2024-03-22 221 瀏覽
朋友介紹我嚟觀塘食放題 因為近排推出咗榴槤放題😻 有多款榴槤嘅產品推出 咁我哋呢日就嚟咗試吓佢 覺得佢幾高質 所以鍾意食榴槤嘅朋友可以嚟試吓✌🏻刺身每次放題都會先嗌一大盤嘅刺身🐟 呢度嘅款式接近20款 真係好多😋 除咗較常見嘅三文魚 油甘魚 北海道鮮帶子 八爪魚 赤貝 酒煮榮螺片 赤蝦 甜蝦等等 呢度嘅刺身幾新鮮同埋肥美 赤蝦同埋甜蝦仲好大隻添🦐 款式方面仲有鱆紅魚薄切 同埋法式紅酒藍莓鵝肝😮 冰凍嘅法式鵝肝加埋藍莓醬原來係咁夾㗎🫐壽司有創意壽司或者炙燒壽司 份量幾合適 只有一件細嘅壽司飯 試咗一兩款都唔會好快飽咗🍣 花之戀同埋柚子胡椒左口魚邊 都幾juicy 蟹肉芝士軟殼蟹 有好大片芝士🧀 仲有唔同嘅軍艦供應 一品料理一定要試佢嘅皇牌燒乳鴿王🐦 乳鴿嘅皮燒得好脆 放題有得食燒乳鴿真係好有特色 牛油蒜蓉雜菌炒帆立貝🍄‍🟫 整碟都充滿牛油同蒜蓉嘅香味🧈 仲有得嗌極尚花膠盛宴 有一大片花膠 骨膠原好豐富串燒及燒物呢度嘅串燒同燒物都好有水準 除咗上碟快之外 仲係高質同熱辣辣💛 鹽燒雞軟骨 鹽燒牛舌 燒香草羊鞍 蒲燒鰻魚 呢啲都冇令人失望😎 金蒜炭燒廣島蠔 蠔嘅size都幾有隻🦪 西京燒比目魚

刺身

壽司

一品料理

串燒及燒物
呢度嘅串燒同燒物都好有水準 除咗上碟快之外 仲係高質同熱辣辣💛 鹽燒雞軟骨 鹽燒牛舌 燒香草羊鞍 蒲燒鰻魚 呢啲都冇令人失望😎 金蒜炭燒廣島蠔 蠔嘅size都幾有隻🦪 西京燒比目魚 魚肉嫩滑🐟 燒溫室菠蘿 燒完更加甜呀🍍 最想推介嘅係燒金枕頭榴槤王 呢個真係第一次食 金枕頭嘅外層燒到金黃 入面嘅榴槤肉好creamy同埋好甜🥰

炸物
脆炸貓山王 真係好正 外脆內軟心 榴槤軟心會流出嚟㗎 食嘅時候要小心睇熱 唔好辣親呀⚠️ 芝麻雞翼 另一樣必食推介 雞翼炸到好脆 入面仲keep到好多肉汁🐥

自助吧
外面有啲冷盤 或者炸物都有㗎 食物排列整齊 整體環境都好乾淨 見到店員都密密手fill返啲受歡迎嘅食物🤩

飲品
除咗有常見嘅喺雪櫃入面嘅汽水 無糖茶 啤酒之外 店舖仲好貼心 因為天氣有啲涼就想飲啲暖笠笠嘅飲品 原來佢仲有暖櫃㗎😚

甜品及雪糕
有個好大嘅櫃裝住啲甜品 我哋就試咗藍莓奶凍 榴槤芝士撻 朱古力mousse 牛奶布甸🍮 榴槤芝士撻面頭嘅榴槤肉好香😊 雪糕有Häagen-Dazs雪糕同埋甜筒 更加唔少得嘅就係佢有雪糕機可以唧軟雪糕🍦

呢度嘅環境真係好舒適 唔會同隔離枱好近😉 仲有食物種類都幾多 特別要推介呢期嘅榴榴產品😍 真係味道唔錯 月尾出糧快啲嚟食餐好嘅
2024-03-22 266 瀏覽
今日阿女考試放早,我就帶佢食放題獎勵吓佢😆😆我哋去咗觀塘鱷魚恤呢間大喜屋食放題☺️食放題超開心,任君選擇款式多,你鍾意食幾多就食幾多😂呢度令我最吸引除咗刺身新鮮之外就係有榴槤放題係烤榴槤肉放題,因為屋企冇人食榴槤得我一個食,我唯有出去餐廳食😂榴槤烤到恰到好處👍🏻肉一絲絲好甜好香雖然有時佢唔係每粒榴槤都好正,但係基本上佢八成嘅榴槤都係好甜👍🏻我哋兩個人都叫咗兩轉嘅刺身食,真係食到飽飽
今日阿女考試放早,我就帶佢食放題獎勵吓佢😆😆
我哋去咗觀塘鱷魚恤呢間大喜屋食放題☺️

放題超開心,任君選擇款式多,你鍾意食幾多就食幾多😂

我哋兩個人都叫咗兩轉嘅刺身食,真係食到飽飽
執完屋突然間大胃王上身,好想食好耐無食日式放題,近近地黎觀塘既極尚大喜屋任食120分鐘。入座第一件事先QR落單,然後去自助區拎飲品、前菜小食。🥢涼拌小食每樣少少好開胃有✧酸辣泰式去骨鳳爪麻辣豬耳絲、尖椒鮮魚皮醋汁青瓜✧刺身款式多,最鍾意赤蝦、油甘魚仲有甜蝦、帶子、螺片、赤貝,松葉蟹腳,一絲絲肉清香鮮甜✧ 燒廣島蠔肉厚肥美,大大隻蠔身放滿脆蒜粒葱花咸鮮美味😋✧燒單骨羊鞍,微香羶感有風味肉嫩又油潤。✧ 杞子酒香醉鮑魚,浸泡入味嚼勁✧法式凍鵝肝,配紅酒藍莓醬,鵝肝軟綿同果香好夾,甜甜地配搭新穎。✧鱆紅魚薄切透亮魚肉片配搭醬油食魚香拌黑魚籽特別鮮味壽司🍣✧山葵漬帆立貝,超厚軟滑✧蟹肉芝士軟殼蟹,香脆咸鮮✧清新柚子胡椒和牛肩胛,✧肥美油甘魚腩、左口魚邊、深海池魚王壽司,米飯爆滿魚油香。✧香葱拖羅蓉軍艦,魚蓉近乎滿瀉! ✧海膽蟹肉拿破崙批薄片堆滿海膽魚籽蟹肉口感相當豐盛✧三文治鰻魚玉子燒雙層軟綿玉子燒,中間明太子餡,上面有芝士鰻魚除左✧燒菠蘿,估唔到仲有✧燒榴槤😍✧精緻鵝胸鵝肝多士,煙燻氣味葱香中式湯品有✧蟲草花燉烏雞湯,補氣活血。最後食埋雪糕甜品真係捧住個肚走!
執完屋突然間大胃王上身,
好想食好耐無食日式放題
近近地黎觀塘既極尚大喜屋任食120分鐘。

入座第一件事先QR落單,
然後去自助區拎飲品、前菜小食。

🥢涼拌小食每樣少少好開胃
有✧酸辣泰式去骨鳳爪
麻辣豬耳絲、尖椒鮮魚皮
醋汁青瓜

刺身款式多,最鍾意赤蝦、油甘魚
仲有甜蝦、帶子、螺片、赤貝,
松葉蟹腳,一絲絲肉清香鮮甜

✧ 燒廣島蠔肉厚肥美,大大隻
蠔身放滿脆蒜粒葱花咸鮮美味😋

✧燒單骨羊鞍,微香羶感有風味
肉嫩又油潤。

✧ 杞子酒香醉鮑魚,浸泡入味嚼勁

✧法式凍鵝肝,配紅酒藍莓醬,
鵝肝軟綿同果香好夾,甜甜地配搭新穎。

✧鱆紅魚薄切
透亮魚肉片配搭醬油食
魚香拌黑魚籽特別鮮味

壽司🍣
✧山葵漬帆立貝,超厚軟滑
✧蟹肉芝士軟殼蟹,香脆咸鮮
✧清新柚子胡椒和牛肩胛,
✧肥美油甘魚腩、左口魚邊、深海池魚王壽司,米飯爆滿魚油香。
✧香葱拖羅蓉軍艦,魚蓉近乎滿瀉!

✧海膽蟹肉拿破崙批
薄片堆滿海膽魚籽蟹肉
口感相當豐盛

✧三文治鰻魚玉子燒
雙層軟綿玉子燒,中間明太子餡,上面有芝士鰻魚

除左✧燒菠蘿,估唔到仲有✧燒榴槤😍

✧精緻鵝胸鵝肝多士,煙燻氣味葱香

中式湯品
有✧蟲草花燉烏雞湯,補氣活血。

最後食埋雪糕甜品真係捧住個肚走!

2024-03-18 321 瀏覽
食慣咗自助餐就好少再食放題,今日朋友話帶我嚟試一間性價比高嘅放題😍話食物質素唔錯!所以就嚟咗位於鱷魚恤中心嘅極尚大喜屋Try Try!一入到餐廳已覺得好光猛,有卡位坐,坐得舒服夠闊落!▫️$308 @ 1位 (已更新菜單)自助區款式好多選擇,有小食、涼拌冷盤、熟食、湯、糖水、甜品雪糕、水果、罐裝汽水、紙包飲品、咖啡奶茶、自家茶飲,仲有清酒+梅酒!最驚喜係有珍珠奶茶😍同平時手搖店都見到嘅茶飲!適逢冬天,餐廳仲預備咗暖櫃放飲品,好貼心!剩係飲品都好多選擇!而涼拌冷盤都好多款式,目測10-20款,最愛泰式鳳爪,好開胃!🔸刺身刺身款式超級多,多過平時食自助餐😋,最估唔到竟然有松葉蟹腳,好鮮甜!試咗三文魚、希靈魚、北寄貝、北海道帶子、赤貝、赤蝦、甜蝦、冰山蚌等刺身,刺身都新鮮,食落鮮甜,最愛三文魚同帶子,口感好好食!又試咗泰式虎蝦,醬汁好辣,食得好惹味!鱆紅魚薄切都值得一試,好新鮮,完全無腥味!🔸壽司壽司就試咗花之戀、海膽蟹肉拿破崙批、煙鵝胸鵝肝多士、蟹肉芝士軟殼蟹、鹽燒三文魚腩、香蔥拖羅蓉軍艦等!最鐘意海膽蟹肉拿破崙批,好特別既款式,食落有多層口感,海膽同蟹肉配搭得好夾!鹽燒三文魚腩燒得岩岩好

▫️$308 @ 1位 (已更新菜單)
自助區款式好多選擇,有小食、涼拌冷盤、熟食、湯、糖水甜品雪糕、水果、罐裝汽水、紙包飲品、咖啡奶茶、自家茶飲,仲有清酒+梅酒!最驚喜係有珍珠奶茶😍同平時手搖店都見到嘅茶飲!適逢冬天,餐廳仲預備咗暖櫃放飲品,好貼心!剩係飲品都好多選擇!而涼拌冷盤都好多款式,目測10-20款,最愛泰式鳳爪,好開胃!

🔸刺身
刺身款式超級多,多過平時食自助餐😋,最估唔到竟然有松葉蟹腳,好鮮甜!試咗三文魚、希靈魚、北寄貝、北海道帶子、赤貝、赤蝦、甜蝦、冰山蚌等刺身刺身都新鮮,食落鮮甜,最愛三文魚同帶子,口感好好食!又試咗泰式虎蝦,醬汁好辣,食得好惹味!鱆紅魚薄切都值得一試,好新鮮,完全無腥味!

🔸壽司
壽司就試咗花之戀、海膽蟹肉拿破崙批、煙鵝胸鵝肝多士、蟹肉芝士軟殼蟹、鹽燒三文魚腩、香蔥拖羅蓉軍艦等!最鐘意海膽蟹肉拿破崙批,好特別既款式,食落有多層口感,海膽同蟹肉配搭得好夾!鹽燒三文魚腩燒得岩岩好,食落有入口即溶嘅感覺!

🔸炸物 + 天婦羅
試咗紫心香芋丸、北海道牛乳鮮奶卷,兩款都炸得金黃香脆,油膩感唔重,好食!仲有多款天婦羅,試咗蝦同甜番薯天婦羅😋炸粉會唔會落得太多,食落爽脆!

🔸串燒、燒物
試咗鹽燒牛舌、金蒜炭燒廣島蠔、燒雞泡魚乾、燒菠蘿同燒乳鴿!最愛廣島蠔,醃料醃得好入味,食落好香口!燒乳鴿肉質嫩滑,皮脆,好值得一試!😋

🔸一品料理 + 煮物
只係試咗清酒煮蜆,酒味好香濃,蜆一啲沙都無,好新鮮,食落有陣清甜味道!另外仲有火鍋同烏冬,可惜今次食得太飽,試唔到,下次一定要返嚟再試過!

🔸甜品
除咗有中式糖水外,仲有蛋糕西餅,又有雪條同雪糕,超級多款式!最愛都係Häagen-Dazs雪糕,仲有我最愛嘅焦糖脆餅味道,可以任食真開心 😍!
講起放題點會唔諗起元組級大喜屋放題以前講起放題推薦都會諗起佢仲記得以前係劃紙仔年代一坐低就每張只會拎一張然後逐張劃但自從好多其他選擇出左黎之後就無再食過.今次見到新出左個榴連主題就抱住一試既心態點知極有驚喜重拾返當年對佢嘅熱愛__________________________🔹成人 星期一至四 19:00前埋單 $258加一🔹成人最貴 星期六日,假期 $318加一👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑Keto friendly: ❌未落單就有水果,前菜,凍海鮮,熱盤可以係自助區拎仲有大量飲品咖啡湯水糖水甜品任拎仲有爆谷機🍿乳酪雪糕機,清酒機最吸睛莫過於有大大盤榴連蓉任筆同埋有成四款口味哈根大師任食.🍣佢既刺身盤真係要大大力讚擺盤華麗,食材新鮮又切得夠厚身選擇都幾多推薦池魚刺身(夠新鮮)原隻粒貝(超級脆),北海道帶子,赤蝦甜蝦.花式壽司超級多款,每一粒都整得好精緻,用料同配搭都好高級感.熱食超級推炸蒜燒蠔,粉絲蒸扇貝,超級肥美,真係叫幾多隻黎幾多隻燒羊架啖啖肉,牛舌夠厚,燒乳鴿,燒菠蘿都唔錯花膠味道正路,大大片,當補充骨膠原.黎到放題嘅重重重點,榴連主題真係超多款式揀有榴槤糯米糍,榴槤芝士撻
講起放題點會唔諗起元組級大喜屋放題
🔹成人最貴 星期六日,假期 $318加一
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
Keto friendly: ❌
未落單就有水果,前菜,凍海鮮,熱盤可以係自助區拎
仲有大量飲品咖啡湯水糖水甜品任拎
仲有爆谷機🍿乳酪雪糕機,清酒機
最吸睛莫過於有大大盤榴連蓉任筆

同埋有成四款口味哈根大師任食
🍣佢既刺身盤真係要大大力讚
擺盤華麗,食材新鮮又切得夠厚身
選擇都幾多

推薦池魚刺身(夠新鮮)
原隻粒貝(超級脆),北海道帶子,赤蝦甜蝦
花式壽司超級多款,每一粒都整得好精緻,用料同配搭都好高級感

燒羊架啖啖肉,牛舌夠厚,燒乳鴿,燒菠蘿都唔錯
花膠味道正路,大大片,當補充骨膠原

黎到放題嘅重重重點,榴連主題
真係超多款式揀

有榴槤糯米糍,榴槤芝士撻,榴槤布甸,榴槤泡芙,榴槤雪糕,榴槤雪條,大大兜榴槤蓉,最誇張係有烤原粒金枕頭榴槤,仲有榴槤咖啡

冇講大話,食完自助餐返到屋企,打思噎都仲聞到榴槤味,榴連控一定要報道
  • 刺身
  • 刺身拼盤
  • 蒜蓉粉絲蒸扇貝
  • 燒金枕頭榴槤王
2024-03-12 413 瀏覽
觀塘呢間極尚大喜屋環境比較開陽光猛 位置基本上全部係卡座 坐得比較舒服鬆動 食物上質素都係幾好 上菜快 選擇多自助吧區域一樣有熟食、湯、冷盤海鮮、生果、沙律及小食、甜品、飲品、梅酒等但呢間嘅自助吧有驚喜 有涼拌青瓜 泰式雞腳呢D餐前小食涼拌青瓜好食!多蒜 味道比好多涼拌店都好另外今次我終於試咗佢嘅珍珠奶茶 唔差窩!其他仲食咗:刺身 壽司 燒生蠔 燒牛舌 雞軟骨 羊鞍 鯖魚烏冬 清酒煮蜆烤榴蓮都有 又食咗2件燒嘅全部都熱辣辣上枱 刺身都好新鮮果然係放題界龍頭👍🏻
觀塘呢間極尚大喜屋環境比較開陽光猛
位置基本上全部係卡座 坐得比較舒服鬆動
食物上質素都係幾好 上菜快 選擇多

自助吧區域
但呢間嘅自助吧有驚喜 有涼拌青瓜 泰式雞腳呢D餐前小食
涼拌青瓜好食!多蒜 味道比好多涼拌店都好
另外今次我終於試咗佢嘅珍珠奶茶 唔差窩!

其他仲食咗:
刺身 壽司 燒生蠔
燒牛舌 雞軟骨 羊鞍 鯖魚
烏冬 清酒煮蜆
烤榴蓮都有 又食咗2件
燒嘅全部都熱辣辣上枱 刺身都好新鮮
果然係放題界龍頭👍🏻
🍣今次去觀塘極尚大喜屋晚市放題,星期一至四5:30-8pm的優惠時段,成人每位$288(另收加一服務費),2.5小時任飲任食完全唔會趕,性價比高✨入座簡單順暢,自行掃QR下單快捷方便。晚市多達過百款食物和飲料:刺身、壽司、卷物、串燒、一品料理、天婦羅、 拉麵等。除了日式美食,亦有乳鴿、火鍋、羊鞍、花膠、鮑魚雞粥等中式料理。仲有無限量燒榴槤,金枕頭榴槤外焦内軟,令人回味無窮😋自助區亦提供多款熟食、炸物小食、甜品櫃、各式牌子的雪糕、酒精及果汁飲品等,仲有爆谷和軟雪糕機等,食物一如既往極尚大享受💕📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓港鐵觀塘站 B3 出口, 步行約1分鐘

入座簡單順暢,自行掃QR下單快捷方便。晚市多達過百款食物和飲料:刺身壽司、卷物、串燒、一品料理、天婦羅、 拉麵等。除了日式美食,亦有乳鴿、火鍋、羊鞍、花膠、鮑魚雞粥等中式料理。仲有無限量燒榴槤,金枕頭榴槤外焦内軟,令人回味無窮😋

📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
港鐵觀塘站 B3 出口, 步行約1分鐘
今日中午,相約了朋友到公司附近的極尚大喜屋放題任食,可以同時間試多款食物,盡情地大吃大喝🍴,原本都已經好興奮,加上連燒金枕頭榴槤王/榴槤炸彈/榴槤咖啡,全部都係任食任飲,真係加倍開心💕餐廳座位闊落,自助區仲有甜品,生果,熟食,爆谷,冷熱飲品包括有清酒,啤酒,咖啡,果汁,豆漿……我們掃qr code落單,魚生/壽司/炸物/天婦羅/串燒/燒物/一品料理,每款都點了一些,超飽超滿足🥰 平日成人午市放題任食$248,除了飲品和雪糕,我們共點了以下36款食物🙈🙈🙈#燒金枕頭榴槤王#榴槤炸彈#燒雞泡魚干#西京燒比目魚#蒲燒鰻魚#醉鮑魚#清酒煮蜆#蟹皇醬赤蝦#日式芥末茄子#紫心香芋丸#螺片#北海道帶子#北寄貝#三文魚#油甘魚#希靈魚#松葉蟹腳#燒香草羊鞍#鹽燒鯖花魚#黑椒蜜汁一口牛#牛油粟米#極尚花膠盛宴#鹽燒三文魚煵#柚子胡椒和牛肩胛#芝麻雞翼#甜蕃薯天婦羅#鹽燒雞軟骨#甜蝦#赤蝦#冰山蚌#法式紅酒藍莓鵝肝#三文治鰻魚玉子燒#龍蝦沙律櫻花蝦多士#煙鵝胸鵝肝多士#蟹肉芝士軟殼蟹#蜜汁仿鮑片除了榴槤之外,特別推薦西京燒比目魚,非常好味😋

餐廳座位闊落,自助區仲有甜品

生果,熟食,爆谷,

冷熱飲品包括有清酒,

啤酒,咖啡,

#龍蝦沙律櫻花蝦多士
#煙鵝胸鵝肝多士
#蟹肉芝士軟殼蟹
#蜜汁仿鮑片

除了榴槤之外,特別推薦西京燒比目魚,非常好味😋
haagen-dazs雪糕

2024-03-04
2024-03-09 181 瀏覽
食物質素一般般,啲野食次次都少幾件或者漏左冇黎到。Last order係搭半,29分先同我地講,未食飽就完左。個卡位有啲逼。80字先交得咁麻煩係事= =80字先交得咁麻煩係事= =
2024-03-08
2024-03-07 191 瀏覽
今期《 極尚大喜屋 》嘅燒金枕頭榴槤王任食😍係任食呀😋入口陣陣榴槤飄香,口感軟糯香甜,真係超好味🤤除咗叫榴槤之外當然會叫埋刺身、燒物、壽司🍣甜品等等ღ金蒜炭燒廣島蠔燒蠔蒜香味十足!蠔🦪大大隻好新鮮,口感滑溜,香口惹味ღ 黑椒蜜汁一口牛一口牛軟腍適中,滑嫩有咬口,有蜜糖同黑椒汁嘅濃濃香氣,薯仔外脆內軟ღ壽司、刺身叫咗多款壽司食😍香蔥拖羅蓉軍艦、芥辣八爪魚軍艦、醬燒帝皇蟹棒、柚子胡椒左口魚邊、柚子胡椒和牛肩胛、拖羅吞拿魚🍣新鮮好味😋燒雞泡魚干、燒菠蘿🍍芝麻雞翼都係必點🤤

除咗叫榴槤之外當然會叫埋刺身、燒物、壽司🍣甜品等等

ღ金蒜炭燒廣島蠔
燒蠔蒜香味十足!蠔🦪大大隻好新鮮,口感滑溜,香口惹味

ღ 黑椒蜜汁一口牛

壽司刺身

燒雞泡魚干、燒菠蘿🍍芝麻雞翼都係必點🤤
2024-03-01 305 瀏覽
我經常食放題去過港九新界穩大部分既放題餐廳提供品種都係差不多但今次我殺入去官塘同朋友食呢間放題店非常大驚喜估唔到有鮑魚食😂為了鮑魚我以後都會繼續來真心推薦正😃😁😊
我經常食放題
我以後都會繼續來
真心推薦
正😃😁😊

2024-02-29 287 瀏覽
呢日黎到觀塘呢間極尚大喜屋, 真係好開心, D野好好食! QR CODE 落單,我地一坐低就落左一輪剌身先出去拎野飲野食, 出面有D 前菜, 一D醃物例如係泡菜, 出面仲有好多野飲, 有好多唔同款既ASAHI 同埋SAPPRORO! 真係好吸引! 拎完野飲前荐番到埋位冇耐剌身就上枱啦! 剌身真係好肥美好新鮮, 同埋仲有蟹腳食! 真係夠哂滿足! 食緊剌身既時間我地又落左D 熟食, 燒蠔好好食! 有超多蒜, 仲好香添呀! 同埋仲有燒榴槤, 真係好抵食呀! 我地都食左勁多件, 同埋今次食既速度唔夠佢上菜快, 所以成枱都係野! 今次真係勁滿足! 食到我地好開心!

去食日本嘢我首選都係大喜屋,因為超多食物選擇 佢嘅食物菜單又周不時會轉 唔會話成日食嚟食去都係嗰啲。去食日本嘢梗係唔少得食刺身 我鍾意食呢度嘅刺身蝦,佢有分甜蝦同埋大蝦 兩款都好鮮甜啖啖肉🍤 另外貝類既刺身選擇都好多。 雖然話係食日本嘢,但係佢呢度嘅熟食都好食 有醉鮑魚同埋蒜蓉焗蠔🦪 食多幾隻,其實可以回本🤣🤣另外佢仲有鵝肝多士 鵝肝一啲都唔細塊,好香好creamy🌟另外佢出面都仲有好多甜品 冷盤 同埋飲品,甚至連清酒都有提供🙌🏻
另外佢仲有鵝肝多士 鵝肝一啲都唔細塊,好香好creamy🌟
2024-02-17 522 瀏覽
日式放題,任食榴槤!放題嘅海膽壽司都一流海鮮和肉都保證新鮮度和熱騰騰的美味。蠔肉鮮嫩多汁,帶有微妙的甜味和淡淡的海水味道。燒烤過程中,蠔肉的質地也變得更為彈牙扇貝肉質細緻,帶有微妙的甜味這家餐廳還提供湯品和小吃,讓你在享受美食的同時,也能品嚐到日本料理的多樣風味~出面可以有自助區域自取好多唔同食品仲可以任食Häagen-Dazs雪糕任食鵝肝,真好味道仲有大量燒烤可以選擇無論你是海鮮愛好者還是日本料理的粉絲這家日本日式放題料理餐廳絕對值得一試呀
日式放題,任食榴槤!

放題嘅海膽壽司都一流
海鮮和肉都保證新鮮度和熱騰騰的美味。

扇貝肉質細緻,帶有微妙的甜味

仲可以任食Häagen-Dazs雪糕

任食鵝肝,真好味道

仲有大量燒烤可以選擇

無論你是海鮮愛好者還是日本料理的粉絲

這家日本日式放題料理餐廳絕對值得一試呀
2024-02-15 513 瀏覽
表妹生日🎂,我哋去咗慶祝🥳刺身/壽司:我哋叫咗三文魚、油甘魚、甜蝦、赤蝦、帶子、阿拉斯加蟹同北寄貝等等…全部刺身都好厚身、好新鮮💕我比較喜歡阿拉斯加蟹、啖啖蟹肉、 好好食!壽司我比較喜歡海膽同三文魚子,海膽鮮味濃郁、好鮮甜!熟食:選擇都好多,有串燒、焗雞軟骨、燒雞翼,鰻魚、燒榴槤、牛舌、一口牛及炸物等等… 個人鍾意食燒榴槤,外層微焦內裡軟熟 ,燒完更加甜! 而另外必吃是燒蒜蓉生蠔, 蠔肉🦪肥美,值得推介!👍🏻飲品:有自家製飲品、清酒、燒酒、汽水、珍珠奶茶白、果汁,同各式各樣啤洒 等等…甜品: 甜品種類好多,好多榴槤甜品, 有榴槤mochi 、榴槤tart 、榴槤mousse, 奶凍, 豆腐花, 芒果布甸….,個人鍾意榴槤mochi,皮薄又煙韌、而入邊有榴槤cream,好好吃!雪糕有韓國雪條、Haagen-Dazs任食😍
表妹生日🎂,我哋去咗慶祝🥳

甜品甜品種類好多,好多榴槤甜品, 有榴槤mochi 、榴槤tart 、榴槤mousse, 奶凍, 豆腐花, 芒果布甸….,個人鍾意榴槤mochi,皮薄又煙韌、而入邊有榴槤cream,好好吃!雪糕有韓國雪條、Haagen-Dazs任食😍