2024-02-15 355 瀏覽
🔹️極尚大喜屋🔹️收工已累到無腦既時候,乜都想食啲同事就建議去食放題,咁岩有榴槤系列產品餐廳更新左新菜單,真係好吸引來吃飽吃滿吧😬😬😬捧著肚皮走!BAR枱有好多款前菜小食、炸物、凍海鮮,小龍蝦及靚湯也有!飲品甜品供應都花多眼亂!即刻回到自己座位QRcode落單,食物好快送上,收碟速度都有效率!▶️刺身八爪魚、甜蝦、赤蝦、赤貝、北海道帶子、北寄貝、油甘魚、三文魚、冰山蚌刺身選擇都多,質素都唔錯▶️壽司、料理🍣三文魚籽軍艦、香蔥拖羅蓉軍艦🍥煙鵝胸鵝肝多士、龍蝦沙律櫻花蝦多士🍥吞拿魚沙律鮑魚撻、海膽蟹肉拿破崙批原本對創意系列無乜期望,但有點喜出望外多士撻底保持脆脆口感,整體都好夾🍧法式紅酒藍莓鵝肝,入口有點似食慕絲甜品▶️炸物紫心香芋丸、榴槤炸彈、燒金枕頭榴槤王燒過既榴槤特別軟糯香甜,皮身有小小脆口可以Encore幾次▶️飲品☕️榴槤系列仲有榴槤咖啡不太苦澀,口感濃郁香滑🍶🍺啤酒、梅酒、清酒都有供應🍻喜歡飲酒既我都可以每樣試少少😬▶️甜品榴槤糯米糍、朱古力脆皮雪糕、朱古力系列嘅甜品
🔹️極尚大喜屋🔹️

收工已累到無腦既時候,乜都想食啲
同事就建議去食放題,咁岩有榴槤系列產品
餐廳更新左新菜單,真係好吸引
來吃飽吃滿吧😬😬😬捧著肚皮走!
▶️刺身
刺身選擇都多,質素都唔錯
▶️壽司、料理
🍣三文魚籽軍艦、香蔥拖羅蓉軍艦
🍥煙鵝胸鵝肝多士、龍蝦沙律櫻花蝦多士
🍥吞拿魚沙律鮑魚撻、海膽蟹肉拿破崙批
原本對創意系列無乜期望,但有點喜出望外
多士撻底保持脆脆口感,整體都好夾
🍧法式紅酒藍莓鵝肝,入口有點似食慕絲甜品

▶️炸物
紫心香芋丸、榴槤炸彈、燒金枕頭榴槤王
燒過既榴槤特別軟糯香甜,皮身有小小脆口
可以Encore幾次
▶️飲品
☕️榴槤系列仲有榴槤咖啡不太苦澀,口感濃郁香滑
🍶🍺啤酒、梅酒、清酒都有供應
🍻喜歡飲酒既我都可以每樣試少少😬

▶️甜品
榴槤糯米糍、朱古力脆皮雪糕、朱古力系列嘅甜品

位於觀塘的「極尚大喜屋」是一家以日式放題聞名的餐廳。這裡提供了各式各樣的日本料理,讓食客可以盡情地品嚐各種美味。首先,餐廳的壽司種類繁多且新鮮。壽司師傅現場製作的壽司,每一口都能感受到海鮮的鮮甜。他們使用新鮮的魚片、軟嫩的酥肉和綿密的壽司飯,讓每一口都像在口中融化般美味。其次,炙燒類的選擇也是相當豐富。他們的燒烤技巧獨到,能夠將肉類烤得外焦內嫩。雞翼都是他們的招牌菜,每一塊肉都十分鮮嫩多汁。烤焦香氣讓人垂涎欲滴。此外,餐廳還提供了各式各樣的小吃和熱炒菜品。他們的炸物非常出色,金黃酥脆的外皮包裹著鮮嫩的內餡,每一口都散發著香氣。炸蝦、天婦羅都是不可錯過的美食。此外,他們的熱炒菜品也非常豐富,包括蟹粥、乳鴿和炒時蔬等。總的來說,「極尚大喜屋」是一家值得一試的日式放題餐廳。無論是新鮮的壽司、燒烤、美味的小吃還是熱炒菜品,每一道菜都令人驚艷。

其次,炙燒類的選擇也是相當豐富。

2023-01-01
  • 刺身拼盤
  • 鰻魚
  • 雪糕
2024-02-01 498 瀏覽
作為香港人嘅我哋一定試過極尚大喜屋(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)最近有機會再去食✨-無論是用料上乘的菜式還是乾淨衛生的用餐環境,極尚大喜屋都給人留下了深刻的印象。推介菜式:1️⃣ 雪花牛肉鍋 🥩嫩滑的牛肉,配上濃郁的湯底,每一口都充滿了鮮美的牛肉風味,讓人回味無窮。2️⃣ 黑椒蜜汁一口牛 🥩牛肉的口感嫩滑多汁,搭配著香氣四溢的黑椒蜜汁,每一口都帶來了豐富的風味和滋味。3️⃣ 燒金枕頭榴槤 🍠🍤榴槤的香甜與炭燒的獨特風味結合在一起,每一口都帶來了滿滿的榴槤風味,令人回味無窮。4️⃣ 金蒜炭燒廣島蠔 🍤新鮮的廣島蠔經過炭燒處理,帶來了獨特的炭燒風味,搭配著金蒜的香氣,每一口都帶來了豐富的層次感。5️⃣ 溫室南瓜、甜蕃薯天婦羅 🍠香甜的南瓜和蕃薯經過天婦羅的炸製,外酥內軟,帶來了美味的口感和獨特的風味。6️⃣ 榴槤炸彈 🍨香甜的榴槤內餡包裹在酥脆的外殼中,每一口都帶來了滿滿的榴槤風味,讓人欲罷不能。無論你是喜歡創意料理還是傳統美食,這裡都能滿足你的味蕾。🍽️📸🥩🍠🍤🍨
作為香港人嘅我哋一定試過極尚大喜屋(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
最近有機會再去食✨

4️⃣ 金蒜炭燒廣島蠔 🍤

5️⃣ 溫室南瓜、甜蕃薯天婦羅 🍠

6️⃣ 榴槤炸彈 🍨

2024-01-26 498 瀏覽
放題大家就食得多,但咁抵食既放題大家又食過未?家人係榴鏈愛好者,有次同我講原來極尚大喜屋出左榴鏈限定,有極品燒金枕頭!無限食!佢話上次食唔夠侯,所以今次就再帶佢地食返夠本了🙏🏻 放題食物種類真的好多,雖然限時,但絕對夠飽同值得食的。首先餐廳設有自助熱食,甜品及飲品區。熱食有香辣小龍蝦,好香,見到食得之人成盤咁拎,不過我地今次無食,下次先啦🥹 我地主打落單叫新鮮魚生,特別係三文魚,油甘魚同帶子等等,全部新鮮切同擺得好整齊,加分!同埋發現熱食都特別出色,羊架好香,無怪味。仲有即燒乳鴿都大大隻無伏。其他其實仲有牛油煮蜆呀,花膠同蟹粥等等,食到你唔食😂 但榴鏈限定除左真榴槤外,仲有榴槤雪糕實在太驚喜了!好多人都主攻榴鏈🙈 想食快d去食了🎉
2024-01-16 515 瀏覽
✅燒金枕頭榴槤王從未食過燒榴槤 原來係更好味 更香甜 面頭微微焦香 又係必食 如果鐘意食榴槤 呢個晤洗唸 一定要叫✅榴槤大福好好好食呀 榴槤好軟滑 味濃 晤會過甜 係天然嘅榴槤味 ✅刺身拼盤有好多款式呀,有松葉蟹腳 三文魚 甜蝦 北海道帶子 池魚王 油甘魚 希靈魚 赤貝 三文魚刺身 魚腩位黎架 肥美甘香 竟然有松葉蟹腳 隻隻size 都晤小 所有刺身都非常高質 真心好新鮮 飲放題梗係主打刺身✅池魚王薄切同刺身晤係擺埋同一個碟架 有秘製酸汁 池魚王魚味濃 點酸汁出奇地夾✅燒溫室甜菠蘿燒菠蘿真係包甜 係清甜 好味 ✅薑蔥爆鱔球鱔球厚實 肥美 而且好入味 好夠火喉 ✅金湯慢煮鮑魚花膠 - 花膠夠晒厚實 鮑魚夠曬矜貴 冇諗過日式放題都有花膠鮑魚食✅蒲燒鰻魚 每次黎都要食 仲要encore 幾次 肉質超肥美又夠多鰻魚汁 我的最愛✅川味燒生蠔好正呀 好多好多蒜 重口味之選 生蠔肥美 好香口 必食推介✅芝麻雞翼 永遠都係我的最愛 香脆外皮有芝麻粒粒 即叫即炸 好脆口 爆晒肉汁 必點!食親大喜屋都好有驚喜 質素保持到水準 用料上乘 而且好乾淨 食物種類又多📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀

✅燒金枕頭榴槤王

✅蒲燒鰻魚

✅川味燒生蠔
好正呀 好多好多蒜 重口味之選 生蠔肥美 好香口 必食推介

✅芝麻雞翼

📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
  • 刺身
  • 鹽燒牛舌
  • 燒溫室甜菠蘿
  • 一品花膠盛宴
2024-01-13 460 瀏覽
日式放題大家應該食唔少,今次試食位於📍觀塘既極尚大瀛喜日本料理🇯🇵上菜都算快,冇出現漏單,點幾多真係黎幾多,冇少到。食日本放題,首先講講刺身先,啲刺身種類都算多,有蟹腳仲有啖啖肉,魚生,虎蝦,生蝦….整體刺身同壽司🍣表現唔錯。鵝肝萍果幾驚艶,鵝肝唔腥,夾埋啲萍果好清新🌿呢個十分推薦大家試吓。芝士黃金醬燒虎蝦,厚厚既芝士,一啲都唔慳住,如果鐘意芝既你就岩晒,我都食左一轉冇再落單。炸物:炸物表現整體都唔錯,雞翼脆卜卜,我個胃位頂唔到太多油膩野,所以炸物唔算叫太多,如果大家食過邊款值得一試可以dm我下次試吓。肉類:羊架,表現正正常常甜品:推薦極品金枕頭榴槤燒,啖啖肉,燒到岩岩好又唔乾,大胃王又鐘意榴槤食多幾嚿就回本啦。炸榴槤球仲有流心,正正正😍😍😍自助沙律及甜品:前菜同甜品種類好多,值得一提係佢既湯。當日試左一個湯,蟲草花花膠湯,足料靚湯。紅棗燕窩,唔算太甜,岩我口味。其他甜品都正常發揮,唔特別推薦啦,整體水準都平均。野飲有凍飲,仲有熱飲,清酒梅酒都唔洗加錢。今次食既時段係17:30-19:30人均HKD278(10分滿分)價錢:7/10味道:7.5/10環境:7.5/10 #hkfoodi
上菜都算快,冇出現漏單,點幾多真係黎幾多,冇少到。

食日本放題,首先講講刺身先,啲刺身種類都算多,有蟹腳仲有啖啖肉,魚生,虎蝦,生蝦….整體刺身壽司🍣表現唔錯。

肉類:羊架,表現正正常常

炸榴槤球仲有流心,正正正😍😍😍

自助沙律及甜品:前菜同甜品種類好多,值得一提係佢既湯。
當日試左一個湯,蟲草花花膠湯,足料靚湯。

紅棗燕窩,唔算太甜,岩我口味。

其他甜品都正常發揮,唔特別推薦啦,整體水準都平均。

野飲有凍飲,仲有熱飲,清酒梅酒都唔洗加錢。

今次食既時段係17:30-19:30
人均HKD278

(10分滿分)
價錢:7/10
味道:7.5/10
環境:7.5/10
#hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie#hkrestaurant
2024-01-11 424 瀏覽
幫FD慶祝升職,FD好大食,咁安排放題一定可以食回本。宜家大喜屋做咁榴槤放題,可以任食榴槤,睇落唔錯。除咗QR code落單,出面提供冷盤,小食,熱食,甜品,飲品等,仲可以任飲日本酒TIM。飲品好豐富,珍珠奶茶一定要試試,茶味好香濃唔會好甜。前菜,小龍蝦同泰式鳳爪質素好高,鳳爪醃制得好入味,小龍蝦香辣鮮甜。刺身,品種夠曬豐富,第一run唔叫太多,試試質素。池魚王薄切最為出色,池魚好新鮮,簡直入口即化,搭配嘅醬汁透出淡淡檸檬清香,同池魚好夾。串燒品種唔算太多,不過幾款經典款都有提供。金蒜炭燒廣島蠔,落咗大量金蒜燒制,食落好惹味。鹽燒牛舌,牛舌好厚身,食落好彈牙爽口。王牌燒乳鴿王必叫,乳鴿皮脆肉嫩,暴曬汁水,再點埋搭配啲胡椒鹽,食落更加好味。食完主食,甜品生果都唔好放過。閃電泡芙細細件,唔算好甜。藍莓芝士杯,芝士味唔會好重,同藍莓果醬好夾。哈根達斯每次必食,有4款品種提供,一定要揀最鐘意嘅曲奇味!
2024-01-08
  • 王牌燒乳鴿
  • 金蒜炭燒廣島蠔
  • 池魚王薄切
2024-01-10 300 瀏覽
見好耐冇食日式放題,上星期就約埋朋友嚟到「極尚大喜屋」😋😋除了可以任食刺身、壽司、串燒、炸物、一品料理外,仲可以任食榴槤食品!例如燒金枕頭榴槤王、榴槤芝士撻、榴槤大福、榴槤雪糕等,啱哂各位榴槤控🔥🔥-🍱120分鐘晚市放題 $308/位✨📍刺身賣相吸引,包括有三文魚、油甘魚、希靈魚、赤蝦、北海道帶子等~~全部都好新鮮!三文魚厚肉肥美,赤蝦鮮甜爽彈🦐,質素唔錯👍🏻👍🏻📍壽司包括有雙色刺身花朵、海鮮火山之戀、芝士鰻魚玉子燒、海膽軍艦等~~當中推介「雙色刺身花朵」,用墨魚卷住白蝦,面層仲有三文魚籽!一次試哂3重口感🤤🤤📍醉鮑魚鮑魚爽口彈牙、唔韌,有好香的花雕酒味🍶!作為開胃菜啱哂~~📍燒金枕頭榴槤王絕對係回本之選!每舊榴槤都好大件,聞落好香!!榴槤燒過之後味道更加香濃,入口焦香甘甜~同朋友encore咗好多次🤣🤣📍金蒜炭燒廣島蠔廣島蠔隻隻飽滿肥美🦪,燒得啱啱好~面頭鋪滿金黃色的炸蒜粒,十分惹味🔥🔥📍鮑魚龍蝦沙律多士多士口感香脆、重牛油香,配搭Q彈鮑魚同香甜龍蝦沙律,一啖擺落口好滿足😋😋📍王牌燒乳鴿王乳鴿燒得外脆內嫩,肉質軟嫩juicy!越食越香口,推介❤️❤️另外,自助區有小食、飲品、雪糕、甜品、
見好耐冇食日式放題,上星期就約埋朋友嚟到「極尚大喜屋」😋😋
除了可以任食刺身壽司、串燒、炸物、一品料理外,仲可以任食榴槤食品!例如燒金枕頭榴槤王、榴槤芝士撻、榴槤大福、榴槤雪糕等,啱哂各位榴槤控🔥🔥
🍱120分鐘晚市放題 $308/位✨

📍刺身

📍壽司

📍醉鮑魚
鮑魚爽口彈牙、唔韌,有好香的花雕酒味🍶!作為開胃菜啱哂~~

📍燒金枕頭榴槤王
絕對係回本之選!每舊榴槤都好大件,聞落好香!!

📍金蒜炭燒廣島蠔

📍鮑魚龍蝦沙律多士

📍王牌燒乳鴿王

另外,自助區有小食、飲品、雪糕、甜品、梅酒等可以任食任飲!!

仲有榴槤蓉可以任𢳂 ,輕鬆自製榴槤雪糕冇難度😎😎
2024-01-08 255 瀏覽
榴槤是東南亞的特色水果,以其獨特的香氣和奶油般的口感而聞名。岩晒鍾意食榴槤既Fans. 果肉柔軟、濕潤,帶有濃郁的奶油味,令人難以抗拒.唔少得當然有了各種類型的壽司,包括生魚片、蔬菜卷和炙燒壽司等。壽司的食材新鮮,味道鮮美,每一口都能感受到食材的原汁原味。配合魚肉或蔬菜的口感,營造出一種絕妙的平衡。無論您是喜歡生魚片的清爽口感還是炙燒壽司的獨特風味,都好正哩間榴槤與壽司放題餐廳,都好高質素,榴槤的奶油味和壽司的鮮美口感原來都好夾,令人好想再食。無論情侶定係一家大細都好啱黎哩到😊🌟🌟🌟餐廳:極尚大喜屋 (鱷魚恤中心)地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓壽司火拼榴槤日式放題

無論情侶定係一家大細都好啱黎哩到😊

🌟🌟🌟
餐廳:極尚大喜屋 (鱷魚恤中心)
地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
壽司火拼榴槤日式放題
2024-01-05 345 瀏覽
由鱷魚恤店開張一直都光顧呢一間放題,維持咗好耐,次次都一定要預早book位,因為呢度好多人好旺,但都係咁樣,所以食物去得快,保持到食物新鮮今次有主打嘅金枕頭榴槤王放題,梗係要上嚟試一試啦,原隻金枕頭燒香之後,味道更加濃,鍾意食榴槤嘅朋友一定要試,軟軟腍腍,清新香甜仲有今次嘅川味🔥燒鮮蠔🦪隻隻都肥美大大隻,配上多蒜多蔥嘅香料,非常惹味鮮甜,我淨係食蠔都食咗半打,但又唔漏口喺呢度嘅刺身水準一向都保持到好新鮮,仲有杞子浸鮑魚,真材實料,喺一間會一直回頭食嘅高質放題

2023-12-03
  • 燒金枕頭榴槤王
大喜屋喺香港屹立多年食物質數依然保持水準,款式愈來愈多午市時段食足3個鐘觀塘呢間分店坐位充裕,坐得超舒適今次主打榴槤,可以無限不停追加💥燒金枕頭榴槤王原粒榴槤肉燒至金黃味道更香更濃郁刺身.壽司 好新鮮加上唔同種類嘅中式美食乳鴿超級正,即炸熱辣辣皮脆肉嫩好Juicy忍唔住 追加咗幾轉串燒,每次嚟都會必點食幾轉已經回哂本.性價比真係好高自助區嘅甜品.飲品.雪糕.水果冰櫃仲有Haggen Dazs / 其他雪糕雪條無限量供應既豐富.性價比又高
大喜屋喺香港屹立多年
食物質數依然保持水準,款式愈來愈多

午市時段食足3個鐘
觀塘呢間分店坐位充裕,坐得超舒適

今次主打榴槤,可以無限不停追加
💥燒金枕頭榴槤王
原粒榴槤肉燒至金黃
味道更香更濃郁

刺身壽司 好新鮮

加上唔同種類嘅中式美食
乳鴿超級正,即炸熱辣辣
皮脆肉嫩好Juicy
忍唔住 追加咗幾轉

串燒,每次嚟都會必點

食幾轉已經回哂本.性價比真係好高

自助區嘅甜品.飲品.雪糕.水果
冰櫃仲有Haggen Dazs / 其他雪糕雪條
無限量供應

既豐富.性價比又高
2024-01-03
2024-01-02 202 瀏覽
最近又去咗極尚大喜屋食放題,而家仲做緊榴槤主題,可以任食榴槤蓉,離遠已經聞到好香,仲有榴槤咖啡,絕對值得一試✨今次新增咗瑤柱菜苗、帆立貝炒雜菌、蟹黃鮑魚粥等~瑤柱菜苗嘅瑤柱份量都唔少,菜苗新鮮爽嫩!帆立貝炒雜菌嘅味道非常好,炒得好香,帆立貝size幾大,唔會過火質感唔錯👍🏻另外推薦雪花牛肉鍋,湯底甜甜地幾好食,牛肉肉質軟稔當日嘅雪糕有士多啤梨、曲奇、焦糖同少見嘅果仁味,仲有好多其他雪條可以選擇.📍 極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

另外推薦雪花牛肉鍋,湯底甜甜地幾好食,牛肉肉質軟稔
📍 極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
2024-01-02 202 瀏覽
間中都會食下日式放題,今晚就到左係觀塘嘅#極尚大喜屋,喜歡餐廳食物新鮮多元化外,環境夠闊落,唔會話逼到行唔到。用手機點晒想食嘅野後,便出去自助區拿飲品,雪櫃飲品很多款,我就拿左啤酒、清酒🍶慢慢飲啦。老友要飲可樂、烏龍茶,食沙律同生果先,之前後再拿埋前菜同熟食。擺盤得好靚又鮮甜美味的刺身,好快上枱,分別有帶鮮咸味的長腳蟹,爽口鮮彈的赤蝦、象拔蚌、帶子同螺片,厚切鮮嫩新鮮之三文魚、油甘魚、希靈魚款款新鮮。熟食有夠淋的花膠,燒得好香嘅乳鴿王、比目魚同羊架,蒜香味十足之蒜蓉蒸蠔,鮮彈的鮑魚,天婦羅🍤炸到香脆可口。壽司類有黑松露吞拿魚、海膽壽田、花之戀、油甘魚腩、三文魚腩同黑松露赤蝦壽司,魚子醬伴真鯛,夠晒豐富呀。其實仲想食粥同拉麵、羊腩煲,但怕太飽手,故留待下次吧☺️。燒榴槤,燒到皮脆, 肉柔嫩軟綿綿,香濃的榴槤肉很捧,再盛了一碗榴槤蓉,雙重享受😎。甜品有乳酪、奶凍、軟雪糕,甜筒,雪條同Haagendazs雪糕,飽得很但十分之滿足🤭。

2023-12-27
2023-12-28 245 瀏覽
塘開源道79號鱷魚恤中心3樓依間放題地點真係超方便!連接住apm!落雨都唔怕淋濕!大喜屋放題嘅質素就係信心保證🩷食物種類選擇繁多!仲食到榴櫣食品放題😋😋外面自助區食物款式同質素亦冇因為多咗榴槤食品而變得差左!💛燒金枕頭榴槤非常吸引我!真係齒頰「榴」香💛刺身質素仍然保持一貫水準!夠新鮮!配搭亦都多!熟食選擇都唔少!西京燒比目魚、燒鰻魚、乳鴿熱辣辣上枱好食👍🏻真係食到捧住個肚走! 滿足又開心💜
塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

依間放題地點真係超方便!連接住apm!
落雨都唔怕淋濕!

大喜屋放題嘅質素就係信心保證🩷
食物種類選擇繁多!仲食到榴櫣食品放題😋😋

外面自助區食物款式同質素亦冇因為多咗榴槤食品而變得差左!

💛燒金枕頭榴槤非常吸引我!真係齒頰「榴」香💛

刺身質素仍然保持一貫水準!夠新鮮!

配搭亦都多!
熟食選擇都唔少!
西京燒比目魚、燒鰻魚、乳鴿熱辣辣上枱好食👍🏻

真係食到捧住個肚走! 滿足又開心💜
2023-12-23 239 瀏覽
被朋友發出來的榴槤放題宣傳海報吸引了,頓時充滿著無限的期待,當晚就衝着榴槤去食晚飯。雖然增設了榴槤供應,但餐廳內也沒有充斥着榴槤味,所以不喜歡榴槤的人也不會被影響到。自助區從餐前輕食到甜品,從飲品到急凍海鮮和熱湯,每個人都能找到自己喜愛的美味。而且,極上大喜屋採用了QR code下單系統,讓點餐變得方便快捷,更有效率。刺身類的選擇令人驚艷。新鮮的馬刀貝、赤貝、甜蝦、北寄貝、北海道鮮帶子,還有希靈魚、油甘魚、拖羅吞拿魚和三文魚,每一口都散發著海洋的鮮味,令人回味無窮。而熟食方面,極上大喜屋也給予了豐富的選擇。牛舌、燒鯖花魚、羊鞍、鱔球、醉鮑魚、炭燒廣島蠔、蒸扇貝、鵝肝多士、乳鴿、雞翼、燒菠蘿、黑蒜油豬軟骨拉麵和牛肉湯烏冬,這些美食都經過精心烹調,口感豐富,讓人垂涎欲滴。不得不提的是甜品區,這裡的甜點種類繁多。泡芙、布丁、芝士餅、提拉米蘇杯、乳酪杯,還有任食Häagen-Dazs雪糕,各式各樣的雪糕雪條,每一款都讓人陶醉其中。品嚐著甜甜的滋味,仿佛置身於甜蜜的夢境中。新添加的榴槤放題更是成為了焦點。榴槤咖啡、榴槤蓉、榴槤泡芙,還有燒金枕頭榴槤王,每一道菜都散發著濃郁的榴槤香氣,讓人愛不釋手

新添加的榴槤放題更是成為了焦點。榴槤咖啡、榴槤蓉、榴槤泡芙,還有燒金枕頭榴槤王,每一道菜都散發著濃郁的榴槤香氣,讓人愛不釋手。榴槤的香甜和獨特的口感,絕對是榴槤愛好者的天堂。榴槤蓉設有供應時段,需要趁早排隊。

基本上榴槤都是無限供應的,是一定要帶埋屋企人來享受一頓榴槤放題