餐廳: 漁樂 (皇后山商場)
資訊:

2024-01-24 110 瀏覽
平時間中都幫襯,今次唔知係咪廚房轉左人,質素有點差札肉牛丸河🐮老公覺得味精重左好多下午茶-豬頸肉炒河🐷我食既,我覺得幾大份好飽,少少油但味道幾好下午茶-雞脾薯條🍟薯條份量好多,但係少少辣,不太適合小朋友,雞脾肉滑又外面勁燶
平時間中都幫襯,今次唔知係咪廚房轉左人,質素有點差

札肉牛丸河🐮
老公覺得味精重左好多

下午茶-豬頸肉炒河🐷
我食既,我覺得幾大份好飽,少少油但味道幾好

下午茶-雞脾薯條🍟
2024-01-21
2024-01-12 38 瀏覽
質素、價錢及服務都是合情合理,或者咁講好食又服務好,貴少少都值得,何況價錢合理,想食個好食快餐,皇后山商場食野,一定來漁樂😍😋樂❣️蔥油雞扒撈麵,原來唔簡單,因為我食過難食,呢個真係幾樣都好食,清盤架😋仔仔都爭食雞脾薯條🍟仔仔最愛,冇得輸💯

雞脾薯條🍟仔仔最愛,冇得輸💯
蔥油雞扒撈麵
炸脾薯條
2023-12-23
蔥油雞扒撈麵
炸脾薯條
2023-02-06 518 瀏覽
原本諗住嚟打邊爐,點知冇哂邊爐,唯有下次再食🙁但係成餐飯好好食🤤😂搞到我好想即刻飛去泰國食正宗嘅泰國菜好耐之前喺網上面已經見過啲人po醬燒骨,一嚟到喺門口已經見到醬燒骨嘅宣傳,當然要叫滿足口福。最令我驚喜嘅係,醬料酸酸甜甜帶少少辣,但又唔會好辣,啱晒啲想食辣但又唔係好食得辣嘅人🤣條魚都好新鮮,又有啲肉碎,但個人嫌太少蔬菜得嗰兩塊🥬有啲美中不足,係兩杯嘢飲都一般般,餐廳環境都OK,但店員人數比較少好忙碌,唔係即時應到單..
原本諗住嚟打邊爐,點知冇哂邊爐,唯有下次再食🙁

但係成餐飯好好食🤤😂搞到我好想即刻飛去泰國食正宗嘅泰國菜

條魚都好新鮮,又有啲肉碎,但個人嫌太少蔬菜得嗰兩塊🥬

2022-12-22 328 瀏覽
呢間漁樂食盡皇后山邨開邨初期頭啖湯,初頭得佢一間,谷住食,已經發覺佢既質素係唔得,地下污糟,炸脾係辣,即食麵係福字伊麵加伊麵味粉開既湯底,豬扒唔係一大塊而係夾幾舊碎上。果啲阿姐既對答直頭極品。今日諗住唔食樓上果兩間,加上可能凍傻左,冇啦啦走左入去食野。個姐指左我坐個風口位,落左單後,真係頂唔順,話轉位。果班阿姐圍埋來,最少三個話落左單唔可以轉位,唔通食佢一個早餐全家吹病入院咩?又唔係繁忙時間。最搞笑,之後隔離枱食客食完啦,再叫佢落多個外賣單,個姐話,我㩒左堂食喔~我㩒左堂食喔~服務質素呢,呢間野只可以話你冇要求只求填飽肚既,是但叫個餐,食完就走,甘就冇事。

2022-10-23 350 瀏覽
今日到粉嶺皇后山長輩的新居,下午茶時間長輩推介大家到屋邨內的漁樂。一行大約10人坐低後,見到餐牌的價錢都幾大眾化,絕對配合做到公共屋邨的茶餐廳。而食物的質素亦絕對唔馬虎。家人叫咗冬陰功扎肉湯粉,另加一個碗仔翅,熱美祿湯粉的配料都算豐富,而且扎肉亦採用較為優質的。我就叫咗輕量海南雞雞油香飯,配碗仔翅,凍奶茶走甜海南雞份量OK, 肉質一般,雞油飯可以。碗仔翅味道唔錯,份量唔多,有小小過稀。凍奶茶份量多,不過略為唔夠茶味。整體性價比高,食物亦絕對合格,我居於皇后山的長輩亦重點推介,附近街坊有機會可以試下。

家人叫咗冬陰功扎肉湯粉,另加一個碗仔翅,熱美祿
湯粉的配料都算豐富,而且扎肉亦採用較為優質的。

我就叫咗輕量海南雞雞油香飯,配碗仔翅,凍奶茶走甜
海南雞份量OK, 肉質一般,雞油飯可以。
碗仔翅味道唔錯,份量唔多,有小小過稀。
凍奶茶份量多,不過略為唔夠茶味。

2022-10-23
  • 下午茶輕量海南雞油飯配碗仔翅
  • 下午茶冬陰功扎肉湯粉
2022-05-21 524 瀏覽
我未見過一過肉餅係可以生到咁樣送俾人食 冇錯 除左個面熟 下面係全生架!豬肉都可以俾人生食?我想睇下佢廚房生食豬肉。你少少唔熟我都當你失手 你下面全生 係咪覺得D人係剩睇唔食?定係你準備俾鬼食?
外賣送餐
2022-05-12 351 瀏覽
炸雞比,雞翼,薯條真係超級咸,第一次是以為重手左,但第二次都係甘,之後反影比店員,店員居然話佢地之前都有食客講過喊,但佢地自己試過無問題,問係咪我地自己覺得咸,但我平時已經係鍾意食濃味既野,都可以覺得咸到食唔到,同行朋友都係一樣覺得接受唔到,我只係想反影比店員知,希望改善一下,但估唔到店員覺得無問題,而係食客問題,新開既店舖已經甘🌚好失望都算係大公司,應該放返個意見箱係店鋪,收集顧客意見再改進下
都算係大公司,應該放返個意見箱係店鋪,收集顧客意見再改進下
2022-05-09