返屋企途中見樓下新開左間日本野🍱 因為食左下午茶未肚餓所以諗住下次先試dinner 啦點知老闆話佢地係第一日開張 晚上12點先關門 😲😲老實講 聽到佢地開到甘夜都嚇親 因為附近多數係車房 好少食店開到甘夜 但望真啲 佢地除左晚餐日本定食 其實佢地係一間酒館 有清酒🍶whiskey🥃.... 最啱一班朋友飲住酒吹水😉 間舖大概坐到20人啦 環境舒服最後同老公夜晚10點落樓幫襯 食宵夜 我地嗌左2個餐 "玉子牛肉飯同親子丼" 配沙律 生果賣相吾錯 味道都ok😋😋 係老公建議飯可以多少少 另外野飲方面可能係因為主打酒精 所以non-alcohol 得可樂 / 荔枝玉露 / 巨峰提子玉露 / 咖啡 選擇吾多另外佢地重有串燒🍢 不過我地宵夜就吾食太多啦 唯有下次再試啦😛
點知老闆話佢地係第一日開張 晚上12點先關門 😲😲