同朋友收工黎食平日2人五洗等太耐😍多數大枱要等——-所以野都係我去親必食😍🔹燒牛肉 $88可自行選擇5成/7成我呢d野人就食5成剛剛好!唔會鞋,都唔會血淋淋,放心❤️🔹燒雞翼 $36@2隻好似去左bbq食既燒雞翼甘燒物全部都即燒👍🏻🔹生蝦 $108算大隻~好新鮮~唔會霉蝦頭炸到好香口👍🏻🔹招牌泰式咖喱炒蝦🍤 $218好大碟~最少有8隻大蝦🍤佢個汁好好吃配飯/蒜蓉包都正🔹蒜蓉包 $28/6件唔會太硬~蒜蓉味好香👍🏻🔹飛天通菜 $78可選擇辣度係豆瓣醬,辣椒🌶️炒平時出面都小有🔹泰式菠蘿沙冰.泰式椰汁沙冰🍧 $35@1係我必叫既飲品🍸好smooth仲有得少甜📍門口有咪錶泊車好方便
同朋友收工黎食
平日2人五洗等太耐😍
多數大枱要等
——-
所以野都係我去親必食😍

🔹燒牛肉 $88
可自行選擇5成/7成
我呢d野人就食5成剛剛好!
唔會鞋,都唔會血淋淋,放心❤️

🔹燒雞翼 $36@2隻

🔹蒜蓉包 $28/6件
唔會太硬~蒜蓉味好香👍🏻

🔹飛天通菜 $78
可選擇辣度
係豆瓣醬,辣椒🌶️炒
平時出面都小有

• 燒牛肉
  • 泰式燒雞翼
  • 飛天通菜
2023-08-31 221 瀏覽
這間位於九龍城的泰國菜餐廳,必定是泰國菜的首選,經常有長龍排隊的情況,所以提前多點時間是必要的。但是,我可以告訴你,它值得等待!這家餐廳的招牌菜是燒雞翼,每隻只需18蚊。這是一種全隻上菜的燒雞翼,色澤金黃,外皮烤得香脆,內裡多汁嫩滑。咬下去時,你可以感受到肉質的鮮美,絕對是一種令人難以抗拒的美味享受。另外,他們的燒豬頸肉也是一絕!肉質有彈性,咬下去時帶來即時燒烤的感覺,讓你彷彿置身於泰國的街頭美食攤中。這道菜物超所值,口感絕佳,絕對能夠滿足你對於泰國燒烤的渴望。除了這些招牌菜,餐廳還提供各種傳統泰國菜式,如泰式拼盤、冬蔭功湯等,口味地道,豐富多樣,記得試埋佢D沙冰,都好好飲。雖然,餐廳的服務就一般一盤般,可能人客多人手少,但有效率,食物都上得好快。總而言之,這家九龍城的泰國菜餐廳是一個值得一試的地方。它以燒雞翼和燒豬頸肉為招牌菜,味道美味,價格實惠。如果你喜歡泰國風味的燒烤美食,這裡絕對是你的首選!
燒雞全翼
燒雞全翼
泰式拼盤
馬拉盞炒通菜
泰或炒金邊粉
招牌燒牛肉韌咗,小食出色,嘢飲滿分,整體還是愛的🫶・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🥩 燒牛肉 5成熟 HK$88・味道:依然牛味重,黑椒香🫶・口感:但韌咗好多🥹多筋sad⋯⋯🐤 泰式酸辣鳳爪 少辣 HK$88・味道:冇乜味,白烚為主,酸辣味亦欠奉☹️・口感:爽脆desu🥬 泰式生菜包 少辣 HK88・味道:肉碎好重香料味,正!・口感:爽口新鮮的~🦐 蝦膏炒飯 HK$78・味道:冇乜蝦膏味啵,不過有啲蝦乾炒香幫補下,蝦都算新鮮。・口感:蝦唔夠爽,有啲淋淋地但又唔係霉。飯係炒得夠乾身的~🥦 飛天通菜 少辣 HK$78・味道:好食,好喜個隻泰式豆鼓keke,炒得幾香但穫氣唔夠重,可能以汁為主。・口感:爽脆唔苦的🍗 泰式燒雞翼 HK$72・味道:呢個出色,醃得入味但唔會鹹。・口感:好嫩滑,每一個位都好嫩,有雞汁添!波爸波妹大讚款👍🍤 皮蛋炸蝦餅 HK$88・味道:皮蛋同蝦餅幾夾,不過比起上次皮蛋芯實淨咗,軟返啲會更好食~但呢碟係惹味好食的!・口感:外脆內彈口keke🥥 泰式椰汁沙冰 少甜 HK$35・味道:好香椰汁味,少甜對0甜波嚟講啱啱好~・口感:有小小冰粒但OK可以接受🥭 芒果沙冰
招牌燒牛肉韌咗,小食出色,嘢飲滿分,整體還是愛的🫶

🥩 燒牛肉 5成熟 HK$88
・味道:依然牛味重,黑椒香🫶
・口感:但韌咗好多🥹多筋sad⋯⋯
🐤 泰式酸辣鳳爪 少辣 HK$88
・味道:冇乜味,白烚為主,酸辣味亦欠奉☹️
・口感:爽脆desu
泰式酸辣鳳爪
🥬 泰式生菜包 少辣 HK88
・味道:肉碎好重香料味,正!
・口感:爽口新鮮的~
泰式生菜包
🦐 蝦膏炒飯 HK$78
・味道:冇乜蝦膏味啵,不過有啲蝦乾炒香幫補下,蝦都算新鮮。
・口感:蝦唔夠爽,有啲淋淋地但又唔係霉。飯係炒得夠乾身的~
蝦膏炒飯
🥦 飛天通菜 少辣 HK$78
・口感:爽脆唔苦的
飛天通菜
🍗 泰式燒雞翼 HK$72
・味道:呢個出色,醃得入味但唔會鹹。
・口感:好嫩滑,每一個位都好嫩,有雞汁添!波爸波妹大讚款👍
泰式燒雞翼
🍤 皮蛋炸蝦餅 HK$88
・口感:外脆內彈口keke
皮蛋炸蝦餅
🥥 泰式椰汁沙冰 少甜 HK$35
・味道:好香椰汁味,少甜對0甜波嚟講啱啱好~
・口感:有小小冰粒但OK可以接受
泰式椰汁沙冰
🥭 芒果沙冰 少甜 HK$38
・味道:當造芒果!特別香甜😘
・口感:feel到好足料落咗唔少芒果,因為打出嚟冇冰粒好smooth不特只,已經係有起漿嘅質感,芒果漿芒果蓉咁,大癲🤘
🧋 泰式奶茶 少甜 HK$25
・味道:呢間茶味比之前嘅泰象館更出,同時奶香亦夠👍!
・口感:滑身唔澀
泰式奶茶

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
🤰結論:泰金國食燒牛肉同小食嘢飲,泰象館就啱食主食同小食,各有各好🫡

2023-08-20
泰式生菜包
飛天通菜
泰式燒雞翼
皮蛋炸蝦餅
泰式椰汁沙冰
泰式奶茶
終於食到泰金國🥹平日夜晚上都勁多人排隊,又熱又落大雨,排到半個鐘個陣勁想走😂😂 舖頭都算坐得多人,環境就普普通通~⧐冬陰功蝦湯🌶🥣冬陰功係用大虎蝦🦐肉質尚算新鮮嘅🤔辣度揀左小辣,個人覺得唔夠酸,整體都ok的!⧐ 燒牛肉🥩重頭戲燒牛肉係我最愛🤤👅點左5成熟,好有牛味,點埋泰式醬係一流🫶 果然無令我失望🥹⧐ 泰式炒粉絲本身嗌左金邊粉,但黎左個濕炒粉絲😂味道亦都同泰國差唔多👍👍⧐馬拉盞炒通菜炒菜好大碟🙌比起岀面無咁濃味 ,鑊氣夠🫶⧐芒果🥭冰沙、提子🍇冰沙冰沙唔知係咪加左好多糖水,芒果個杯超甜😹😹提子就正常野~

冬陰功

⧐冬陰功蝦湯🌶🥣

⧐ 燒牛肉🥩

⧐ 泰式炒粉絲
本身嗌左金邊粉,但黎左個濕炒粉絲😂味道亦都同泰國差唔多👍👍

⧐馬拉盞炒通菜
炒菜好大碟🙌比起岀面無咁濃味 ,鑊氣夠🫶

芒果冰沙

⧐芒果🥭冰沙、提子🍇冰沙
冰沙唔知係咪加左好多糖水,芒果個杯超甜😹😹提子就正常野~

冬陰功
芒果冰沙
  • 芒果沙冰
2023-08-23 229 瀏覽
六點幾黎到己有十幾個人排緊隊,一路都絡繹不絕,大概等左二十分鐘先有得入座!⏰餐廳由樓面,收銀同廚師都係泰國人主理,環境比較狹窄,衛生情況都一般般,但價錢相宜,選擇繁多,吸引好多食客幫襯! 🦐生蝦擺盤有心思,蝦身以刺身上,蝦頭炸得鮮脆🍤。有8隻蝦,蝦肉彈牙厚肉,再沾埋泰式辣汁,個汁有好多蒜蓉同辣椒碎,又香又夠酸,相當之惹味!🐣泰式燒雞翼雞翼全隻上,火喉控制得好好🥰皮脆肉嫩,好有bbq既感覺,而且18蚊一隻,有人幫你燒埋又調左味,已經物超所值!🥩燒牛肉幾乎每檯都會嗌既菜式🤓即叫即燒,有得揀要五成或者七成熟。肉味濃郁多汁,份量澎湃🐄,入口嫩滑,性價比高,雖然有小小筋不過都可以接受。食既時候再點酸酸辣辣既泰式醬汁,味道好夾!記得要趁熱食,攤凍左肉質會變得比較硬,要咬耐啲🫣🍤皮蛋炸蝦餅餐廳招牌菜之一,蝦味突出,不過蝦餅唔係即炸,口感唔夠酥脆☹️,好彩皮蛋配埋蝦餅食有驚喜,糖心同蝦味好夾,蛋白亦都中和左炸物既油膩感!🥢濕炒河叫左濕炒雞河🐥,河粉係一般湯麵用個種,個芡汁好水汪汪,火喉唔夠,好似食緊打左芡既湯河。食多幾啖河粉仲要痴埋晒,要格硬分開,整到爛溶溶,好難食!🤢📍泰金國 九龍城侯王道9號地下A號

🦐生蝦

🐣泰式燒雞翼

🥩燒牛肉

🍤皮蛋炸蝦餅

🥢濕炒河

📍泰金國
九龍城侯王道9號地下A號舖
2023-08-22 175 瀏覽
肉碎會與大量的香料和調味料一起炒製,例如蒜蓉、辣椒、洋蔥和香菜等,這些香料賦予了菜肴獨特的泰國風味。香料的香氣會充分釋放出來,讓整道菜肴散發出誘人的香味。泰式肉碎炒河的口感豐富多樣,肉碎的香辣味與柔軟的炒河相互融合,每一口都帶有濃郁的味道。

_泰金國 @ 九龍城🇹🇭泰國菜永遠都深受香港人歡迎😋而九龍城出名多泰菜我諗無人唔知喇呱🤣小編今次就為大家介紹九龍城呢間超人氣泰菜「泰金國」🥳當日是平日未到7pm門外巳經排哂隊👍🏻可想而知呢間食店幾受歡迎先得架🤣幸好小編二人巳齊人可先入座,如果唔係都可能要排一段時間,所以建議大家晚餐最好6點就黎排隊,因為人齊方可入座。💥招牌必食燒牛肉 HK$88基本上入到去都會聽到每一枱落單時都會點燒牛肉😋即叫即燒真係好好食,面頭有幾舊仲係有少少肥😍食一舊滿口油脂🤣而且肉都算嫩,肉汁豐富😋不過當晚我呢碟牛就好似熟左少少,如果生返少少應該更好🤩另外佢會跟一碟泰式醬汁,少少辣好香好惹味👍🏻👍🏻 評分 : 8.5 / 10💥泰式生蝦刺身 HK$108擺盤好鬼靚🤩好有誠意連埋炸蝦頭上碟👍🏻不過真係襯冰溶就好食喇,如果唔係就淋哂🤣🦐9隻蝦呢個價錢真係唔過份,重點「新鮮·彈牙」每隻蝦都大大隻而且好厚肉😋除左燒牛肉我覺得呢碟生蝦都一定係必點👍🏻👍🏻 評分 : 8.5 / 10💥泰式燒雞翼 HK$18/1隻燒雞翼我鍾意食,大大隻皮脆肉嫩,都算入味👍🏻普普通通不過不失🤣👍🏻 評分 : 7 / 10💥馬拉盞炒通菜 HK$7
_
泰金國 @ 九龍城

🇹🇭泰國菜永遠都深受香港人歡迎😋
而九龍城出名多泰菜我諗無人唔知喇呱🤣
小編今次就為大家介紹九龍城呢間超人氣泰菜「泰金國」🥳
當日是平日未到7pm門外巳經排哂隊👍🏻
可想而知呢間食店幾受歡迎先得架🤣
幸好小編二人巳齊人可先入座,
如果唔係都可能要排一段時間,
所以建議大家晚餐最好6點就黎排隊,因為人齊方可入座。

💥招牌必食燒牛肉 HK$88
基本上入到去都會聽到每一枱落單時都會點燒牛肉😋
即叫即燒真係好好食,面頭有幾舊仲係有少少肥😍
食一舊滿口油脂🤣而且肉都算嫩,肉汁豐富😋
不過當晚我呢碟牛就好似熟左少少,
如果生返少少應該更好🤩
另外佢會跟一碟泰式醬汁,少少辣好香好惹味👍🏻

👍🏻 評分 : 8.5 / 10

💥泰式生蝦刺身 HK$108
擺盤好鬼靚🤩好有誠意連埋炸蝦頭上碟👍🏻
不過真係襯冰溶就好食喇,如果唔係就淋哂🤣
🦐9隻蝦呢個價錢真係唔過份,重點「新鮮·彈牙」
每隻蝦都大大隻而且好厚肉😋
除左燒牛肉我覺得呢碟生蝦都一定係必點👍🏻

👍🏻 評分 : 8.5 / 10

💥泰式燒雞翼 HK$18/1隻
燒雞翼我鍾意食,大大隻皮脆肉嫩,都算入味👍🏻
普普通通不過不失🤣

👍🏻 評分 : 7 / 10

💥馬拉盞炒通菜 HK$78
呢個味道就真係一般,好似炒得唔夠惹味同鑊氣!
不過佢就真係算抵食,因為都幾大碟👍🏻
同埋食食下唔知點解有少許蕃茄汁味?🤭
🔅有無朋友仔試過呢個菜而又咁啱
食到有蕃茄味可以留言話我知🤣

👍🏻 評分 : 5 / 10

💥蝦醬炒飯 HK$78
碟飯大碟到呢😆
炒飯配料有肉鬆,洋蔥,雞蛋碎,蝦仔,蔥粒同幾片臘腸
飯炒得粒粒分明乾身,且味道唔咸,
蝦醬味好似唔太出,當係一碟普通炒飯都可以👍🏻
因為醒在夠大碟🤣

👍🏻 評分 : 6.5 / 10

💥泰式提子沙冰 HK$35
普普通通,不過都係覺得椰汁冰比較好飲👍🏻

👍🏻 評分 : 4.5 / 10

💥泰式椰汁沙冰 HK$35
棉棉沙冰🥥椰汁味重🤤唔會太甜
好香好飲👍🏻且大杯兩人一杯都夠飲🤣

👍🏻 評分 : 6 / 10

小總結🤙🏻
全部抵食夾大碟🖖🏻
燒牛肉同生蝦刺身真係值得食👍🏻
如果一大班人食仲好,可以多叫幾款
小編巳約定多幾個朋友再去encore🤤
到時候試左新菜式再為大家介紹🤩

泰金國 @九龍城
📍九龍城侯王道9號地下A號舖
2023-07-21
2023-07-25 552 瀏覽
終於再次食到泰金國啦!!!離開咗九龍城區後好耐無食,每次經過餐廳門口都大排長龍,就算幾熱的天氣都有人排隊,犀利!上星期趁假期特別過去九龍城逛一轉,見門口無人,入面又有位,即入!坐低!叫嘢食!燒牛肉餐廳必食item,即叫即燒,所以要等大約15分鐘。我選擇咗50%熟度,肉味好濃郁,而且爆多汁。我最鍾意嘅部分係,一大塊燒牛肉,最中間肯定會燒到5成熟,至於兩側的牛肉的確會比較熟少少,但又不致於熟至乾韌,更覺得食到另一種口感而開心,keep得住水準,大推!豬肉碎炒泰式粉絲主食方面分量比較大,女仔絕對可以兩份share住食。豬肉碎炒泰式粉絲好有鑊氣,略嫌稍鹹咗少少。泰式炒飯賣相雖然普通,但食落好有火候,鑊氣十足。而且有炒蛋、泰式腸仔、蘿蔔粒、豆角粒等等,都幾足料。飛天炒通菜麵豉醬汁過濃,有點過鹹。芒果沙冰難以抗拒的經典泰式飲品,用餐當日幾乎每枱都見到芒果沙冰的蹤影。椰汁沙冰大大杯,同樣超讚!

豬肉碎炒泰式粉絲

泰式炒飯

泰式炒飯

飛天炒通菜

飛天炒通菜
麵豉醬汁過濃,有點過鹹。

椰汁沙冰

椰汁沙冰
大大杯,同樣超讚!
2023-07-23
  • 燒牛肉🐮
2023-07-21 401 瀏覽
超好吃的泰式燒牛肉,人均150吃到扶牆走九龍城,泰國菜就得來這燒牛肉必點,胃口大的點兩份也可以泰式豬頸肉,值得試一試,但是豬頸肉不太喜歡泰式香草碎牛肉拌飯,你就找不到一道不好吃的主食,根本找不到
超好吃的泰式燒牛肉,人均150吃到扶牆走
九龍城,泰國菜就得來這
燒牛肉必點,胃口大的點兩份也可以
泰式豬頸肉,值得試一試,但是豬頸肉不太喜歡
泰式香草碎牛肉拌飯,你就找不到一道不好吃的主食,根本找不到
因為真係生氣!我黎食野點解要受氣?呢位姐姐拎錯碟送俾我哋,我準備想同佢講野時⋯⋯我:唔該~我剩係好聲好氣講左句唔該,都未講送錯野!佢掉張單俾我!!!就掉頭走what?!!!好似我做錯事咁。呢下我就真係嬲嬲地,我特登搬返碟送過去,見到佢見到我過黎(佢實知我想做咩啦!)佢扮見我唔到,掂行掂過,我話俾返張單佢,佢唔接仲當我無到😑於是我就掉返俾佢。其實佢啲同事個個態度都麻麻,都好無禮貌!-好多人叫燒牛肉,可以叫5成或7成,我哋叫左7成,硬硬地,普通。-芒果糯米飯唔錯,但係熱食,個人喜歡凍。-仲叫左碗海鮮湯河,足料!
因為真係生氣!我黎食野點解要受氣?
呢位姐姐拎錯碟送俾我哋,我準備想同佢講野時⋯⋯
我:唔該~
what?!!!好似我做錯事咁。
其實佢啲同事個個態度都麻麻,都好無禮貌!

-芒果糯米飯唔錯,但係熱食,個人喜歡凍。
-仲叫左碗海鮮湯河,足料!

2023-07-15 344 瀏覽
今日去九龍城試咗一間泰國菜🇹🇭味道都好不錯🐓黃咖喱雞黃咖喱雞超好食,咖喱微微辛辣,咖喱汁混入好多滑蛋,用嚟撈飯100分💯雞肉嫩滑,份量好大🐷燒豬頸肉燒得好香,外表光到少少脆,咬落去有少少肉汁🧄蒜蓉包有六塊,蒜蓉牛油煩燒得好香,外脆內軟🥥椰子沙冰味道清新,唔會太甜,好適合鍾意椰子味道嘅人整體黎講,呢間泰國菜餐廳嘅餸菜同埋椰子沙冰都好好味😋😋🤤🤤餐廳係泰國人開,每樣菜式都好地道,而且價錢實惠,份量亦多,好抵食👍🏻
今日去九龍城試咗一間泰國菜🇹🇭味道都好不錯

🐓黃咖喱雞

🐷燒豬頸肉
燒得好香,外表光到少少脆,咬落去有少少肉汁

🧄蒜蓉包
有六塊,蒜蓉牛油煩燒得好香,外脆內軟

🥥椰子沙冰
味道清新,唔會太甜,好適合鍾意椰子味道嘅人

2023-07-09 397 瀏覽
泰金國係我喺九龍城最鐘意嘅一間泰菜但夜晚實在要排太耐隊所以今次就試下外賣返屋企外賣大約等左20分鐘就有得拎-今日叫嘅都係我平時必叫嘅幾款❤️泰式豬頸肉沙律 $88分數:8/10豬頸肉調味好香不過都幾辣如果食唔到辣就唔建議叫呢個啦🙊-燒牛肉 $88分數:10/10呢個燒牛肉就係我愛上泰金國嘅原因一打開就聞到好香嘅炭燒味$88大大份質素又好真係好抵食👍🏻-馬拉盞炒椰菜苗 $88分數:8/10椰菜苗好新鮮 因為味道偏咸所以配飯嘅話就岩岩好-泰式乾炒海鮮河 $88分數:9/10乾炒系列係第二樣必食嘅野炒得夠乾身 食到尾盒底唔會有好多油料亦都好足-今次第一次叫佢嘅外賣比我預期中好唔會因為外賣無甘好食野食依然好香好夠鑊氣十分推薦😋
泰金國係我喺九龍城最鐘意嘅一間泰菜

唔會因為外賣無甘好食
野食依然好香好夠鑊氣
十分推薦😋
2023-02-19
20 分鐘 (外賣自取)
泰式燒豬頸肉沙律
馬拉盞炒椰菜苗
泰式乾炒海鮮河
2023-06-30 405 瀏覽
雖然等好耐但好彩無令我失望好好味好好食炒飯,超級有鑊氣分量超級足三個人食都要打包豬頸肉好入味又香口外皮酥脆好高質腐乳通菜好搭唔會好鹹唔會好老起渣恰到好處😚😚😚😚👍🏻
雖然等好耐

唔會好鹹
唔會好老起渣
恰到好處

😚😚😚😚👍🏻
🇹🇭 🇹🇭 🇹🇭去完泰國旅行,掛住泰國菜,即係返去九龍城食下好耐無幫襯既泰國菜平時有食開都唔會失準,今次再介紹多次俾大家參考下生蝦刺身($108)係隱藏menu,餐牌同落單app都無,要直接同職員姐姐落單生蝦有八隻,隻隻都好多肉,又冰凍又彈牙,好有鮮味,沾左佢既酸辣醬汁,相當惹味仲炸埋蝦頭,好脆口入面亦有少量蝦膏,中意食埋蝦頭既朋友成隻食埋好滋味👍🏻👍🏻👍🏻燒牛肉($88)每次都order,之後都介紹過,今次確認係七成熟,製作15分鐘,切開細細件,一口牛既感覺好滋味,肉質好嫩唔乾唔韌,亦都唔會話好生👍🏻👍🏻👍🏻燒烏頭($158)天氣熱想食烏頭但唔想食明爐燒,所以order依隻燒烏頭,製作需時30分鐘烏頭算大條,好多肉好厚,外面燒得乾,但入面肉質好juicy,係肚既位置釀左好多香茅等香料,仲有少少檸檬香,令到附近既魚肉都好有香料味,附有同燒牛肉一樣既醬汁去沾,但個人比較喜歡配生蝦既酸辣醬汁
🇹🇭 🇹🇭 🇹🇭

平時有食開都唔會失準,今次再介紹多次俾大家參考下

生蝦刺身($108)
係隱藏menu,餐牌同落單app都無,要直接同職員姐姐落單

燒牛肉($88)

燒烏頭($158)
2023-06-24 355 瀏覽
High expectations of this Thai restaurant due to many positive views, was a letdown 🙁☹️Pad Thai: Lacks flavour and very bland.☹️Deep Fried Prawn Cakes 🦐: Good that they were hot and crispy. However, there were not a lot of shrimp inside.☹️Stir Fried Morning Glory in Thai Style 🥬: Flavourful dish as the sauce is very flavourful. However, the saucers very soupy. Vegetables need to be fresher. There are several rough bites. ☹️Chargrilled Chicken Wings 🐔: This dish is better than the others. The chicken
Pad Thai
Deep Fried Prawn Cakes

☹️Chargrilled Chicken Wings 🐔: This dish is better than the others. The chicken wings are crispy on the outside and the meat is tender.
Chargrilled Chicken Wings

☹️Barbecue Thai Beef 🥩: Beef is not cooked evenly and some pieces are tough.
Barbecue Thai Beef

Not worth to wait for a long time in line. There are other better Thai restaurants around this area.