Cafe 位處粉嶺裁判所附近,黎到食野之餘,仲可以參觀下昔日法院及各電影嘅場景。P.S.餐廳不獲續約,將於五月尾關門大吉,又係結業迫我出post 😢…想去嘅記得要whatsapp 預約以免摸門釘~🌖柚子卷蛋 $42蛋糕濕潤得黎帶點柚子嘅清香,忌廉嘅比例雖然唔少,但質地軟滑而且完全唔膩,整體唔會太甜,食多件都仲得呀👍🏻。🌗黑糖雪糕蛋糕 $42呢款味道比較普遍,可以直接skip 😂。🌖松露薯條 餐點+$38加配新鮮即炸好香脆,加埋撒係面頭嘅松露係唔錯嘅,不過如果更加多松露就更好啦🤪~🌖山梨縣水蜜桃沙冰 $78粉紅色夠曬少女至適合打卡!有外表得黎都有內涵,味道清新自然,真係有淡淡白桃味,而且唔會太甜,沙冰仲啱曬而家夏天飲!價錢偏貴,不過難得黎一次就豪一豪,加埋白桃來自日本山梨縣,價錢應該反映左用料嘅!🌗Longan Latte $48龍眼Latte 係咪好特別,唔叫唔得先!傳統latte同中式龍眼蜜糖配搭而成,上面仲灑有桂花,呢個組合係幾得意,不過龍眼味唔算突出。

🌖柚子卷蛋 $42
黑糖雪糕蛋糕
🌗黑糖雪糕蛋糕 $42
呢款味道比較普遍,可以直接skip 😂。
🌖松露薯條 餐點+$38加配
山梨縣水蜜桃沙冰
🌖山梨縣水蜜桃沙冰 $78
Longan Latte
🌗Longan Latte $48

2021-09-04
山梨縣水蜜桃沙冰
2022-05-12 464 瀏覽
超難食All day breakfast, 蛋一塊塊的,粟米有渣,菜沒有很新鮮,煙三文魚劣質。更難以下咽的有蟹肉 avocado toast ,個包隔夜咁,又硬又干冇晒口感,其中一份既牛油果都未熟就開黎serve人。唔續租係好事,費事遺害人間, 多人嚟純粹選址ok, 如果喺第二度開呢啲質素一早執咗。#test_fanling______________________________🏠 添飲咖啡館📍粉嶺馬會道302號地舖💵 $200 pp‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾........#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #weekendvibes #hkfoodie #foodstagram #eatstagram #brunch #foodblog #getinmybelly #heresmyfood #foodporn #foodreview #foodhunt #travelhk #alldaybreakfast #ADB #hkcafe #throwback#먹방 #맛집 #맛 #홍콩  #홍콩맛집#comida

#test_fanling
🏠 添飲咖啡館
📍粉嶺馬會道302號地舖
💵 $200 pp
#먹방 #맛집 #맛 #홍콩  #홍콩맛집
#comida #restaurante #everysingleday #happyhour
🤑 歐陸早餐 $128 🤑 伯爵卷蛋 $42 🤑 抹茶拿鐵 $48🤑 龍眼拿鐵 $48———————————————放假嚟到粉嶺,經過舊粉嶺裁判法院,已經成為一個粉嶺景點。好優閑,建築物好有特色,值得到訪。途中有呢間裝修精美嘅cafe,比佢嘅外型,同舒閒嘅音樂吸引左。🌟 歐陸早餐 $128 🌟歐陸早餐非常豐富,炸物同肉幾juicy,炒蛋炒得好滑,唔會過熟。麵包比較特別,冇配搭任何醬,但麵包本身有味道,淡淡地。🌟 伯爵卷蛋 $42 🌟卷蛋上菜時,外表精美,伯爵茶味香濃,cream好滑,加上少量nuts,值得回購👍🏻🌟 抹茶拿鐵 $48 🌟抹茶味超級濃,茶味比較出,奶味比較淡,同平時飲嘅抹茶拿鐵非常不一樣。整杯拿鐵幾特別,鍾意抹茶味不妨試下😆🌟 龍眼拿鐵 $48 🌟龍眼味係佢地好出名嘅拿鐵,網上都好多呢杯飲品嘅comment。個人覺得,龍眼味好淡,唔太飲得出,可能係sell淡味(?) 似普通latte多啲,唔值得回購😣價錢唔算平,食物味道中規中矩,性價比唔算高。加上價錢寫得唔清晰,雖然大眾知道好多餐廳收加一服務費,但佢地嘅menu冇寫,直至埋單,先見到收加一服務費,有啲唔公平。如果下次經過
🤑 歐陸早餐 $128

🌟 抹茶拿鐵 $48 🌟
抹茶拿鐵
🌟 龍眼拿鐵 $48 🌟
龍眼拿鐵
價錢唔算平,食物味道中規中矩,性價比唔算高。加上價錢寫得唔清晰,雖然大眾知道好多餐廳收加一服務費,但佢地嘅menu冇寫,直至埋單,先見到收加一服務費,有啲唔公平。如果下次經過,因為佢地環境舒適,行到攰,可以去呢間cafe坐低,靜靜地,同朋友傾計,休息下🙈
最後提提大家,餐廳要先用WhatsApp預約,就算walk in去到有位,都要WhatsApp留message比佢地,紀錄用餐時間同人數。所以,最穩陣可以同佢地先講聲,去到冇咁狼狽😆
———————————————
評分🔖 (5⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️

📍添飲咖啡館
📍粉嶺馬會道302號地舖
👣 港鐵粉嶺站 C 出口, 步行約7分鐘
*附加資料from Openrice:
預約訂座請於whatsapp 67599141 訊息提供姓名、人數、日期及時段等資料
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #foodporn #topcitybiteshk #openricehk #吃貨 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相機食先 #hkfood #hkfoodstagram #粉嶺 #粉嶺美食
2022-03-12
伯爵卷蛋
2022-05-02 482 瀏覽
這間咖啡店做到五月尾就會結業 因為之前只去過一次 那次用餐體驗麻麻 所以完全沒有極大不捨 只係好奇 之後會有咩進展?還會用作餐飲服務?其中一個令我覺得最麻麻嘅服務就係訂枱 只能用whatapp 訂枱 就比較唔靈活 我在這之前都想訂過一次 但我問咗一段時間都無人回覆 我覺得比較被動 還有最重要係限時 咖啡店限時其實比人感覺真係好差 不過其實應該係佢哋嘅表達令食客誤會 這方面遲啲再講 講返食物 今次點咗以下幾款:八面威風-其實只係得一條大魷魚鬚🐙我之前都試過 比今次這個大條 所以其實真係睇彩數 價錢唔平 雖然市面都唔平 那個黑色墨魚汁都幾正 如果食法院限定嘅食物 點這個薯條只需$48 唔算太貴 我幾鍾意這個薯條的口感 但朋友就覺得太淋 佢比較喜歡香脆 所以好唔好食真係睇口味 這個香脆海鮮拼盤 其實就即係將啲海鮮炸晒 放在一起慢慢食 其實海鮮本身就咩味都冇 佢只係靠沙律醬調味 所以佢真係比得好大方 炸粉都幾靚 完全唔會覺得太厚粉 都感受唔到臭油味 不過就真係幾熱氣我哋點了兩杯飲品 一個係龍眼拿鐵☕️朋友話飲唔出任何生果味一個係玫瑰花瓣花茶 其實所謂花瓣都只係幾塊係放喺杯里面 那個花茶都幾止喝
八面威風

八面威風-其實只係得一條大魷魚鬚🐙
黑松露薯條

玫瑰花瓣茶

我哋點了兩杯飲品 一個係龍眼拿鐵☕️朋友話飲唔出任何生果味
一個係玫瑰花瓣花茶 其實所謂花瓣都只係幾塊係放喺杯里面 那個花茶都幾止喝 我最欣賞係可以用限添加 那就可以盡情享受😎
最後我都點咗一個鳳梨蛋糕🎂職員話可以使生日碟 所以我最後為朋友都豪一次 嗰蛋糕其實味道麻麻 賣相都還可以 價錢唔平 但都可以接受 字體其實真係麻麻地 這間食店做咩都好似好不足 但又未至於差 服務員態度又唔太熱情 放食物又大大力大大聲 黑口黑面 在最後這段時間 希望佢哋會帶一些美好嘅回憶比其他食客 這餐飯每人$300左右 唔算平又唔算貴 但有嗰其怪地方就係只收現金 其實如果你係做高級貴價生意 係香港普遍都可以收信用卡💳這樣食客變相就可以落得更大方 在訂位時又未曾提及
2022-04-30
$304.5 (晚餐)
生日
八面威風
玫瑰花瓣茶
一向都知道有呢間Cafe近日知道會係五月尾结束營業所以今日有時間就來朝聖下。添飲咖啡館隔離就已經有停車場泊位$16個鐘行遠少少有另一個停車場$8個鐘大家可以按需要睇吓泊邊 🚙圖為餐廳提供嘅照片餐廳除咗可以食嘢都有一啲精品可以買有興趣可以睇吓另外都有啲打卡位日本沖繩黑糖拿鐵$48☕️⭐️⭐️⭐️⭐️呢度嘅咖啡可以自己揀想要咩咖啡豆🫘我揀咗Mate,有烤杏仁嘅尾韻配上黑糖苦中帶甜我幾鍾意去呢一個杯款好有設計感伯爵紅茶拿鐵☕️$48⭐️⭐️⭐️伯爵茶香味濃,咖啡豆都係揀咗Mate,不用加錢。牛油果奶昔 $58⭐️⭐️唔夠凍,牛奶味都唔夠濃郁不是太推介擲地有聲-水牛城雞翼配蜂蜜芥末汁$102 ⭐️⭐️⭐️⭐️個皮炸得都幾脆辣辣地甜甜地同朋友一齊分享唔錯嘅選擇松露薯條🍟$48⭐️⭐️⭐️薯條炸得太脆裏面有啲乾身黑松露味都唔係好強烈抹茶卷蛋$48⭐️⭐️⭐️個碟係凍嘅抹茶味可以再濃D餐廳最低消費每人一杯嘢飲再加一個熱食買單人均消費大概$100價錢合理環境舒適服務態度都幾好, 收餐碟收得好密係食tea嘅好選擇Full booking需要WhatsApp預約
一向都知道有呢間Cafe
近日知道會係五月尾结束營業
所以今日有時間就來朝聖下。

添飲咖啡館隔離就已經有停車場泊位$16個鐘

另外都有啲打卡位

日本沖繩黑糖拿鐵

日本沖繩黑糖拿鐵$48☕️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢度嘅咖啡可以自己揀想要咩咖啡豆🫘
我揀咗Mate,有烤杏仁嘅尾韻
配上黑糖苦中帶甜
我幾鍾意去呢一個杯款
好有設計感

伯爵紅茶拿鐵

伯爵紅茶拿鐵☕️$48⭐️⭐️⭐️
伯爵茶香味濃,咖啡豆都係揀咗Mate,不用加錢。

牛油果奶昔

牛油果奶昔 $58⭐️⭐️
唔夠凍,牛奶味都唔夠濃郁
不是太推介

餐廳最低消費每人一杯嘢飲再加一個熱食
買單人均消費大概$100
價錢合理
環境舒適
服務態度都幾好, 收餐碟收得好密
係食tea嘅好選擇

Full booking
需要WhatsApp預約
日本沖繩黑糖拿鐵
擲地有聲-水牛城雞翼配蜂蜜芥末汁
2022-04-25 265 瀏覽
第一次來,感謝店主比我的Booking可以改時間。 座位安排都好好,原本坐semi open area 但見到小朋友,點餐前比我們坐室內。食物點了3樣,都唔錯。 特別是個蕃茄,鮮甜加埋個芝士, perfect和牛order了7成(小朋友食。。汗)有點overcook 但女兒都食到 lam lam 脷龍眼咖啡就。。。肅靜咖啡就好好感謝比我家一個好好的時間珍惜眼前的一切不是必然的 Good Goodbye

龍眼咖啡就。。。
肅靜咖啡就好好

感謝比我家一個好好的時間
珍惜眼前的一切不是必然的

Good Goodbye
2022-04-22 246 瀏覽
難得放假想去CHILL下, 就揀左尼間一直係個LIST到但冇機會去既歷史古蹟改建既餐廳。我地當日係等餐廳落完埸開返時到, 由於吾係好識行,遲左5分鐘左右, 但已經入面坐左3-4枱客人, 估吾到落雨既星期一都咁多人~1️⃣香脆海鮮拼盤(魷魚圈, 池魚, 八爪魚, 蝦) – 整體上炸得幾好, 唯獨蝦既粉厚左DD, 我個人幾鍾意拼盤上配上正和隆腐乳粉, 特別配搭又幾MATCH! 2️⃣燒澳洲和牛臀蓋扒 – 好食喎!!我地叫左3成熟, 煮得好好, 肉質吾會流哂血, 肉感香軟, 淋埋阿根廷青草醬再加添幾分香口! 佢既椰菜花薄片沙律都好好食, 不過就切得碎左少少3️⃣海鹽朱古力 – 估吾到有驚喜, 真係飲到海鹽味, 而且都幾搭4️⃣柚子卷蛋 – 柚子味係香既!中間既CREAM硬左小小, 可能我地放一陣再食個口感會正D, 而卷蛋口感就真係實喇, 不過我就覺得OK既, 吾影響整體感覺寫食評之前睇到網上消息講餐廳不獲續約, 只去到今年既5月底, 希望未去既朋友仔都可以到訪一下, 其實餐廳側邊有座大樓係會開放比市民入內參觀(疫情期間未知開返未), 山長水遠入粉嶺都好, 起碼吾會齋食冇野睇, 相反仲可以了解多左舊時既建築同

2️⃣燒澳洲和牛臀蓋扒 –

3️⃣海鹽朱古力 – 估吾到有驚喜
, 真係飲到海鹽味, 而且都幾搭

寫食評之前睇到網上消息講餐廳不獲續約, 只去到今年既5月底
, 希望未去既朋友仔都可以到訪一下, 其實餐廳側邊有座大樓係會開放比市民入內參觀(疫情期間未知開返未), 山長水遠入粉嶺都好, 起碼吾會齋食冇野睇, 相反仲可以了解多左舊時既建築同香港!
燒澳洲和牛臀蓋扒
海鹽朱古力
2022-03-28
紀念日
燒澳洲和牛臀蓋扒
海鹽朱古力
2022-04-20 235 瀏覽
餐廳位於夠粉嶺裁判法院內,環境清幽,主打以本地農產品製作餐點。我疫情間應該都來了一次,見Cafe的社交平台講餐廳不獲續約(營業至5月31日),所以特意再來個告別式。由於早早經whatsapp訂位,所以一來就可以有位。餐牌無套餐,食物及飲料都是分開點的。今次我就點了All Day Breakfast(早午餐),這份歐陸早餐內包含不少食物,除了大啡菇炒蛋,仲有凍火腿、煙三文魚等。早餐的麵面鬆軟,大啡菇的菇味濃郁,配埋炒滑蛋,每款食物也花了不少心機。香檸胡椒加拿大豬扒,豬扒配羽衣甘藍蘋果沙律。豬扒說不上好軟熟,不過唔會好肥。貪吃的我更加了份香脆海鮮拼盤,食落不太油膩的炸物,灑上咸香的腐乳粉,超級惹味!大推介!Cafe點少得飲品。餐廳的茶都有不少選擇,而且可無限添熱水,最適合看住書慢慢嘆。至於咖啡,Cafe有不少咖啡豆base的咖啡,我自己鍾意牛奶多的咖啡,上次試完Rose Latte,今次就試試Latte。咖啡同奶的比較不錯,而且係不帶酸味,合我心水也。温馨一提,餐廳只營業到5月,有興趣記住盡早book位啦。同場加影,上次去Cafe影的相,紀錄一下:=====================

我係一個愛寫字愛分享的吃貨!如果鍾意我分享的,我邀請您訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)
2022-04-19 155 瀏覽
#添飲咖啡館 週末黎個粉嶺半日遊❣️ Plan左去完坪洋壁畫村就搵間cafe嘆下😽餐廳只接受whatsapp預約🌟分別有3個時段可以揀,早一星期就預約左15:30-18:00嘅時段(≧▽≦)餐廳位於粉嶺前裁判法院內,係一間白色嘅屋仔,好適合打卡📸 環境清幽且坐得舒適。餐廳中間仲擺放左一啲本地農產、本地手作,有興趣可以睇睇~吉列「未來」肉漢堡配薯條💰128未來肉用左豌豆、紅菜頭同椰子油製成,所以素食人士都岩食👍🏻 中間仲夾住青瓜絲同燒烤醬製成嘅新豬肉絲,食落又幾真!! 味道唔錯😋香檸胡椒加拿大豬扒💰128豬扒好厚身,外皮微微焦香,肉質juicy~羽衣甘藍好新鮮! 配埋泰式酸辣汁好開胃。龍眼拿鐵💰48見幾特別就嗌左黎試下,起初飲黎飲去都唔覺有龍眼味,反而飲到桂花香。傻到以為真係用龍眼整🤣 原來係用龍眼蜜——香氣來自於龍眼花的味道。相對易入口,唔飲開咖啡都接受到❣️伯爵紅茶拿鐵💰48原來餐廳不獲續約,只係做到5月尾。有啲可惜😮‍💨 如果住得近,應該會成日去打躉😹 因為又靜又可以坐得耐~
#添飲咖啡館

週末黎個粉嶺半日遊❣️
Plan左去完坪洋壁畫村就搵間cafe嘆下😽
餐廳只接受whatsapp預約🌟
餐廳中間仲擺放左一啲本地農產、本地手作,有興趣可以睇睇~

吉列「未來」肉漢堡配薯條💰128

香檸胡椒加拿大豬扒💰128
豬扒好厚身,外皮微微焦香,肉質juicy~
羽衣甘藍好新鮮! 配埋泰式酸辣汁好開胃。

龍眼拿鐵💰48

伯爵紅茶拿鐵💰48

原來餐廳不獲續約,只係做到5月尾。
2022-04-15 168 瀏覽
成日想去呢間cafe歎下,終於襯住自己放假嚟試下,同朋友吹下水,畢竟而家太少相聚既時間。粉嶺以cafe嚟講,我估呢間既環境算數一數二舒服,如果要入到鹿頸果d又唔同feel,所以係度進餐係幾舒服既。All day breakfast, 食物唔算太有驚喜,看圖識字,其中一張係影個自家制麵包,好好食,香草,香料,蕃茄乾等等等,唔係好識形容麵包……個味又好食,個質又好食,一個字正!!!其他就水準以內。水牛城雞翼,味香濃,熱辣辣,不錯。😑薄荷咖啡,好甜,嬴張相…… 唔太飲得清楚咖啡原味😊另外朋友仔叫左杯latte, 話合理味道。黑松露薯條,幾香松露味,但唔係好夠熱脆口,扣少少分。總括食物嚟講唔錯,價錢唔算平,環境舒適。不過打電話去查詢營業時間,店員態度欠佳,去到落單,男店員(似老闆)幾好,另外後生女店員亦不太耐煩。

水牛城雞翼,味香濃,熱辣辣,不錯。

😑薄荷咖啡,好甜,嬴張相…… 唔太飲得清楚咖啡原味
😊另外朋友仔叫左杯latte, 話合理味道。

黑松露薯條,幾香松露味,但唔係好夠熱脆口,扣少少分。

總括食物嚟講唔錯,價錢唔算平,環境舒適。
2022-04-08
2022-04-15 144 瀏覽
有次探朋友入粉嶺行路經過見到白雪雪一座建築物已經想黎試,無諗過一排就見到要結業嘅消息,美好的東西又要消逝了😫事前要Whatsapp 預訂!事前要Whatsapp 預訂!事前要Whatsapp 預訂! 很重要所以講3次。月頭就同朋友約左,當日再望真啲社交平台post先發現話要book同埋2:30-3:30休館,🤯唯有改去第二間餐廳食lunch同即刻試Whatsapp 預約,超超超幸運先有位可以一試! 🥳🥳🥳主餐牌就係枱紙,另有一份信封文件袋嘅餐牌,真係幾搞笑😂紙質嘛,用得耐係有歷史痕跡嘅…不過就唔記得影相哈哈入正題,叫左一個伯爵茶卷蛋($42),野莓花茶($48),蛋糕set ($98),計加一埋單$207。伯爵茶卷蛋超邪惡淋滿朱古力,伯爵咪濃又多cream! Cake set係法式紅莓蛋糕+法式檸檬蛋糕+意大利軟芝士+脆米片。其實係見到隔離枱見到plating 幾靚就跟住叫,影相好靚!🤣 檸檬味清新,蛋糕唔厚實heavy,同朋友share食最岩!加左蜜糖甜甜地真係畫龍點睛,尤其蜜糖點脆米片好食!野莓花茶無影到相,另配有幾粒士多啤梨同藍莓,飲落有玫瑰味,可以添熱水,真係‘添飲’🤣場內仲有

伯爵茶卷蛋超邪惡淋滿朱古力,伯爵咪濃又多cream!
伯爵茶卷蛋

法式紅莓蛋糕+法式檸檬蛋糕+意大利軟芝士+脆米片

場內仲有啲公仔精品擺賣,好似一個小攤檔咁,都可以望下幾有趣!

同場加映日落照🥰食完我地行返出粉嶺火車站,搭的士(~$70)入馬草壟睇日落,超方便的!

2022-04-14
伯爵茶卷蛋
法式紅莓蛋糕+法式檸檬蛋糕+意大利軟芝士+脆米片
2022-04-12 161 瀏覽
最近得知Team Yum就快結業,趁放假一於去試試,由粉嶺站行過去只是幾分鐘,都幾方便12時正是太陽最猛,好彩預先booked否則坐出面又熱和蚊針crabmeat & Avocado Sour Douqh Toast牛油果好新鮮,加上蟹肉放在Toast上面,好豐富的口感Continentalall day breakfast 好大份,大啡菇好juicy, 炒蛋好滑好creamy, 材料都好足,唔太油
牛油果好新鮮,加上蟹肉放在Toast上面,好豐富的口感

2022-04-08
2022-04-08 201 瀏覽
去開坪輋壁畫村,順便過嚟食個晏點咗個歐陸全日早餐,$128份量都算幾多,賣相都幾吸引炒蛋好香好滑,配埋大啡菇食好夾煙三文魚香燻味都重薯格炸得好香脆食完勁飽餐廳裝修好靚,好有渡假feel有時放假過嚟避世都唔錯
去開坪輋壁畫村,順便過嚟食個晏

點咗個歐陸全日早餐,$128
份量都算幾多,賣相都幾吸引
炒蛋好香好滑,配埋大啡菇食好夾
煙三文魚香燻味都重
薯格炸得好香脆
食完勁飽

餐廳裝修好靚,好有渡假feel
有時放假過嚟避世都唔錯
2022-04-06 259 瀏覽
我曾經形容為世外桃源,座落前粉嶺裁判處旁嘅㗎啡館。可惜營業到五月底,好友即預訂今天afternoon tea。碰巧本身是清明節假期,疫情下寺廟未及開放,卻特別懷念親人。記得一則小趣事:細時爸爸每次駕車經過這殖民設計建築物,我感覺這裡既莊嚴又特別,連忙問爸爸這是什麼地方。爸爸煞有介事又幽默我一番,說這個地方我永遠不想進去... 當堂令我 “凛然生畏”,不知有何玄機。後來媽媽娓娓道來,原來爸爸曾違例泊車時或被炒牌,便要去這裡認罪交罰款! 一家有誠意,多元化嘅餐廳。從食物裝修佈置,餐牌設計和概念都相當有質素。可惜疫情及各樣變化下經營更加困難,永遠不似預期。“不相信會絕望 不感覺到躊躇”希望好快又再聚!

“不相信會絕望 不感覺到躊躇”
希望好快又再聚!
All Day Breakfast,
2022-04-05
All Day Breakfast,
  • All day breakfast
2022-04-04 262 瀏覽
住左好耐先知屋企附近有間環境清幽既cafe😂當然要試一試啦!外觀無咩特別,但室內既設計佈置就唔錯,有居家感覺👍(Friendly Reminder: 大家記住來之前一定要睇清楚營業時間同預先wtsapp訂座,以免摸門釘)✦ 歐陸全日早餐 💰128賣相已經好吸引,食材種類都多,份量就岩岩好。比較特別係個焗大烤菇裝住d炒蛋,我食左陣先知唔係一個碗😂三文魚都夠新鮮👍✦吉列「未來肉」漢堡配薯條 💰128未來肉換言之唔係真肉,用豌豆同紅菜頭整架,岩晒素食者!但我食落其實覺得好似真肉😂薯條都好脆!但個包就略嫌硬同乾d,同埋太細太少饀,不太飽。✦龍眼Latte 💰48無跟餐野飲,全部要另外單點。我就叫左佢比較出名既龍眼Latte,咖啡係幾好飲但就無龍眼味🤔以依個價錢來講性價比唔高。

✦ 歐陸全日早餐 💰128

✦吉列「未來肉」漢堡配薯條 💰128