲內一陣打邊爐用,蜆殼類無沙,鮑魚彈牙,套餐贈送好抵食!⃝食完就可以打邊爐啦!̆̈ 全場超過𝟳𝟬款火鍋配料任食,仲有飲品任飲,泰國啤都係任飲~~$𝟮𝟲𝟴套餐肉類可選頂級牛小排、牛肩胛、保濕豬豚肉及雞肉,肉眼可見牛肉色水都唔差,如果唔鍾意用雞煲個湯打邊爐,都可以加$𝟮𝟬-𝟯𝟬換另一款湯底。至於自助吧,有多款丸類、菜、麵、餃等等,鍾意食咩都有。最後仲可以食雪糕同埋泡芙~

餐牌

自助區配料
自助飲品
甜品
自助飲品
熊本牛鍋推出左一款季節限定套餐,唔單止可以無限時任飲任食,仲送海鮮雞煲同埋大閘蟹!咁抵食,即刻拉埋朋友去試下先🐮無限時任食任飲牛頸脊套餐($328+10%)呢個套餐真係包好多嘢,以下跟進食次序介紹下 ▪️🐔海鮮雞煲除左嫰滑雞肉之外,入面竟然仲有原隻新鮮鮑魚、蝦同埋蜆,好足料🫨!!醬汁好惹味,而且唔會過鹹過辣,無論係配肉類定海鮮都好夾▪️🦀大閘蟹只要叫呢個套餐就會位位附送3隻足四両至四両半大閘蟹,正所謂九月圓臍十月尖,所以今次拎到既都係大閘蟹公,但都多蟹膏㗎😍入口香濃又綿密,蟹肉亦幾鮮味,好食! (⭐其他套餐可以每位優惠價$138加三隻大閘蟹)▪️🍲火鍋湯底 - 泰式冬蔭公 & 木魚昆布 (轉鴛鴦湯底+$30)同朋友都係鐘意用湯底打邊爐多啲,所以加錢轉左,泰式冬蔭有椰香,夠酸帶微辣🌶️但最有驚喜係木魚昆布湯,鹹鮮味大爆發🤯第一次食到咁好味既清湯,必點!!💯▪️🥩肉類 - 牛頸脊、加拿大極嫰保濕豬片、美國頂級牛肩胛呢個套餐包3款肉類,款款都好大片同夠肉味,個人最鐘意牛肩胛,油脂豐富,肉味濃又易咬👍🏻▪️🥢火鍋配料、飲品、甜品火鍋配料種類豐富,一般丸類蔬菜同較少有既蒟蒻粒、鮮雞件同鮮魷魚都有🦑飲品亦都同

🐮無限時任食任飲牛頸脊套餐($328+10%)
呢個套餐真係包好多嘢,以下跟進食次序介紹下

▪️🐔海鮮雞煲

▪️🦀大閘蟹

▪️🥩肉類 - 牛頸脊、加拿大極嫰保濕豬片、美國頂級牛肩胛

▪️🥢火鍋配料、飲品、甜品
火鍋配料種類豐富,一般丸類蔬菜同較少有既蒟蒻粒、鮮雞件同鮮魷魚都有🦑飲品亦都同樣地係極多選擇,有啤酒汽水亦有滋潤下火啲既冰糖紅棗燉雪耳同夏枯草,呢2款都幾好飲㗎👍🏻最後甜品就有雪糕同泡芙,個人覺得士多啤梨同芒果味最好味😋

食完咁多野真係飽到要捧住個肚走🤣任飲任食仲有大閘蟹送真係抵到不得了💖
2023-11-01
十月尾十一月係食大閘蟹嘅旺季,估唔到可以食大閘蟹之餘,仲有得食海鮮雞煲再加埋打邊爐!初初以為着數剩係得咁多?點知仲有無限♾️時任飲任食問你飽死未!咁無敵嘅組合一定要推介俾大家✨趁住而家係食大閘蟹嘅旺季,同老婆叫咗個$328大閘蟹加頂級牛頸脊季節限定套餐,套餐每人有3隻足四両至四両半大閘蟹🦀跟著再叫個海鮮雞煲(有蝦有蜆仲有鮑魚)用料真係重本🤤食完雞煲襯著落咗湯未滾,即刻食埋個大閘蟹,每隻大閘蟹都有豐富蟹膏,同埋真心鐘意佢哋供應埋食蟹工具,蟹腳啲肉一撩就出嚟👍🏻要讚👏🏻湯滾咗就即刻落牛頸脊,油花分布平均好滑但唔油膩勁好食😋!想食再無咁多脂肪嘅牛肩胛都係唔錯嘅選擇👍🏻 自助吧嗰度有超過五十幾款配菜,墨魚片、水魷、鯇魚片、豬紅、蟹柳……,任食火鍋來講真係好少見,老闆應該有用心考慮🫶🏻特別一提要試下佢哋嗰牛骨清湯丸,有驚喜!飲品方面款式眾多,有茶有汽水有涼茶,連啤酒🍺都有三四款,實有一樣滿足到你,最尾仲有雪糕同泡芙食,Perfect!😻講吓有咩優惠先:1.現凡當月生日嘅客人,📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓2.佢哋會

特別一提要試下佢哋嗰牛骨清湯丸,有驚喜!

講吓有咩優惠先:

2.佢哋會有個會員制度,每次光顧已人頭計算到可以獲贈印仔一個,儲滿5、10、15、20個印花都會有不同嘅優惠(生日優惠免費者隨外)

3.食其他套餐嘅朋友,只要每位加$138就可以食到三隻大閘蟹!🦀🦀🦀

PS.熊本牛鍋距離朗屏站E出口步行約3-4分鐘路程,附近亦都有多個停車場方便泊車。
麻辣海鮮雞煲
頂級牛頸脊
牛肩胛
Dryer  icecream
  • 牛骨清湯丸
又係黎到食大閘蟹季節啦🥰上網見到熊本牛鍋每位$328就可以任食牛頸脊🤩重點仲要位位送三隻大閘蟹🦀而且唔算細隻!係足四両至四両半架🤩店員先上豐富嘅海鮮雞煲裡面有好多蝦,仲有兩隻已經好入味好腍嘅鮑魚仔❤️雞煲味道輕微辣帶點甜,因為有大量配菜乾蔥頭、洋蔥😉同時可以食大閘蟹,爆膏,味道甘香,肉味鮮美爽甜😇食完雞煲,店員會幫加湯比我地就打邊爐!有得無限任食牛味濃郁嘅牛頸脊、爽滑嘅牛小排、肥瘦適中嘅豚肉片😇出邊仲有數十款火鍋配料可以夾,夠晒大滿足!甜品仲有得任食雪糕😆飲品竟然有夏枯草同冰糖紅棗燉雪耳,多降火!食完都唔會熱氣😛熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
又係黎到食大閘蟹季節啦🥰
上網見到熊本牛鍋每位$328就可以任食牛頸脊🤩

店員先上豐富嘅海鮮雞煲

裡面有好多蝦,仲有兩隻已經好入味好腍嘅鮑魚仔❤️
雞煲味道輕微辣帶點甜,因為有大量配菜乾蔥頭、洋蔥😉

同時可以食大閘蟹,爆膏,味道甘香,肉味鮮美爽甜😇

食完雞煲,店員會幫加湯比我地就打邊爐!

出邊仲有數十款火鍋配料可以夾,夠晒大滿足!

甜品仲有得任食雪糕😆

飲品竟然有夏枯草同冰糖紅棗燉雪耳,多降火!食完都唔會熱氣😛

熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
  • 海鮮雞煲
  • 大閘蟹
  • 牛小排
  • 豚肉片
  • 牛頸脊
2023-11-05 20 瀏覽
📍 熊本牛鍋 (元朗)元朗岀名多野食,同時仼飲仼食既餐廳都好多,今日我就入左一間,我成日都會同屋企人去既仼食既{熊本牛鍋},11月係我生日月份,原來呢家同時做緊個優惠,現凡當月生日嘅客人,📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓🎂生日既各位,可以記得打電話book 位,享盡生日優惠🥢首先嚟半隻雞煲(小辣),再打邊爐🍲~雞煲一啲都唔單調,啖啖肉既雞件,冇咩雞骨,小辣已經夠晒入味,面頭鋪滿豐盛嘅海鮮,原隻鮑魚,生猛海蝦一剝就離殼肉質又彈牙。雪花肥牛,超驚喜既存在,肉質嫩之外,非常濃既牛味 ,大大塊,油脂均匀,口感豐富,加豚肉厚身小小,口感又唔同,多肉汁~任食部份選擇都超過20多款,任食的牛肉都不錯,仲有雞件,餃子類,魷魚,各款丸類跟蔬菜…等等🐷另外汽水任飲🥤佢哋任食嘅火鍋料真心唔差,海鮮更加新鮮高質,講真性價比高👍11月係大閘蟹時令季節,有公同乸可以揀,公嘅膏比較啫喱狀,食落鮮甜軟滑,乸嘅膏就係硬嘅橙黃色狀,味道更加鮮甜🦀❤️‍🔥只需要每位$328就可以食到💥無限時任食任飲牛頸脊套餐🍺💥位位附送三隻足四両至四両半大閘蟹
📍 熊本牛鍋 (元朗)

🎂生日既各位,可以記得打電話book 位,享盡生日優惠🥢

首先嚟半隻雞煲(小辣),再打邊爐🍲~
豚肉厚身小小,口感又唔同,多肉汁~

另外汽水任飲🥤
佢哋任食嘅火鍋料真心唔差,海鮮更加新鮮高質,講真性價比高👍
膏就係硬嘅橙黃色狀,味道更加鮮甜🦀

❤️‍🔥只需要每位$328就可以食到
💥無限時任食任飲牛頸脊套餐🍺
💥位位附送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀‼️
💥照送海鮮雞煲🔥照舊無限時‼️照任飲啤酒任食靚牛🐮
其他套餐可以以每位優惠價$138 +3隻大閘蟹🦀

2023-11-04 435 瀏覽
秋風涼涼地就想打邊爐、食雞煲同大閘蟹,經過熊本牛鍋做緊特價一次過食齊3款,無限時任食任飲牛頸脊$328套餐 ❣️ 呢度地方乾浄寬落,卡位坐得舒服,一坐底先上足料海鮮雞煲,入面加上蜆、鮑魚同蝦,惹味十足❤️ ❣️一邊食雞煲隨即為每位送三隻足四両至四両半重大閘蟹,好滿足❤️ ❣️食完雞煲加湯或加錢轉湯底,無限追加任食靚牛(牛肩胛、澳洲和牛、牛白肉、豚肉、頂級牛小排)😋 ❣️自助區食物好多選擇(各式丸類、蔬菜、餃子、牛栢葉、蟹柳、腸仔等..呢啲次次打邊爐都想食呀)可以揀自己鍾意嘅每樣夾啲啲,吾使做大嘥鬼😋 ❣️飲品方面,選擇都好多,除左可樂、雪碧、烏龍茶外,仲有自家製養生飲品冰糖紅棗雪耳,夏枯草😘,啤酒🍻居然有泰象啤同日本麥啤都係任飲 大閘蟹期間限定到11 月 30 日😋❤️ ❤️呢度仲有會員制度,可以上番佢地嘅fd/ig睇下,依家又搞緊活動凡當月生日嘅客人,WhatsApp提早預訂,4人或以上同行,壽星即可以享用免費$268皇牌套餐或$298澳洲和牛套餐,慶祝生日真係抵😀
❤️全新會員獎賞「會員儲印卡」,當儲齊數量印章就可以換領不同食物,儲齊20印章更可免費換領两位$388日本A4和牛套餐😀
❣️最後不得不讚呢

大閘蟹期間限定到11 月 30 日😋❤️

❣️最後不得不讚呢度啲員工嗰個都好有禮貌,有問必答,招呼到位,收費合理😋😀

2023-11-02
2023-11-04 8 瀏覽
🤍 熊本牛鍋 🤍.記得科勞  ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و些些!..............................🍽 $328 (👏🏻9/10)呢個套餐係任食牛肩胛、牛頸脊、同埋豬腩片最正係每人有三隻大閘蟹食呀🦀🤩🤩秋天真係屬於大閘蟹嘅季節啲大閘蟹足4両好多膏 好甘香🤩海鮮雞煲都幾足料 有鮑魚 花甲 蝦 同埋雞件調味方面都幾香濃 推薦食響鈴牛扁胛同牛頸脊肉味好香濃 油花都好靚呢度唔限時架可以慢慢食🫶🏻值得一提係啤酒都任飲 少見😎.
🤍 熊本牛鍋 🤍
記得科勞  ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و些些!
🍽 $328 (👏🏻9/10)
呢個套餐係任食牛肩胛、牛頸脊、同埋豬腩片
最正係每人有三隻大閘蟹食呀🦀🤩🤩
秋天真係屬於大閘蟹嘅季節
啲大閘蟹足4両好多膏 好甘香🤩
海鮮雞煲都幾足料 有鮑魚 花甲 蝦 同埋雞件
調味方面都幾香濃 推薦食響鈴
牛扁胛同牛頸脊肉味好香濃 油花都好靚
呢度唔限時架可以慢慢食🫶🏻
值得一提係啤酒都任飲 少見😎
💥無限時任食任飲牛頸脊套餐 $328💥送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀其他套餐可以以每位優惠價$138 +3隻大閘蟹✨和風海鮮雞煲比較少見嘅醬汁,有少少似蝦湯,鹹鮮風味😻 海鮮份量慷慨,有鮑魚、海蝦、大蜆等,全部新鮮,一粒沙都冇。醬汁較濃稠,可以牢牢咁依附喺海鮮上😋 拎嚟煮牛柏葉或者響鈴呢啲索汁既食材特別正。雞煲配埋啤酒任飲,麻甩但享受🍻✨大閘蟹大閘蟹足四両至四両半,雖然不至於啖啖肉,但蟹膏份量不容小覷🤯 顏色係靚靚嘅金黃色,每一啖都覺得好幸福😍✨牛頸脊食完海鮮雞煲就可以打邊爐,估唔到放題類嘅牛肉都有呢個質素🤤另有大量打邊爐配料可以選擇,重點係飲品有夏枯草+冰糖紅棗燉雪耳,即刻覺得清熱解毒😝🆓🆓🆓🆓現凡當月生日嘅客人,📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐

💥無限時任食任飲牛頸脊套餐 $328
💥送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀
其他套餐可以以每位優惠價$138 +3隻大閘蟹

✨和風海鮮雞煲

✨大閘蟹

✨牛頸脊
食完海鮮雞煲就可以打邊爐,估唔到放題類嘅牛肉都有呢個質素🤤

🆓🆓🆓🆓

朗屏無限時海鮮雞煲|送大大隻大閘蟹一踏入秋天就心思思想食大閘蟹,屋企人見到熊本牛鍋出咗個新優惠✨✨✨只需要每位$328就可以食到無限時任食任飲牛頸脊套餐,最吸引係附送三隻3-4兩大閘蟹,叫其他套餐都優惠價$138+3隻大閘蟹!先上一鍋海鮮雞煲,跟鍋有大蝦3-4隻、鮑魚大大隻,雞肉鮮嫩醬汁惹味!火鍋邊爐料都好多選擇!美國頂级牛肩胛、牛頸脊、加拿大極嫩保濕豬片。我最鐘意牛頸脊,雪花均勻肉味濃火鍋配料都好多選擇,乾淨企理!📍熊本牛鍋元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
朗屏無限時海鮮雞煲|送大大隻大閘蟹

火鍋配料都好多選擇,乾淨企理!

📍熊本牛鍋
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
2023-10-30 23 瀏覽
返到香港最掛住都係打邊爐,今年又未食過大閘蟹,平平地去咗熊本牛鍋10月限定無限時任食任飲牛頸脊套餐,仲送你一隻足四両以上嘅大閘蟹,而且照有和風海鮮雞煲。先食雞煲,入面有鮮蝦,有鮑魚、蜆,雞就唔係好多,但係汁好多,可以放響鈴或者牛肉片入去炆熟特別惹味。食到咁上下,就可以加豬骨湯,或者加$20轉其他湯底。係等湯滾嘅時候,就可以出去拎定啲材料打邊爐,呢個餐啲牛肩胛、牛頸脊、仲有加拿大極嫩保濕豬都係任叫。拎完返嚟,我哋啲大閘蟹已經到咗,有齊手套鉸剪薑茶俾你,一人一隻,食完就可以慢慢打邊爐,飲啤酒,無限時㗎。埋單$328加一,仲有生日優惠,四人以上,壽星免費。淨係無限時呢點已經夠抵玩。

太耐冇食雞煲,今次就去左食呢間海鮮雞煲。🤤🤤十月份推出左新套餐,每位$328就可以食到、無限時任食任飲牛頸脊套餐🍺、附送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀‼️最緊要係無限時‼️任飲啤酒任仲有3款靚牛🐮任食🤤大大舊雞,雞煲汁唔會好辣多款丸子時菜選擇手工餃子勁正任食牛頸脊、豬豚肉、牛小排食蟹配薑茶🤤🤤🤤雙重滋味必食甜品,芒果雲呢拿士多啤梨雪糕,抹茶泡芙🤤多款飲品,除左普通飲品,仲有清熱既有冰糖紅棗雪耳、夏枯草🤤

最緊要係無限時‼️任飲啤酒任仲有3款靚牛🐮任食🤤

大大舊雞,雞煲汁唔會好辣

多款丸子時菜選擇

手工餃子勁正

任食牛頸脊、豬豚肉、牛小排

食蟹配薑茶🤤🤤🤤雙重滋味

必食甜品,芒果雲呢拿士多啤梨雪糕,抹茶泡芙🤤

多款飲品,除左普通飲品,仲有清熱既有冰糖紅棗雪耳、夏枯草🤤

2023-10-24 16 瀏覽
見到蟹都流口水 好想食蟹咁岩見到熊本牛鍋出咗新套餐每位$328就可以無限時任食任飲牛頸脊套餐 仲有一人附送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀 就提早𝖻𝗈𝗈𝗄咗位約朋友一齊去食🔺大閘蟹🦀兩個人有成六隻大閘蟹🤤 一送上枱既時候熱辣辣 出哂煙拆開隻蟹全部都好新鮮 好多膏大大隻 蟹肉好鮮甜 大滿足🔺海鮮雞煲可以簡辣度 我地嗌少辣岩岩好 個煲一打開就覺得好惹味 入面有好多唔同海鮮🦞爽口鮑魚 新鮮蝦 大蜆仲有成半隻雞 雞件幾嫩滑 調味岩岩好 忍唔住食完一舊再一舊🔺肉類有牛小排 牛頸脊同豚肉牛頸脊肉味幾濃 牛小排比較多油花 較肥 兩款肉口感都唔錯 豚肉肉味突出 可以嗌多碟🔺配料區有熟食 蔬菜 海鮮同粉麵 海鮮有鮮魷 手工餃 手打墨魚滑🦑 仲有好多款菜 菇 同丸 整體新鮮 🔺甜品有三款唔同口味既雪糕 有士多啤梨 芒果同曲奇妙趣🍪 仲有泡芙做飯後甜品臨走見到有生日優惠 當月生日既人 WhatsApp提早預訂同講明用優惠 4人或以上同行 壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐 幾抵 .ᐟ.ᐟ餐廳有搞會員制度 詳情可以留意返佢地個社交平台有好多優惠🦥💬真心覺得無限時任飲任食好爽 可以邊食邊吹水 唔洗趕頭
見到蟹都流口水 好想食蟹

🔺配料區
🔺甜品
餐廳有搞會員制度 詳情可以留意返佢地個社交平台有好多優惠🦥
💬真心覺得無限時任飲任食好爽 可以邊食邊吹水 唔洗趕頭趕命
📸🍽️$328食到有大閘蟹鮑魚嘅任食海鮮雞煲😍熊本牛鍋🔥🦀⭐Rating: 4/5 🥹超值的海鮮雞煲大閘蟹套餐,只需要每位$328。重點喺:⏱️無限時任食任飲食,好罕有🐟個煲有埋鮑魚,鮮蝦同蛤蜊,雞肉又足料🦀每人送三隻足四両至四両半的大閘蟹!這些蟹肉超肥美多膏,搭配獨家提供的蟹醋,更加清甜又creamy!😋🥩任食牛頸脊同豬肉片質素都幾好架🍻 另外嘢飲嘅種類都好多有啤酒、無糖梳打水、汽水、茶都有。🍺🍱任拎嘅配菜我最鍾意日式海帶、秋葵、芋絲,另外仲有脆鯇魚都好正。 🥹仲要餐廳每日五點會免費派嘢食俾有需要嘅人🎂如果你剛好是這個月的壽星,只要提前預訂並告知餐廳,並且和四位或以上的朋友一同前來,你還可以免費享用$268皇牌套餐或$298澳洲和牛套餐!這是為了讓你的生日更特別和難忘!🎉熊本牛鍋擁有豐富的會員制度,別忘了關注他們的社交平台,以獲得更多優惠和特別活動!不要錯過任何一個精彩時刻!✨。。。熊本牛鍋📍地點:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
[元朗 Yuen Long] 📸🍽️$328食到有大閘蟹鮑魚嘅任食海鮮雞煲😍熊本牛鍋🔥🦀
⭐Rating: 4/5

🥹超值的海鮮雞煲大閘蟹套餐,只需要每位$328。重點喺:
⏱️無限時任食任飲食,好罕有
🐟個煲有埋鮑魚,鮮蝦同蛤蜊,雞肉又足料
🥩任食牛頸脊同豬肉片質素都幾好架
🥹仲要餐廳每日五點會免費派嘢食俾有需要嘅人

熊本牛鍋
📍地點:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖

用餐優惠
試食活動
2023-10-16 516 瀏覽
今次放假同朋友行開元朗,見到呢一間打邊爐,又可以食海鮮雞煲嘅舖頭覺得好吸引,而且價錢又合理。一入到去我哋梗係揀咗CP值最高嘅澳洲和牛套餐啦,每位只需要$298仲可以有一個海鮮雞煲送,而且出邊有好多唔同嘅蔬菜或者丸類可以任食,仲可以任食牛肉,真係值得推介✅呢度仲有會員制度,大家想了解下就可以立即去番佢地嘅fd/ig睇下喇😄依家鋪頭仲搞緊個大活動凡當月生日嘅客人,WhatsApp提早預訂及與鋪頭表明,4人或以上同行,壽司即可以享用免費$268皇牌套餐或$298澳洲和牛套餐🆓澳洲和牛套餐 $298🌟海鮮雞煲呢個雞煲會撈咪海鮮一齊整我真係第一次食,一送到嚟講雞煲已經香氣撲鼻,見到入邊有好多蝦🦐鮑魚, 蜆,仲有半隻雞。一食落去啲雞肉好嫩,啲海鮮都好鮮甜,個鮑魚好大隻,每一隻顯都好肥美。個雞煲下邊仲有啲番薯,洋蔥同芫荽去調味,食落去有少少辣,煮到好入味,真係可以食到舔舔脷😋🌟呢個套餐可以任食澳洲和牛,牛白肉,頂級牛小排,牛肩胛,呢幾種牛肉嘅雪花分配都非常之均勻,佢啲牛肉睇落去都好新鮮有好大塊,食落去係比較滑身啲,而且牛味好足。牛白肉煮完食落去比較爽口啲。對於我呢啲食肉獸來講,可以任食牛肉真係好爽

澳洲和牛套餐 $298

🌟海鮮雞煲

🌟海鮮類
入面有鯇魚,魷魚🦑水魷魚等,仲要切好一片片,一條條,超吸引😍

🌟丸類
入邊有好多唔同嘅丸可以揀例如有海膽丸,獅子狗,牛肉丸,貢丸等。呢啲丸類真係打邊爐不可以缺少的

🌟蔬菜類
我見出邊嘅蔬菜好多樣化例如生菜,蕃茄,薯仔,海帶,萵筍,蘿蔔,秋葵等。我哋會有好多唔同嘅選擇,而且佢哋會不停增加,以保障所有顧客都可以食到

🌟其他類
當然吾少得魚皮餃,餃子🥟牛栢葉,蟹柳🦀️呢啲野打邊爐一定吾少得,而且每一舊都好大舊

🌟飲品類
呢度有養生嘅飲品例如冰糖紅棗雪耳,夏枯草。又有好多吾同嘅茶同汽水揀🥤

🌟雪糕類
有3個吾同口味例如芒果🥭Oreo,士多啤梨🍓仲可以自己想食幾多整幾多,仲有幾個吾同口味嘅泡芙☺️