2024-01-26 1355 瀏覽
我係尖沙咀發現一間平靚正嘅日式餐廳🤩可能大家都已經成日去食,就係【德美壽司】佢係厚福街H8大廈5樓,其他區都有分店,好方便!而家做緊啲套餐優惠,$300-400就有二人餐💕🔸精選二人会席 $358▪️日式前菜- 蒜味螺肉絲,同平時食嘅螺肉有啲唔同,呢款係一條條絲裝,口感豐富!▪️大蜆味噌湯- 入邊有一粒大蜆,湯充滿了蜆嘅鮮甜👍🏻▪️煙三文魚和風沙律- 好大塊煙三文魚,沙律都幾豐富,味道好清新▪️油甘魚壽司兩件- 油甘魚特別大塊,又白好肥美,而且又厚又新鮮,推介👍🏻▪️三文魚刺身- 三文魚刺身有四塊,而且好鮮甜▪️日式炒飯/牛肉湯烏冬- 我揀咗牛肉湯烏冬,原來係一人一碗,用了讚岐烏冬,比想像中大份,而且都好好食😋▪️什錦天婦羅- 我唔知佢係隨機定係指定,我裡面有兩隻大蝦,有各一塊香菇、南瓜、薯仔etc…天婦羅炸得好鬆脆!▪️鯖魚鹽燒/三文魚鮫腩- 我揀咗鯖魚,都燒得好香,魚皮燒到好脆▪️野菜牛肉鍋/泡菜豚肉鍋- 我揀咗泡菜豚肉鍋,份量都幾大,豚肉薄得來都大塊,所以唔會覺得好少,豚肉味道鮮甜👍🏻▪️甜品- 三色啫喱凍,在面層加了芒果醬,甜甜地🔸溫泉蛋天婦羅 $52未食過溫泉蛋又天婦羅,今次終於試到,原來係溫泉
我係尖沙咀發現一間平靚正嘅日式餐廳🤩
可能大家都已經成日去食,就係【德美壽司
佢係厚福街H8大廈5樓,其他區都有分店,好方便!
而家做緊啲套餐優惠,$300-400就有二人餐💕

🔸精選二人会席 $358

▪️大蜆味噌湯- 入邊有一粒大蜆,湯充滿了蜆嘅鮮甜👍🏻

▪️三文魚刺身- 三文魚刺身有四塊,而且好鮮甜

▪️甜品- 三色啫喱凍,在面層加了芒果醬,甜甜地

🔸溫泉蛋天婦羅 $52
未食過溫泉蛋又天婦羅,今次終於試到,原來係溫泉蛋落去炸,然後切一半,它外面炸到好脆,裡面溫泉蛋就係流心出嚟,估唔到係咁好食,雖然無咩味道,但有蛋的鮮甜!

🔸三色魚生飯 $136
個魚生飯都幾抵食,裡面有油甘魚、三文魚、帆立貝,大大塊鋪滿碗飯,重點有個温泉蛋,流心的蛋漿撈埋飯中,超好食😋
餐廳:德美壽司地點:尖沙咀厚福街菜式:日本菜餐牌:刺身、壽司、卷物、小卷、手卷、丼物、燒物、一品料理、鍋物、串燒、揚物、天婦羅、盛合、飯麵、碗物、丼物、沙律前菜、漬物珍味、飲品、甜品。落單用QR code。銀鱈魚西京燒 $110 另加一銀鱈魚大大片,少少皮都燒得好脆,魚肉又滑又香,油脂豐富,完全無骨,甜甜地好味道,點沙律醬更好食。配有凍凍薯仔沙律,入面原來有煙肉,紅蘿蔔同青瓜,另外仲有青瓜三片同車厘茄一粒可解膩。鐵板牛柳粒 $95 另加一鐵板牛柳粒果然係用鐵板熱辣辣上枱,吱吱聲。牛柳粒一共有8大粒,肉質算嫩,燒汁惹味,面頭加上蒜片,啖啖肉又香口。下底椒絲同洋蔥絲吸嗮d汁,好好味。同銀鱈魚西京燒一樣,都伴有薯仔沙律。仲有粟米段同南瓜一片,蔬菜量足。呢個份量抵食。燒雞軟骨 $21 另加一燒雞軟骨一客一串,一串七八粒,燒得脆皮香口,熱辣辣上枱。鹽調味唔算太鹹,伴有檸檬一件。食完仲有甜品送,係牛乳布丁加芒果醬,又香又滑唔太甜。總括而言,今餐試左燒物,一品料理同串燒,食物質素都幾好,價錢唔貴,上菜快速。
餐廳:德美壽司
地點:尖沙咀厚福街
菜式:日本菜
餐牌:刺身壽司、卷物、小卷、手卷、丼物、燒物、一品料理、鍋物、串燒、揚物、天婦羅、盛合、飯麵、碗物、丼物、沙律前菜、漬物珍味、飲品、甜品。落單用QR code。

銀鱈魚西京燒 $110 另加一
銀鱈魚西京燒

鐵板牛柳粒 $95 另加一

燒雞軟骨

燒雞軟骨 $21 另加一
牛乳布丁

食完仲有甜品送,係牛乳布丁加芒果醬,又香又滑唔太甜。
2023-12-21
銀鱈魚西京燒
燒雞軟骨
2024-04-17 76 瀏覽
一直都很想試試的的日本料理店,價錢合理,可以試多幾樣菜式。左口魚裙邊是每間壽司店的必食之選,所以都叫了一份,正常發揮,有火燒的油香味,新鮮美味的壽司和刺身都推介。
一直都很想試試的的日本料理店,價錢合理,可以試多幾樣菜式。左口魚裙邊是每間壽司店的必食之選,所以都叫了一份,正常發揮,有火燒的油香味,新鮮美味的壽司刺身都推介。
2024-02-05 378 瀏覽
裝修十分日系,好似真係去咗日本🇯🇵咁。本身以為定價幾貴,但係原來午市十分抵食🤩,只係需要~$90就有豐富魚生飯set lunch🤤⭐️三文魚彩丼定食 $80三文魚很大片,雖然唔係魚腩,但係都幾滑,食到實在嘅三文魚味道 (有時食嘅三文魚係無味㗎😭),仲有帶子、三文魚籽,感受到係新鮮好食!定食套餐已經有麵豉湯、煙三文魚沙律、茶碗蒸同甜品❤️特別係茶碗蒸好好食,雖然係跟餐,但係都又唔少料喺入面,蛋又香又滑~甜品係三色糕(?),質感還好,不過都食得出每層綠茶、椰汁、紅豆的味道,而唔係唔同顏色,但係一樣味道🤣⭐️北海道三色魚生飯 $86

⭐️三文魚彩丼定食 $80

定食套餐已經有麵豉湯、煙三文魚沙律、茶碗蒸同甜品❤️

⭐️北海道三色魚生飯 $86
2024-01-20 322 瀏覽
難得同老公倆小口拍下拖,即刻搵間日本菜食下先😋今次我哋揀左尖沙咀厚福街樓上舖嘅德美壽司🍱出lift門已經好似去左日本咁,林林總總嘅日式裝潢及陳設,超有feel🇯🇵座位環境優雅舒適,可以舒舒服服咁一邊傾偈一邊品嘗美食🤤🍣火炙左口魚邊(2件)火炙左口魚邊壽司入口魚油超豐富,超級好食🍣海膽壽司、三文魚子壽司、蔥拖羅茸壽司海膽入口鮮味濃郁;三文魚子份量多,鮮味十足;蔥拖羅茸口感細滑冇筋,魚味香濃🍣大蝦天婦羅吞拿魚茸卷大大隻大蝦天婦羅,夠哂脆卜卜,亦不會太油;配上細滑超鮮味嘅吞拿魚茸一齊食,口感多重層次,夠哂豐富🍣沙律貝柱軍艦(2件)貝柱超鮮甜,份量超多,配上調製沙律醬,超夾好好味🍣火炙鵝肝(2件)鵝肝火炙後外脆內嫩,口感肥美濃郁🍱鰻魚朴葉飯哇🎊依個飯真係不得了!!朴葉包住鰻魚、蛋絲同飯來烹調,入面所有材料都散發淡淡嘅朴葉香味😌鰻魚相當肥美,而且冇食到啲細骨或尖刺👍🏻醬汁亦調得剛好,沒有過甜或過咸。🍢安格斯牛肉串安格斯牛肉串牛味香濃😌厚度適中,肉質軟嫩,亦散發燒烤香口味親,超惹味🥚日式海膽茶碗蒸海膽味道濃郁,茶碗蒸口感滑嫩,湯汁鮮味🍮飯後仲有甜點附送,係芒果汁牛奶布丁🥭入口覺得布丁勁滑勁香濃,配

🍣火炙左口魚邊(2件)
火炙左口魚邊壽司入口魚油超豐富,超級好食

🍣海膽壽司、三文魚子壽司、蔥拖羅茸壽司

🍣大蝦天婦羅吞拿魚茸卷

🍣沙律貝柱軍艦(2件)
貝柱超鮮甜,份量超多,配上調製沙律醬,超夾好好味

🍣火炙鵝肝(2件)
鵝肝火炙後外脆內嫩,口感肥美濃郁

🍱鰻魚朴葉飯

🍢安格斯牛肉串

🥚日式海膽茶碗蒸
海膽味道濃郁,茶碗蒸口感滑嫩,湯汁鮮味

🍮飯後仲有甜點附送,係芒果汁牛奶布丁🥭入口覺得布丁勁滑勁香濃,配上酸酸甜甜嘅芒果汁,超正,為依一餐畫上完美句號💖
2024-01-15 209 瀏覽
居酒屋真係爸爸媽媽首選既食堂🍱😋今次我地同女女去左尖沙咀食呢間人氣居酒屋厚福街不嬲出名多野食~咁大競爭之下唔係地鋪閒日都依然成日滿座 一定有原因😆😆我地嗌左好多野食 超飽超滿足🥰🔴德美海膽魚生飯招牌魚生丼🎖️味道鮮甜 魚生應有盡有 每一啖都係享受💖🟠煎鵝肝帶子卷帶子鮮甜 加埋外脆內軟既鵝肝~飯卷紮實 唔會一夾就散 可以成件放入口一次過享受雙重美味😋🟡鮮鮟鱇魚肝呢個真係超好食!魚肝好滑身 而且份量大方 配埋個柚子汁一𝑫都唔膩❤️‍🔥🟢燒牛舌 燒白膳牛舌彈牙爽口~白膳嫩滑得黎鹹香味十足👍🏻🔵免治雞肉棒甜甜既燒汁味加上肉汁豐富既雞肉棒💕🟣温泉蛋天婦羅温泉蛋愛好者必叫❣️外皮脆卜卜 加埋流心蛋黃勁正呀😋🟤黃金汁焗蠔雖然唔係勁大粒既蠔 但個醬汁調配得好好 惹味得黎唔會太重味搶走蠔既鮮味⚫️洋風鰻魚班戟西日合壁🤘🏻用𝑷𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆皮取代紫菜超特別~大推!鰻魚加埋芒果同牛油果味道好夾好𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉🤩出面真心好少見呢個配撘⚪️士多啤梨汁鵝肝多士呢個又係超正🤤鵝肝外層香脆 食落口感肥美濃郁 配撘脆卜卜既多士 士多啤梨汁有𝑫似乳酪 酸酸甜甜 成個味道層次非常豐富❣️
居酒屋真係爸爸媽媽首選既食堂🍱😋

溫泉蛋天婦羅
黃金汁焗蠔
士多啤梨汁鵝肝多士
2024-01-14 95 瀏覽
壽司刺身🍣對於我呢個港女媽媽,真係百吃不厭,可以日日都食😂去尖沙咀覓食,一定要到厚福街,唔想同人哋迫我哋選擇咗樓上鋪,舒舒服服坐低食晚餐,唔使人迫人👥👥呢間日式居酒屋一入門口就見到幾位師好認真咁整理緊食材,周圍環境充滿日式風情🎏揀咗兩個魚生丼套餐 + 一款刺身相機食先嘅後果就係,我望住流哂口水啦🤤💜德美海膽魚生飯 $178大大碗足料,有齊蟹籽,三文魚籽,油甘魚,海膽三文魚,甜蝦,玉子,帶子秋冬之選🍂💜北海道魚生丼 $142唔使搭飛機都感受到北海道嘅味道👅油甘魚,三文魚,甜蝦,蟹籽每款套餐都會免費🆓附送味増湯🍲沙律🥗甜品🍮💜刺身盛合 美 $258甘香鮮甜海鮮🐟🦐油甘魚,吞拿魚,三文魚甜蝦,玉子,帶子超滿足😌🈵
壽司刺身🍣對於我呢個港女媽媽,真係百吃不厭,可以日日都食😂
去尖沙咀覓食,一定要到厚福街,

揀咗兩個魚生丼套餐 + 一款刺身
相機食先嘅後果就係,我望住流哂口水啦🤤

💜德美海膽魚生飯 $178
大大碗足料,有齊
蟹籽,三文魚籽,油甘魚,海膽
三文魚,甜蝦,玉子,帶子

秋冬之選🍂
💜北海道魚生丼 $142
唔使搭飛機都感受到北海道嘅味道👅
油甘魚,三文魚,甜蝦,蟹籽

每款套餐都會免費🆓附送味増湯🍲沙律🥗甜品🍮

💜刺身盛合 美 $258
甘香鮮甜海鮮🐟🦐
油甘魚,吞拿魚,三文魚
甜蝦,玉子,帶子
超滿足😌🈵
2024-01-08 123 瀏覽
難得唔洗湊小朋友一日,梗係搵埋朋友仔一齊食晚餐喇~好耐無食日本野喇!今次黎到位於尖沙咀厚福街既一間高質日本料理餐廳-德美壽司。德美壽司以新鮮、高品質嘅壽司而出名,係中價位日本菜,款式應有盡有,味道又唔會馬虎。-德美海膽魚生飯呢款係招牌魚生丼,有海膽、三文魚、帆立貝、油甘魚、蟹籽、三文魚籽、蝦、蟹柳,超豐富!玉子燒印上【德美】兩隻字~好精緻!整體魚生飯味道濃郁,每一啖都係享受~-壽司類今次我地order左油甘魚壽司、帆立貝壽司同埋媽咪好好好鍾意食既火炙左口魚邊壽司~油甘魚食得肥美無筋,帆立貝大大隻不過不失,左口魚邊壽司魚油口感豐富,好好味!-三文魚腩刺身一份有六件,大大件魚腩!油脂豐富,好滿足!-洋風鰻魚班戟呢款係和洋fusion既一品料理,一客四件。軟綿綿既班戟皮代替紫菜同埋飯,包住牛油果、芒果、鰻魚、南瓜加埋沙律醬,酸酸甜甜好開胃呀~-清酒煮蜆今日天氣有啲轉涼,我地決定叫一個熱辣辣既鍋,所以揀左清酒煮蜆。清酒味唔會好濃,但蜆肉好肥美,我地一隻接住一隻咁食,好快就清哂食鍋蜆~-手卷類我地分別叫左帶子沙津手卷同埋海膽手卷,如果曾經食到好難食既Uni可能真係會以為都怕左,但今次食到既海膽都

-德美海膽魚生飯

油甘魚壽司、帆立貝壽司、火炙左口魚邊壽司
火炙左口魚邊壽司

壽司

-三文魚腩刺身

一份有六件,大大件魚腩!油脂豐富,好滿足!

-洋風鰻魚班戟

清酒煮蜆

-清酒煮蜆

帶子沙津手卷、海膽手卷

-手卷類

我地分別叫左帶子沙津手卷同埋海膽手卷,如果曾經食到好難食既Uni可能真係會以為都怕左,但今次食到既海膽都好鮮,不過手卷建議快少少食,始終紫菜擺得耐會開始淋。

估唔到仲有飯後,今次係芒果奶凍,芒果醬唔會好假,奶凍Q彈彈咁好好味!

餐廳裝潢以日式木門及窗棱設計,座位舒適而且用餐環境優雅,令人可以好舒適咁傾計,成間餐廳都好熱鬧。仲有客人帶左清酒坐係Bar枱用餐,感覺好似置身日本咁,氣氛好好呀~臨走見到有BB櫈,下次帶埋阿仔一齊食!
芒果奶凍
2024-01-05
油甘魚壽司、帆立貝壽司、火炙左口魚邊壽司
火炙左口魚邊壽司
清酒煮蜆
帶子沙津手卷、海膽手卷
推介間價錢親民~性價比高日式餐廳德美壽司🥢食物質素一直都保持到水準而且環境舒服🤝食物款式選擇多👍🏻有多間分店🤪所以我周不時會約埋朋友來食今次叫左卷物、窩物、丼飯、刺身、小食、串燒埋單$600~🤪每款食物份量好足性價比高又好味🤤未飛得日本🇯🇵先來食住日本菜😙望梅止渴😎🥢魚子蔥拖羅茸飯 $146每次必叫~拖羅茸爆多配上爆汁魚子同香蔥味道非常唔錯👍🏻🥢大蝦天婦羅吞拿魚茸卷 $90 卷物表面灑上大量薄脆~配上大蝦同吞拿魚蓉口感豐富🥢野菜牛肉鍋 $80 好喜歡壽喜燒湯底~食落帶點甜味而且牛肉好嫩滑~配上豆腐、金菇、洋蔥等配菜🩷超級豐富仲叫左幾款小食、刺身~價錢相宜🥢北寄貝刺身 $69 🥢什錦天婦羅 $82 🥢炸三文魚皮 $33 🥢魷魚鬚(原排)$39 大家有興趣快d訂位😃德美壽司 📍尖沙咀厚福街8號H8 5樓
推介間價錢親民~性價比高日式餐廳
德美壽司🥢食物質素一直都保持到水準

而且環境舒服🤝食物款式選擇多👍🏻
有多間分店🤪所以我周不時會約埋朋友來食

今次叫左卷物、窩物、丼飯、刺身、小食、串燒

埋單$600~🤪每款食物份量好足
性價比高又好味🤤未飛得日本🇯🇵

先來食住日本菜😙望梅止渴😎

🥢魚子蔥拖羅茸飯 $146

每次必叫~拖羅茸爆多配上爆汁魚子同香蔥
味道非常唔錯👍🏻

🥢大蝦天婦羅吞拿魚茸卷 $90

卷物表面灑上大量薄脆~
配上大蝦同吞拿魚蓉口感豐富

🥢野菜牛肉鍋 $80

好喜歡壽喜燒湯底~食落帶點甜味
而且牛肉好嫩滑~配上豆腐、金菇、
洋蔥等配菜🩷超級豐富

仲叫左幾款小食、刺身~價錢相宜
🥢北寄貝刺身 $69

🥢什錦天婦羅 $82

🥢炸三文魚皮 $33

🥢魷魚鬚(原排)$39

大家有興趣快d訂位😃
德美壽司
📍尖沙咀厚福街8號H8 5樓
2023-12-26 120 瀏覽
突然好想食日本料理呀🥹記得之前有朋友介紹過德美壽司🍣今次一於去尖沙咀分店試吓先⋯🇯🇵餐廳以日式木系為主題,座位舒適,用餐環境優雅,令客人可以放鬆身心,享受精緻嘅料理🙌😌德美壽司以新鮮、高品質嘅壽司而出名架。🤤食物款式保留傳統壽司製作技術嘅同時,都不斷創新而推出獨特嘅壽司組合&特色菜單😍❣️德美海膽魚生飯✨嘩,高級日本料理餐廳先食到架,好精緻又美味嘅料理,好新鮮嘅海膽、生魚片,加上濃稠嘅米飯,味道鮮美,口感豐富濃郁,啖啖都係享受〰️壽司定食配牛肉烏冬✨好鍾意壽司搭配烏冬嘅組合,感覺好豐富,樣樣都可以食到啲。壽司定食全部都好鮮味,超好食,搭配的嫩牛肉烏冬,牛肉嘅肉汁,好滿足嘅料理〰️芝士鰻魚卷✨鮮美鰻魚,口感和濃郁嘅魚肉味道,芝士嘅奶香味融化係鰻上,帶一種豐富嘅口感&額外嘅層次感〰️火炙鵝肝✨鵝肝入口即融, 質地絲滑, 脂肪豐富,有一種濃郁嘅口感&獨特嘅風味。火炙之後,外層微焦,內部保持融化嘅狀態,提升鵝肝嘅香氣&口感〰️

壽司定食配牛肉烏冬

芝士鰻魚卷

火炙鵝肝

2023-12-18 94 瀏覽
H8樓上好多餐廳,搵到呢間德美壽司,評價甚高。因為今日天氣凍,所以主打食佢嘅熱食,無食剌身。洋風三文魚🍣有幾款壽司同料理走洋風,洋風三文魚暖暖地,輕微炙燒過,佈滿洋蔥及香蔥。洋風鰻魚班戟大推呢個西日crossover鰻魚班戟,Pancake非常軟身,代替紫菜卷住鰻魚、芒果同牛油果,十分之清新。牛肉炒飯牛肉切碎粒,所以幾乎每一口炒飯都會食到,用咗石鍋上,有少少飯焦,飯有好多黑椒同蔥粒,香噴噴。野菜烏冬素食嘅朋友可以叫呢碗,轉左豬骨湯,湯底好濃,而烏冬則用上讚岐烏冬。每枱都有甜品送,今日係布甸🍮🛎️必試指數:9/10🔆

洋風三文魚🍣

牛肉炒飯

野菜烏冬

每枱都有甜品送,今日係布甸🍮

🛎️必試指數:9/10🔆
2023-12-17
  • 洋風鰻魚班戟
2023-12-13 117 瀏覽
這家的日本料理種類很齊全~刺身串燒壽司燒物和食~應有盡有牛肉鍋底是壽喜燒湯底,濃濃的咸甜味道和溫泉蛋拌一齊,口味剛好野茶吸滿了湯汁很好吃,每一口都有爆汁的感覺牛肉分量也給得很足,大大的一片片,口感軟嫩不柴,牛味也濃牛肉鍋本身是沒有跟飯面的,下單時可以選擇加錢加配烏冬或白飯。燒三文魚頭是阿婆必點的一道燒物魚皮燒的焦脆焦脆的,三文魚本身油脂就很多,經過燒制後油脂都熔開了滲到魚肉和魚皮中,魚油的香氣也完全散髮了出來了焦脆的魚皮加上滑嫩的魚肉~太好吃了炒飯用石鍋盛載,很好的保存了溫度,不怕吃得慢放涼不好吃用料也同樣實在,魷魚大蝦帶子每樣食材都大大顆的很有存在感飯粒炒得乾爽,調味不重,還有淡淡的胡椒香氣
這家的日本料理種類很齊全~刺身串燒壽司燒物和食~應有盡有
野菜牛肉鍋

野茶吸滿了湯汁很好吃,每一口都有爆汁的感覺
牛肉分量也給得很足,大大的一片片,口感軟嫩不柴,牛味也濃
鹽燒三文魚頭

燒三文魚頭是阿婆必點的一道燒物
焦脆的魚皮加上滑嫩的魚肉~太好吃了

海鮮炒飯

炒飯用石鍋盛載,很好的保存了溫度,不怕吃得慢放涼不好吃
用料也同樣實在,魷魚大蝦帶子每樣食材都大大顆的很有存在感
飯粒炒得乾爽,調味不重,還有淡淡的胡椒香氣
甜品
2023-12-12
野菜牛肉鍋
鹽燒三文魚頭
海鮮炒飯
甜品
2023-12-12 81 瀏覽
有時想一個人食壽司 唔一定食壽司郎元氣嗰啲 德美都係我另一個選擇。 🧡 三文魚腩壽司 (2件) $44大大件魚腩 油脂豐富 好滿足 🤤🧡 海膽軍艦 (2件) $72my all time favorite ~~ 馬糞海膽味道相當濃郁 滿足到我既海膽crave😋 🧡 火炙鵝肝 (2件) $68煎香咗嘅鵝肝 配合微酸壽司飯 又幾夾。仲可以中和返個油膩感 🧡 鹽燒三文魚頭 $62燒得剛剛好 記得滴兩滴檸檬汁去解油 🧡 甜品今晚係士多啤梨忌廉泡芙😋

🧡 三文魚腩壽司 (2件) $44
大大件魚腩 油脂豐富 好滿足 🤤

🧡 海膽軍艦 (2件) $72

🧡 火炙鵝肝 (2件) $68
煎香咗嘅鵝肝 配合微酸壽司飯 又幾夾。仲可以中和返個油膩感

🧡 鹽燒三文魚頭 $62
燒得剛剛好 記得滴兩滴檸檬汁去解油

🧡 甜品今晚係士多啤梨忌廉泡芙😋
2023-12-12 66 瀏覽
厚福街一向多選擇,德美中價位日本菜,勝在菜式多味道唔馬虎。服務員幾細心,不斷幫客人加茶🍵前菜配有沙律和味噌湯,估唔到飯後送上奶凍甜品☺️💯〰️🌟吞拿魚蓉天婦羅炸蚱卷評分:4/5睇落巨型天婦羅卷🤤啲脆脆好香口,同吞拿魚蓉好夾👍🏻〰️🌟德美海膽魚生飯 評分:4/5招牌魚生丼有齊海膽、三文魚、帆立貝等多種選擇🥰玉子燒印上‘德美’兩字~〰️環境: 4/5服務: 4/5地點: 4/5〰️#fat_factor_尖沙咀#fat_factor_日本菜
吞拿魚蓉天婦羅炸蝦卷

🌟吞拿魚蓉天婦羅炸蚱卷
評分:4/5
睇落巨型天婦羅卷🤤啲脆脆好香口,同吞拿魚蓉好夾👍🏻

🌟德美海膽魚生飯
#fat_factor_尖沙咀
#fat_factor_日本菜
吞拿魚蓉天婦羅炸蝦卷
2023-12-04 80 瀏覽
德美壽司口碑好。貭量好。寿司大件夾抵食. 壽司飯軟硬適中.刺身厚身新鮮。還有串烧。炒飯。炸物。湯鍋等…样样精致;用料考究,味道鲜美,色泽诱人;米飯粒粒爽,炸物.炸鸡软脆可口,食后满嘴留香。繁忙时段基本都是满座,座无虚席.服务非常周到,餐后仲有甜品送,係抹茶红豆糕!吃心一片,一片吃心,印象好好下次再来食!德美壽司(尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 5樓//加州卷$50,壽司四大件。考究在鱼子酱。裹满寿司在嘴巴里跳跃,颗颗晶莹饱满,口感丰富极了。
服务非常周到,餐后仲有甜品送,係抹茶红豆糕!
吃心一片,一片吃心,印象好好下次再来食!

德美壽司(尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 5樓