有個住元朗嘅朋友話呢間新開燒肉店好高人氣♨️,呢日入嚟呢頭即刻試一試佢!新店新裝修同店名一樣好摩登,主打超長牛舌👅,拉長足足50cm,打卡💯分,單點要$289,叫set就抵好多!💰Set C燒肉組合拼盤($399)Menu一共有4個set,由$199至$499,但係只有Set C有長龍牛舌,仲要有9樣野咁多🤩,仲可以特價追加小食同單點。Set C包括長龍牛舌👅、鳳梨牛肋條 🐂、厚燒豚五花🐷、摩登雪花肉🐮、三色腸拼盤、薯仔、水冷麵,小編重點講下以下呢幾樣啦!🔸長龍牛舌除左超長夠晒吸精之外👀,口感確實幾彈牙,本身跟左洋蔥碎😋,每枱都有孜然粉、辣粉、五香粉等俾食客自行調味,切開一片片之後份量真係好多,4-5個人share都夠,果然係店內鎮店之寶!🔸鳳梨牛肋條 D肉唔係有鳳梨味嘅~大大個菠蘿純粹係for賣相靚仔D🍍,成個 set望落去即刻澎湃左!🔸薯仔燒薯又幾得意喎🥔!切到一片片燒到乾身變薯片!🔸水冷麵呢個有驚喜!開邊流心蛋下面竟然有片橙🍊!估唔到橙香又幾match,有d似泡菜味但係更refreshing,冰冰涼涼好啱燒肉後食!兩個人嚟食呢個set真係超飽😌!已經無位再加其他小食或單點啦~最深刻

💰Set C燒肉組合拼盤($399)

🔸長龍牛舌

🔸鳳梨牛肋條

🔸薯仔
燒薯又幾得意喎🥔!切到一片片燒到乾身變薯片!

🔸水冷麵

兩個人嚟食呢個set真係超飽😌!已經無位再加其他小食或單點啦~最深刻印象嘅都係牛舌,其他雞牛豬都係普通貨色🤫,以價錢同gimmick取勝。好老實講如果你look for高質燒肉,要有肉味又油脂分佈平均嘅靚貨,咁未必會滿足到你🙊,但住元朗嘅朋友的確過到下燒肉癮,仲要裝修新淨坐得舒服,擺盤有心思ig-able,難怪新店咁有人氣❤️‍🔥!
環境服務:⭐⭐⭐⭐
食物質數:⭐⭐⭐
打卡指數:⭐⭐⭐⭐
2023-10-07
早前入元朗食嘢,專登試一試超出名嘅「摩登牛舌燒肉專門店」👅 最近推出咗聖誕套餐,$499就有11樣嘢食,超抵食!但我哋就揀咗普通嘅套餐Set C,因為有我哋想食好耐嘅長龍牛舌🤩燒肉組合套餐C:長龍牛舌9款套餐 ($399)套餐有九樣嘢食,包括長龍牛舌、鳳梨牛肋條、摩登雪花肉、秘製肥牛、三色腸組合、雞腿肉、水果冷麵、土豆片、生菜等等😍長龍牛舌真係超大條超打卡!佢一開頭仲有乾冰噴煙,好有霸氣🔥!拉起條牛舌係我兩個頭咁長!可以圍住個爐整整一圈~仲要超厚切👅 燒到咁上下就剪開佢食就可以😌 肉質爽彈,仲可以加蔥花、孜然粉,好好食😋其他幾種牛肉都超級出色㗎🥳 牛肋條好香好入味;雪花肉肉質又靚、肥瘦又適中;肥牛嘅醬汁甜甜哋幾好味🤤土豆片都好推薦!單叫只係$19有勁多塊,燒完食好似食緊薯片咁,有驚喜🥳🌹 薔薇牛舌 ($59)🍹 超大杯鴨屎香手打檸檬茶 ($45)我哋仲追加咗又靚又好食嘅薔薇牛舌同勁大杯又好香嘅手打檸檬茶🥳

燒肉組合套餐C:長龍牛舌9款套餐 ($399)

🌹 薔薇牛舌 ($59)
🍹 超大杯鴨屎香手打檸檬茶 ($45)

2023-12-08 526 瀏覽
《元朗YYDS牛舌店》得知元朗有家超長牛舌,靜靜跟鼠妹🐿就去了吃啦😎。店舖位置教育路,門面是是鮮橙色容易看到。店裡環境舒適,沒有大陣的烤肉氣味,還有聖誕裝飾挺美的🙈。-▪︎超大杯鴨屎香檸檬茶 HKD$45|芭樂桃桃茶 HKD$49店家有手搖飲品,邊吃邊挺享受☺️。檸檬茶真的很大杯欵,用了鴨屎香檸檬味道獨特,茶味清香濃厚。芭樂桃桃茶是粉紅色很吸引🫶,兩者味道挺配合的。飲品味道挺開胃,又可中和食物油膩感。-▪︎SET C 燒肉組合拼盤 HKD$399這次點了一個燒肉套餐,2個人吃到飽飽der。裡面有多款肉肉,一次吃到不同款式😍。食物包括人氣的長龍牛舌和鳳梨牛肋條、3款肉肉、水冷麵、三色腸、薯仔及款配菜。-長龍牛舌上菜時一陣仙境湧現,又是打卡的時間啦📸。牛舌色澤紅潤,把牛舌拉開長達50CM,感覺霸氣十足欵。這個食法是燒到三成熟就可以,然後剪成蝴蝶造型挺美的。肉質爽口鮮嫰,一咬充滿油香味🤭。-鳳梨牛肋條原個鳳梨上挺特別的,底下還有果肉可燒來吃,燒菠蘿味道香口又解膩。牛肋條肉質爽口😚,這個有嚼感,又帶點菠蘿香味,感覺較清新。-豚五花|摩登雪花肉|雞腿肉套餐還有三款肉肉,份量是一整碟😍。肉肉賣相新鮮吸引
《元朗YYDS牛舌店》

得知元朗有家超長牛舌,靜靜跟鼠妹🐿就去了吃啦😎。

店舖位置教育路,門面是是鮮橙色容易看到。

店裡環境舒適,沒有大陣的烤肉氣味,還有聖誕裝飾挺美的🙈。

▪︎SET C 燒肉組合拼盤 HKD$399

豚五花|摩登雪花肉|雞腿肉
套餐還有三款肉肉,份量是一整碟😍。

肉肉賣相新鮮吸引。半肥瘦的肉肉,既香口又嫰滑。配上醬油提升鮮味,邊燒邊吃真香😋。

水冷麵
主食是水冷麵,酸酸的味道感覺挺開胃的,麵質爽口彈牙😝。面層放有溏心蛋、橙片及其他配料,所口感較豐富。

薯仔|三色腸拼盤
吃完肉肉後,還有其他食物的。薯仔燒香口帶微脆的口感,這個新鮮版的薯片吧😆。燒過的三色腸外層香脆,而且充滿肉汁。
2023-12-05
呢間50cm牛舌好出名❤️‍🔥終於可以一試究竟平日夜晚都要😫但好快有位餐廳主打日式燒肉🇯🇵環境闊落 唔大油煙👍🏻性價比食set比單點平🈹適合2-3人share食物質素不錯 員工nice 🔖值得bookmark📍Set C 燒肉組合拼盤 ($399)套餐有9款食物,包括5款肉類及4款配菜另外每人3款醬汁同小菜(中華沙律、蕃茄仔🍅、泡菜)餐具、圍裙、紙巾等座位自取😏好方便🍴牛舌套餐主打皇牌 – ‼️每枱必叫‼️50cm超長牛舌🐮長到可以圍住個爐一圈⭕第一次見咁長 📸打卡真心100分 牛舌厚切 👅咬落好爽口唔韌 滿滿油脂感真心好滿足🈵剪開真係有差唔多廿舊🤩加檸檬汁🍋or加葱花 更嫩滑多汁~🍴鳳梨牛肋條原個鳳梨with牛肋條上菜牛肋條係易燒又重牛味🔥可以唔使點汁去到中段先見到有3塊菠蘿可以燒🍍叫做解下膩 ~味道好甜 0酸味😂🍴 厚燒豚五花脂感比較重 燒到好惹火❤️‍🔥包生菜+泡菜一齊食最正🍴 摩登雪花肉脂肪分佈均勻 紋露都靚😘同埋薄切 好快熟🍴雞腿肉燒完仲好嫩口 落孜然粉食好掂🐔🍴三色腸拼盤 1個拼盤有齊豚肉腸、墨魚腸、韓式風味腸⭕墨魚腸最好食係: 燒到外表脆脆地❌韓式風味腸: 0口感 好淋 唔知自己
呢間50cm牛舌好出名❤️‍🔥終於可以一試究竟
平日夜晚都要😫但好快有位
餐廳主打日式燒肉🇯🇵環境闊落 唔大油煙👍🏻
性價比食set比單點平🈹適合2-3人share
食物質素不錯 員工nice 🔖值得bookmark

📍Set C 燒肉組合拼盤 ($399)
套餐有9款食物,包括5款肉類及4款配菜
另外每人3款醬汁同小菜(中華沙律、蕃茄仔🍅、泡菜)
餐具、圍裙、紙巾等座位自取😏好方便

🍴牛舌
套餐主打皇牌 – ‼️每枱必叫‼️
50cm超長牛舌🐮長到可以圍住個爐一圈⭕
第一次見咁長 📸打卡真心100分
牛舌厚切 👅咬落好爽口唔韌 滿滿油脂感
真心好滿足🈵剪開真係有差唔多廿舊🤩
加檸檬汁🍋or加葱花 更嫩滑多汁~

🍴鳳梨牛肋條
原個鳳梨with牛肋條上菜
牛肋條係易燒又重牛味🔥可以唔使點汁
去到中段先見到有3塊菠蘿可以燒🍍叫做解下膩 ~
味道好甜 0酸味😂

要落孜然同埋辣粉 真係有D串燒feel🍢

🍴水冷麵
呢個水冷麵好一般🥺
d麵一陀陀 無咩味🫠 但又加左橙片🍊唔係好夾
反而泡菜配水冷麵就幾易入口 但泡菜唔算多….

🍴Hoegaarden蜜桃白啤酒 ($32)
買一送一係堅抵啦‼️平均$16 @1
燒肉🍖一定一定要配啤酒🍻
蜜桃味🍑啤酒仲要易入口又好香!!!!
————————————————————
味道😋:8/10
抵食🥳:7/10
環境🥂 : 7/10
  • 鳳梨牛肋條
門面十分注目,餐牌原來也吸引,出名超長牛舌,2人套餐有馳名長牛舌、各款肉類、瓜菜及麵等….超飽肚!而且價錢相宜,性價比高,座位闊落,環境乾淨整潔,回頭度高。門面以橙色及波波燈為主,在漆黑中甚外耀目亮眼。橙色活力感伸延至室內,配上木系傢俬帶點沉實中和。每枱亦擺放著五香粉、香辣粉、孜然粉及黑椒玫瑰鹽共5樽,可因應個人喜好添加。套餐C餐包括9款食物多得放滿整張枱,落單不用5分鐘,食物便開如逐一端上,份量不吝嗇為2-3人量,而且賣相打卡。12連塊牛舌的長度,可以職員燒亦可以自己燒,燒至挺身可以切開,香脆表面包裹著爽彈肉質,灑上黑椒玫瑰鹽、蒜蓉、蔥粒更惹味。豬肉脂肪四層分明,灑少許五香粉燒,配生菜、前菜食增味又減膩。菠蘿燒後形成脆糖皮,爆出甜酸菠蘿汁,可惜得3片,牛肋條較細條快熟,建議加點孜然粉更惹味。脂肪比例不算多及平均,是有咀嚼度的牛肉,薄切燒兩燒就可以食~雞肉尚算嫩滑鎖到肉汁,加上香辣粉一流!燒薯仔片超好食!燒後脆卜卜如新鮮薯仔肉薯片三款也是罕見的腸仔款,最喜愛白色腸有芝士味,其餘2隻腸味道甜甜地如台灣腸冰凍冷麵夠凍夠爽,有水梨甜、橙微酸及柚子鮮,比傳統的更有清新感,好食過好多韓國餐廳。跟
門面以橙色及波波燈為主,在漆黑中甚外耀目亮眼。
橙色活力感伸延至室內,配上木系傢俬帶點沉實中和。
Set C 長龍牛舌9款套餐
鳯梨牛肋條
雞腿肉
雞肉尚算嫩滑鎖到肉汁,加上香辣粉一流!
薯仔
燒薯仔片超好食!燒後脆卜卜如新鮮薯仔肉薯片
水冷麵
跟餐附送吃肉必須的生菜及配料,油感下降更明顯。
2023-09-21
Set C 長龍牛舌9款套餐
薯仔
2024-05-09 0 瀏覽
第一次上年食過覺得幾好食 價錢又平(1set食到4個人)所以今次同朋友再去食!今次食物質素同上次一樣 都ok不過不失一樣叫左set 另加其他野食(如果大食建議加食物)牛舌:依然好好食!!又夠厚!必食🌟另加肥牛:一般普通野 夾生菜食好好食飲品:好多選擇!但呢個好甜咁(下次叫返汽水算)紫菜飯:都係牛角飯好食啲🤣不過都可以試試服務:今次去有個侍應弟弟服務好好結論:中規中矩 勝在價錢平 可以食物打卡 牛舌一定要試最近有晚上9點後宵夜優惠!
第一次上年食過覺得幾好食 價錢又平(1set食到4個人)
所以今次同朋友再去食!

今次食物質素同上次一樣 都ok不過不失
一樣叫左set 另加其他野食
(如果大食建議加食物)
牛舌:依然好好食!!又夠厚!必食🌟
另加肥牛:一般普通野 夾生菜食好好食
飲品:好多選擇!但呢個好甜咁(下次叫返汽水算)
紫菜飯:都係牛角飯好食啲🤣不過都可以試試
服務:今次去有個侍應弟弟服務好好

結論:中規中矩 勝在價錢平 可以食物打卡 牛舌一定要試

最近有晚上9點後宵夜優惠!
2024-04-28 12 瀏覽
我地3個人就叫左Set D 燒肉組合拼盤$499,包括:安格斯牛仔骨、五花肉、牛肋條、元氣橫膈膜、肥牛、牛肋條、珍珠鮑魚、芝士糕、椰菜沙律、配菜拼盤。另外,加左牛舌盛合$69、紫菜拌飯$19、手打檸檬茶$39、草莓益力多多$39😉人均都係$263🤫其實都好抵食佢既肉類都好好食,咬第一啖有驚喜😂😂因為真係有牛味😂😂啲肉都好juicy,好嫩👍🏼如果覺得太膩嘅話可以包埋生菜一齊食。個牛舌燒耐左都唔韌,咬落去都爽👍🏼但個紫菜拌飯就麻麻地,冇味同太淋😂😂😂總括嚟講,依間可以encore☺️

總括嚟講,依間可以encore☺️
2024-04-12 12 瀏覽
平時經過餐廳,常常見到門外的牛舌照片。這天朋友幫我慶祝生日,選了這一間店,實在太好了!🥳餐廳提供多款套餐,非常適合有選擇困難的朋友。我們當然有點招牌的牛舌,不過操作起來其實有點麻煩,畢竟要剪開才可以燒熟。喜歡吃海鮮的我叫了一個海鮮拼盤。套餐內亦有多款牛肉,想不到腸仔都有不同款式👍🏻最好吃的是燒薯仔片😋另外飲品也很有特色。我們一行八人,餐廳有長枱,不算擁擠。背景音樂比較大聲,傾談有時有點困難。牛舌打咭一流😂
最好吃的是燒薯仔片😋另外飲品也很有特色。
牛舌打咭一流😂
2023-12-18
  • 長龍牛舌
元朗竟然有勁長嘅牛舌🐮平時食燒肉見到嘅牛舌都係一片片👅今次終於見識到咩叫「脷搭脷」🤣大大力推介 SET C 燒肉組合拼盤 $3991. 長龍牛舌店員送上嚟嘅時候已經見到牛舌比平時食嘅份量多好多🤤一拉開條牛舌真係勁壯觀!牛舌口感十分之爽口彈牙😋2. 厚燒豚五花一碟有兩大塊充滿油脂嘅豚五花,如果怕膩嘅話唔洗擔心,個set包埋生菜減輕油膩感🥬提一提大家係可以refill生菜㗎😛⚠️燒嘅時候要注意,由於油脂比較多,燒嘅時候有機會會搶火❤️‍🔥3. 鳳梨牛肋條牛肋條嘅油脂分布平均,肉質軟腍,仲有我最愛嘅鳳梨,酸酸甜甜,食慾大增😚4. 摩登雪花肉❄️🐮雪花肉充滿油香,要留意牛肉片較薄身,燒嘅時候建議放喺旁邊燒,同埋唔好燒太耐~5. 雞腿肉由於雞腿肉的調味較淡,經燒烤爐慢慢燒之後,食得出單純嘅烤肉味🍗6. 水冷麵水冷麵整體感覺非常refreshing😆冰湯味道酸酸哋又涼透心,入面仲有泡菜、青瓜絲、蘋果絲、鮮橙片🥒🍎🍊可以中和返燒肉嘅膩~7. 三色腸拼盤三色腸分別係墨魚腸、韓式風味腸、豚肉腸⚫️🔴個人私心墨魚腸,入面有一粒粒嘅墨魚,增加口感🤪

大大力推介 SET C 燒肉組合拼盤 $399

5. 雞腿肉

6. 水冷麵

7. 三色腸拼盤

三色腸拼盤
去牛舌專門店食牛舌一定抱好大期望,再加上爬文見到果條「長龍極品牛舌」,點有可能唔嚟試,就算新春加15%都無所謂,結果係失望而回。🥢招牌牛舌定食 $69⭐️⭐️⭐️招牌牛舌唔係厚切嘅,入口軟熟醬汁甜甜地,不過不失,白飯有啲爛影響口感。🥢厚炙牛舌定食 $69⭐️⭐️其實一啲都唔厚切囉,同menu幅圖有好大出入,而且炙燒完口感較乾同硬,硬加醬汁響面都於事無補。🥤超大杯鴨屎香手打檸檬茶 $22.5⭐️⭐️⭐️真係超級大杯,味道同出面都差唔多,兩個人share都無問題。二人共消費:$185 (新春15%服務費)

🥢招牌牛舌定食 $69⭐️⭐️⭐️

🥢厚炙牛舌定食 $69⭐️⭐️

🥤超大杯鴨屎香手打檸檬茶 $22.5⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$185 (新春15%服務費)
2024-02-13
2024-02-16 53 瀏覽
適逢生日喺ig 見到餐廳賣廣告諗住燒肉唔會差得去邊就試吓價錢屬中等價位 賣相唔錯牛舌份量都幾大份 肉質厚身軟腍加埋乾冰 滿分打卡效果但除咗牛舌 其他牛肉都實屬普通特別係橫膈膜咬都咬唔開手打檸檬茶抵飲開胃 大杯裝兩個人分都夠哂醬汁配搭新穎百搭可惜服務衛生欠佳 枱凳抺完都好似冇抺想搵侍應唔係玩緊電話就係匿埋哂想搵個人都搵好耐 隔離枱走咗執垃圾成個垃圾盤放喺我隔離 整體用餐體驗略為失望
適逢生日喺ig 見到餐廳賣廣告

可惜服務衛生欠佳 枱凳抺完都好似冇抺
想搵侍應唔係玩緊電話就係匿埋哂
想搵個人都搵好耐 隔離枱走咗執垃圾
成個垃圾盤放喺我隔離 整體用餐體驗略為失望
依家講緊嘅係一間元朗燒肉店,大名鼎鼎,成日經過都朗朗上口。去到嗰陣,真心一試難忘!首先,佢嘅長龍牛舌,啖啖肉厚,燒到啱啱好嘅焦香,咬落去彈牙得嚟又唔會過火,真係撈到咁滑!同埋,係咪次次食燒肉只得牛同豬呢?呢間仲有鳳梨牛肋條喎!鳳梨同肋條擺一齊,望落去都夠晒開胃,鳳梨嘅清新解膩,配埋牛肋條嗰股軟嫩嘅口感,食落絕對係咁滑嘅享受!D肉肉食多咗,又點少得啲令人嗌冧嘅配菜,想點樣食都潤滑,呢個厚燒豚五花幫到你!有肚餓得滯嘅朋友,預咗吃到滿足!至於雞腿肉,唔洗多講,香脆嘅皮下面包住果汁滿滿嘅嫩肉,每啖都是滿滿嘅滿足感,完美!仲有,唔得唔提呢間嘅薯仔同埋三色腸!薯仔細細片,燒出嚟咬落去卜卜聲,好似食薯片咁有趣,而三色腸每款都各有特色,夠味又唔膩!總括,呢間店提供嘅不單只係食物,更係一場味覺嘅體驗。抵食、精彩,每樣都吃得心懷感激,禁唔住要讚嘆,廣東話講,真係好正喳喳!👍🔥🥢

2024-01-22 44 瀏覽
去咗間燒肉店,一入門就聞到肉香四溢,真係勁吸引!第一炮當然係點咗招牌長龍牛舌,厚切得嚟份量十足,燒起嚟外邊微焦內裡嫩滑,滿嘴肉香真係過癮😋!另一驚喜係鳳梨牛肋條,佢嗰超搶眼嘅上菜方式,將牛肋條搭喺一大塊鳳梨上面,份外吸引!肋條本身又腍又入味,食落去真係微妙融合,口感層次好豐富。套餐入面仲有水冷面,麵條Q彈,湯汁酸酸地,好清新,解膩得嚟又提味!來到配料,薯仔同三色腸都炒得啱啱好,香脆得黎唔油膩。最後,飲品我揀咗杯超大杯鴨屎香手打檸檬茶,酸酸甜甜,飲一口涼爽提神!整體黎講,呢次食得好滿足,價錢合理又食得開心,下次仲想再嚟試其他款!🎉🍖🍋
2024-01-06 53 瀏覽
我想同你一齊食…超級長牛舌燒肉😝😝😝身邊嘅朋友個個都食過呢間位於元朗嘅牛舌燒肉店,今次終於到我去啦😎同屋企人一齊食燒肉感覺最幸福😋因為爸爸會燒埋俾我食💕嘻嘻飲杯人氣手打檸檬茶!店員推介如果第一次嚟餐廳可以試吓燒肉組合拼盤,相當抵食之餘,仲可以試吓唔同部位嘅肉!而且唔使做選擇🤭依家每台都order SET C燒肉組合拼盤,睇嚟係不能錯過的!😋SET C燒肉組合拼盤長龍牛舌真係超超超超級長!喺燒烤爐圍2圈先可以一次過放晒成條牛脷🤣厚薄剛剛好,燒得香噴噴,配簡單醬汁已經好好味啦豚五花燒肉必備配上生菜🥬 Juicy!鳳梨生肋條同摩登雪花肉都10分推介~雞腿肉肉質滑嘟嘟,媽咪最鍾意!薯仔加上辣米粉燒特別香!😍三色腸拼盤我認為係必食之一!最鍾意墨汁腸仔水冷麵裏邊有燈肉,估唔到水冷麵咁開胃!配菜拼盤:平衡一下肉肉拼盤嘅油膩眼闊肚窄,忍唔住叫SET D 燒肉組合拼盤😋SET D 燒肉組合拼盤美國頂级 安格斯牛仔骨擺盤好靚,牛仔骨起骨切得一片片,容易燒容易食!豚五花,摩登牛肋排,元氣橫膈膜超大移制肥牛,摩登牛肋條,蕬香珍珠飽芝士年糕,胡麻野菜沙律同配菜拼盤三色腸之一!摩登牛舌燒肉專門店 (元朗)📍元朗教
我想同你一齊食…

超級長牛舌燒肉😝😝😝

😋SET C燒肉組合拼盤

薯仔加上辣米粉燒特別香!
😍三色腸拼盤我認為係必食之一!最鍾意墨汁腸仔
水冷麵裏邊有燈肉,估唔到水冷麵咁開胃!

配菜拼盤:平衡一下肉肉拼盤嘅油膩

眼闊肚窄,忍唔住叫SET D 燒肉組合拼盤

😋SET D 燒肉組合拼盤

超大移制肥牛,摩登牛肋條,蕬香珍珠飽
芝士年糕,胡麻野菜沙律同配菜拼盤三色腸之一!
摩登牛舌燒肉專門店 (元朗)
📍元朗教育路31-41號南天大廈地下8號舖

#元朗美食#hkfood #hkfoodie #foodporn
#燒牛脷 #牛舌 #超長牛舌 #元朗好去處
2024-01-03 64 瀏覽
行完大棠好累,入元朗搵野食, 時間都好早6點到,怕遲啲去會冇位,好在唔洗等,餐廳木枱好靚,叫既餐每碟個樣都好靚,感受到店家所花既心思,係有誠意既,唯一唔好係跟餐都冇野飲😀胡麻味薯蓉沙律🥗好好食,口感似食緊雪糕牛舌ROSE橫隔膜非常好食🤤
2023-12-31
除夕