————————————————————————在家居酒屋地址:大圍下徑口村154號地舖大圍區的型格水泥風居酒屋🏮,有各式串燒、鍋物及燒物選擇,壽司🍣刺身丼飯也很是高質😋晚餐的性價比也十分高!份量很足,刺身質素很不錯,可惜當晚甜品供應只有大福🟠推薦食物 Recommended :🔹柚子醬油鮟鱇魚肝($68):雖然質地較散但很推薦的一款前菜,完全不腥,柚子醬油調完味道很讚,入口即融😋🔸三文魚腩($78):5片超級肥美誘人的三文魚腩,有一點筋,但不影響口感,很高質大推薦,較炙燒丼的三文魚更為肥美!🔹炙燒丼🍱($108):足料炙燒丼,蟹柳左口魚邊帶子玉子燒和三文魚令到口感十分豐富,左口魚邊很惹味,帶子非常鮮甜,不錯,壽司飯雖然沒有醋,但珍珠飯和少量飯素還算不錯🔸在家七色卷($108):共有六件,包括三文魚,牛油果🥑,赤蝦,油甘魚,帶子和吞拿魚,卷物中間包裹著蟹柳,顏色豐富,超級足料🔹五花腩荔枝卷($32):很juicy,五花腩燒得剛剛好🔥🔸日本梳打($22):order了一個白桃一個熱情果,日本果汁味的梳打很是清涼解渴🙌🏻🟡不推薦食物 Not Recommended 🔹無 No🟠員工 Wai
————————————————————————

日本梳打

🟡不推薦食物 Not Recommended
🔹無 No

🟠員工 Waiters
熱心,水杯一直有暖茶

🟡環境 Environment
型格水泥風

🟠總評分Overall (8/10)

💰$240/person

#ezukokofood #ezukokotaiwai #ezukoko大圍 #ezukokoshatin #ezukoko沙田
#ezukokojapan #ezukokocafe #ezukoko日式
#foodiehk #foodie #hkfood #美食 #食好西 #隱世美食 #大圍餐廳 #居酒屋 #大圍美食 #香港居酒屋 #壽司 #丼飯
柚子醬油鮟鱇魚肝
三文魚腩
在家七色卷
五花腩荔枝卷
日本梳打
2023-01-07 1046 瀏覽
大圍親民的日式居酒屋✨💓🦥在下徑口村熱鬧大排檔的中央,有間日本餐廳,價錢親民,食物獨特滋味,有着創新的料理,性價比高。《旋風滑蛋鰻魚丼》$108餐廳的招牌菜,旋風滑蛋極具特色,非常精美地舖在鰻魚飯上,雞蛋非常綿綿和滑流,把滑蛋切開,內裏藏着口肉的鰻魚,鰻魚夾著滑蛋吃,有着不同的層次。前菜有很多的選擇,不論是小食或沙律,也是抵吃!《瑩光魷魚芝士》$68平常的餐廳只有螢光魷魚作小食,此店的螢光魷魚配上濃味的芝士,原來是這麼配搭,螢光魷魚的鮮甜和芝士的香濃,天作之合。《冷胡麻牛油果豆腐沙律》$68超級大碗的沙律,表面放上了經過調製的豆腐,非常惹味,而且用上健康的牛油果,很抵吃!《在家七色卷》$108七色卷有六件,六件都是不同口味的,包括牛油果海膽、黑松露三文魚、柚子油甘魚、三文魚子蝦、拖羅、青檸帶子。每件都大大件,非常抵吃!此外,餐廳有多款串燒,也極具個人風格。《自家製月見免治雞肉棒(配流心蛋)》$58賣相精美,自家製的免治雞肉棒超巨型,配搭流心蛋,很惹味!《明太子玉子燒》$22小店特色的串燒之一,玉子燒以串燒形式處理,很有心思!《燒京蔥豚肉串》$32串燒不能不吃的京蔥豚,滋味滿分。總結:大

大圍親民的日式居酒屋✨💓🦥

《旋風滑蛋鰻魚丼》$108

前菜有很多的選擇,不論是小食或沙律,也是抵吃!
《瑩光魷魚芝士》$68

《冷胡麻牛油果豆腐沙律》$68

《在家七色卷》$108

此外,餐廳有多款串燒,也極具個人風格。
《自家製月見免治雞肉棒(配流心蛋)》$58
賣相精美,自家製的免治雞肉棒超巨型,配搭流心蛋,很惹味!

《明太子玉子燒》$22
小店特色的串燒之一,玉子燒以串燒形式處理,很有心思!
《燒京蔥豚肉串》$32
串燒不能不吃的京蔥豚,滋味滿分。

總結:大圍親民價的居酒屋。
  • 旋風滑蛋鰻魚丼
2023-01-01 160 瀏覽
顯徑食肆林立,偶爾發現呢間居酒屋水準唔錯!汁煮牛舌,無論牛舌、白蘿蔔定紅蘿蔔都好淋好入味,個汁偏甜而且好香。大家都讚嘅旋風蛋丼,今次揀嘅配炭燒雞。雖然就咁睇有啲奇貌不揚,但實際上雞肉大份嫩滑,上面有燒汁,雞蛋就好似實物見到一樣都好滑口,配上醬汁撈飯好開胃。最得我哋心嘅唔少得壽司!擺盤好有心思,而且十分新鮮,充滿油香,八爪魚同油甘魚仲特別配上少少醬汁。有啲貴,但值得!天婦羅似乎係新鮮整起,非常熱辣辣,食得出炸漿落咗啲酒,好香口,拼盤份量都唔少。炸蝦嘅蝦肉彈牙,而且大隻,食完好滿足。串燒類燒得唔會過龍,唔會燶晒,其中腩肉包荔枝幾特別,燒到少少脆口嘅腩肉俾清新嘅荔枝中和咗個油膩感,好食。總結呢度食物味道唔錯,有啲貴但值得嘅,員工都好好禮貌。2022就咁完了,希望新一年大家都可以繼續食好多好野!
顯徑食肆林立,偶爾發現呢間居酒屋水準唔錯!

總結呢度食物味道唔錯,有啲貴但值得嘅,員工都好好禮貌。

2022就咁完了,希望新一年大家都可以繼續食好多好野!
2022-12-31
2022-12-31 84 瀏覽
之前去咗人哋屋企玩叫左呢個外賣黎食見其他食評話佢係隱世居酒屋都幾期待不過要外賣自取app 就未有啦講下個刺身丼啲刺身都好新鮮甜蝦同帶子都 食得出鮮甜 爽口而甜蝦就係大隻既甜蝦蝦頭仲會有蝦膏 !好好食至於海膽 就正常發揮始終都唔係好當造不過呢略嫌d醋飯 醋落得太多 同埋可能落水多左啲未做到日本米嗰種粒粒分明不過整體 呢個價錢真係唔錯而且真係好多飯呀包會飽🤣🤣🤣 Can try again next time

之前去咗人哋屋企玩

講下個刺身
刺身都好新鮮
甜蝦同帶子都 食得出鮮甜 爽口
而甜蝦就係大隻既甜蝦
蝦頭仲會有蝦膏 !
好好食

而且真係好多飯呀
包會飽🤣🤣🤣

Can try again next time

2022-12-30 798 瀏覽
朋友在沙田區長大,晚飯帶了我去這間日式居酒屋!!@dahizakaya 在家居酒屋裝潢灰泥色,型格水泥風~餐廳好多選擇!!提供了�各式日本料理: 鍋物、壽司、燒物及串燒等,亦有烏冬蕎麥麵丼飯選擇!!☁️ 在家七色卷(6件) $108七色卷賣相不錯有三文魚 牛油果 赤蝦 油甘魚 帶子 吞拿魚最喜歡帶子,帶子很新鮮鮮甜肉厚。油甘魚很清香~卷物下面包了蟹柳 增加口感☁️炸芝士年糕(3件) $48我最喜歡炸芝士年糕!!外皮炸得香口!!內裡好軟糯~濃濃的芝士香!!!☁️豆乳鍋 -雞肉 $108天寒地凍最適合食鍋,選了豆乳鍋。雞扒大塊,配了很多!!有娃娃菜粉絲蘑菇南瓜!!滿滿的一鍋~豆乳味香~暖胃☁️旋風滑蛋鰻魚丼鰻魚飯 ~ 旋風滑蛋蓋住鰻魚雞蛋滑!!~ 雞蛋有少少流心效果鰻魚好大舊(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好香 醬汁甜甜的好食!☁️金磚炸豆腐 $58好滑 炸得很香口!!!外脆內滑~金磚豆腐面咗少少椒鹽粉,好惹味佐酒小食!!旁邊放了一碟明太子醬明太子醬出色!!☁️蒜片炒野菜 $68好大碟娃娃菜,炒得腍身好食(。ì _ í。)蒜片超多☁️ 天之戶(醇辛)$188叫了清酒,食小菜配清酒

☁️ 在家七色卷(6件) $108
七色卷賣相不錯
有三文魚 牛油果 赤蝦 油甘魚 帶子 吞拿魚
最喜歡帶子,帶子很新鮮鮮甜肉厚。
油甘魚很清香~卷物下面包了蟹柳 增加口感

☁️炸芝士年糕(3件) $48
我最喜歡炸芝士年糕!!外皮炸得香口!!
內裡好軟糯~濃濃的芝士香!!!

☁️豆乳鍋 -雞肉 $108

☁️旋風滑蛋鰻魚丼
鰻魚飯 ~ 旋風滑蛋蓋住鰻魚
雞蛋滑!!~ 雞蛋有少少流心效果
鰻魚好大舊(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好香 醬汁甜甜的好食!

☁️金磚炸豆腐 $58
好滑 炸得很香口!!!外脆內滑~
金磚豆腐面咗少少椒鹽粉,好惹味
佐酒小食!!旁邊放了一碟明太子醬
明太子醬出色!!

☁️蒜片炒野菜 $68
好大碟娃娃菜,炒得腍身好食(。ì _ í。)
蒜片超多

☁️ 天之戶(醇辛)$188
叫了清酒,食小菜配清酒
  • 旋風滑蛋鰻魚丼
2022-12-26 103 瀏覽
在家居酒屋大圍下徑口村154號地舖平日什少會黎到大圍呢頭,今日難得入到黎探朋友,佢帶左我黎呢間人氣居酒屋,其實一早已經係網上面見到有人大讚呢間小店,一直都想親身黎試下,今日終於有機會啦炙燒丼本身都好鍾意食炙燒壽司,所以今次專登揀咗炙燒丼飯,好豐富入面主要有三文魚,帶子同埋左口魚邊,另外仲有蟹棒,玉子燒,三文魚子。。鋪滿晒成個碗,睇見已經流曬口水喇,非常有誠意炭燒鰻魚丼鰻魚肥美厚度適中,好大條份量十足,入口充滿Juice 既醬汁,而且肉質嫩滑完全冇骨,真係好吸引,絕對係極力推介呀 除左丼飯,我地仲追加咗甘栗紫薯薯餅同埋三點刺身(三文魚,帆立貝,赤蝦)都好高質,值得一試
大圍下徑口村154號地舖

炭燒鰻魚丼

2022-12-12 231 瀏覽
《炙燒丼》 🍱 $108好多魚生片,鋪滿成個飯,好多都係腩位!有三文魚腩、帶子粒、魚籽、魚邊、蟹柳、子薑等。食極都有餸🤤,魚丼飯入面仲有芝麻粒,配珍珠米,好豐富!《旋風滑蛋炙燒豬軟骨丼》$108打卡一流嘅旋風滑蛋飯😍 鋪滿滑蛋,重牛油味,下面係豬軟骨粒🤤 調味足,炆得入味,仲有芝麻粒同紫菜,豬軟骨有咬口。《🏡在家七色卷》🍣 $98有成六款唔同卷物!有三文魚 (配黑松露)、赤蝦 (配魚子)、牛油果 (配海膽)、帆立貝 (配青檸)、吞拿魚等,放埋一齊好靚😍 七彩鮮艷,又好食又非常適合打卡 📸 刺身好新鮮,牛油果配海膽呢個配搭好夾,海膽濃味配埋牛油果🥑嘅青草味😋 帆立貝加青檸汁亦都好 refreshing!《自家製月見免治雞肉棒 (流心蛋)》🍢🥚$58大大嚿雞肉棒🤤,肉質鮮嫩,調味啱啱好唔會蓋過咗雞肉棒原本嘅味道,肉汁豐富!😋另外加咗啲雞軟骨入去絞碎,有啲嘢咬下口感豐富。點埋日本流心蛋更香滑,一流。《原味椰子雪葩》🥥🍨 $50食完煮食當然要試個甜品🙆🏻‍♂️ 呢款係限定甜品,喺舖頭嘅限定目錄 (黑板) 上面有!原個椰子咁上,超級冰凍,椰子味好濃,唔係平時食嗰啲剩係得甜味嘅雪糕,果然冇叫錯🍧《原
《炙燒丼》 🍱 $108

《旋風滑蛋炙燒豬軟骨丼》$108

《🏡在家七色卷》🍣 $98
有成六款唔同卷物!有三文魚 (配黑松露)、

《自家製月見免治雞肉棒 (流心蛋)》🍢🥚$58

《原味椰子雪葩》🥥🍨 $50

《原隻菠蘿雪葩》🍍$58
真係原個菠蘿咁上!🤩好有特色好吸睛!來打卡🥸,冰凍嘅菠蘿雪糕!稍嫌味道比較淡,但香滑。

《日本白桃梳打》🥤 $25
白桃味好濃,甜度啱啱好
  • 炙燒丼
  • 原味椰子雪葩
  • 自家製月見免治雞肉棒
2022-12-04 188 瀏覽
大圍顯徑除咗肆年八月米線🍜仲有其他好食嘅cafe同餐廳😎喺網上見到呢間隱世居酒屋🏮所以決定同朋友去試吓掂唔掂🤤🥚 日式旋風饅魚丼 $𝟕𝟖 (午市套餐)跟餐包味噌湯同沙律🥗賣相嚟講都算幾好睇✨鮮黃色嘅滑蛋睇落都算吸引蛋的確幾滑仲有蛋汁喺上面滑蛋入面包住咗鰻魚🤤飯嘅份量算多反而料唔多🫡所以好快食完鰻魚淨返飯🥲🐷 燒香蔥豬五花腩串 $𝟑𝟎🐷 七味豚肉串 $𝟑𝟎🐔 鹽燒雞腿肉串 $𝟑𝟎喺居酒屋點都要試下串燒😋佢哋嘅串燒原汁原味食都夠晒味大部分肉質都偏向厚實同鮮嫩🤙🏻性價比嚟講的確唔錯😼
大圍顯徑除咗肆年八月米線🍜
仲有其他好食嘅cafe同餐廳😎
喺網上見到呢間隱世居酒屋🏮
所以決定同朋友去試吓掂唔掂🤤

🥚 日式旋風饅魚丼 $𝟕𝟖 (午市套餐)
跟餐包味噌湯同沙律🥗

佢哋嘅串燒原汁原味食都夠晒味
大部分肉質都偏向厚實同鮮嫩🤙🏻
性價比嚟講的確唔錯😼
2022-11-03 445 瀏覽
.大圍在家居酒屋🙂旋風滑蛋炭雞丼 💰108滑蛋都煮得幾滑,仲有少少蛋汁喺上面,喱個位做得幾好,雞肉亦明顯有燒汁嘅味,唔錯!🙂日式味噌牛腸鍋 💰118牛腸鍋就有啲遜色,鍋中嘅菜竟然係苦,而個湯底都幾一般,主角-牛腸就……有啲韌,味道同想像中差少少。🙈🙂日式蒜片牛柳粒 💰108成晚最失望係喱個牛柳粒,韌到勁難咬開,有待改善!五星⭐️為最高食物:⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️#yummy_sumsin #日式料理 #牛腸鍋 #牛柳粒 #旋風滑蛋炭雞丼
大圍

🙂旋風滑蛋炭雞丼 💰108

🙂日式味噌牛腸鍋 💰118

🙂日式蒜片牛柳粒 💰108
成晚最失望係喱個牛柳粒,韌到勁難咬開,有待改善!

五星⭐️為最高
食物:⭐️⭐️
抵食:⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️

2022-11-01 335 瀏覽
平時夜晚過嚟食嘢,今日難得打風嗰時去咗食午餐set!!食物質素整體不錯!而且欣賞工作人員會喺上一枱客人進餐後徹底消毒枱面。三文魚腩刺身😝忍唔住一定要食!無論係午市定係晚市食物質素都有一定保證!灸燒丼😝食物質素不俗,可以再加多刺身!份量較多!所以真係會食到好飽。日式旋風蛋鰻魚丼😝一上枱我喺度尋找緊我啲鰻魚去咗邊度。原來佢係啲燈下面要打開個櫃先。鰻魚味道都好好,不過相比之下更加鍾意食夜晚嘅鍋物。

三文魚腩刺身😝
忍唔住一定要食!無論係午市定係晚市食物質素都有一定保證!

灸燒丼😝

日式旋風蛋鰻魚丼😝

2022-10-28 266 瀏覽
前排想去食但咁啱撞正佢地休息,今晚終於有得試!餐廳係型格水泥風装潢嘅日式居酒屋~餐牌有勁多選擇,睇到我地都眼花撩亂,有各式串燒、鍋物及燒物等均有供應,亦有多款壽司及丼飯選擇!但一場黎到緊係要試啲特色野,分別叫咗個溫泉蛋海膽吞拖羅蓉丼同埋蟹肉蟹膏海膽丼!兩個丼之中蟹肉蟹膏份量最多,雖然外貌平平,但係好香蟹味!個碗一大部分都比佢填滿,份量勁滿足!至於兩碗嘅海膽都係差唔多質素,唔算好甜但都有海膽嘅香味!相對黎講拖羅蓉嘅份量算係比較少,不過食曬成碗飯都已經幾飽(^o^)期間我地仲叫咗兩份串燒黎食,月見雞軟骨棒同牛舌芯,雞軟骨棒份量比出面嘅要大條,食到粒粒雞軟骨,連埋蛋漿食一流!牛舌芯就好淋好香口,滿足!

食物水準真的很不錯 價錢又親民 而且型格的水泥風裝潢 令居酒屋變得很有feel~ -餐廳提供多款串燒🍢、鍋物🍲及燒物 亦有我至愛的壽司及丼飯選擇🍚! 而每份午市套餐都會有柚子沙律和味噌湯作為前菜~ 🔻🔻🔻🔻🔻 ✨ 旋風蛋炭燒雞飯 ($78)已經是我每次指定的必點菜式🍳! 滑蛋以旋風的形式蓋在丼飯 形成一個小山丘 賣相一流! 切開裡面會看到有數件炭燒雞🐣 每件都很香口惹味! 最邪惡的莫過於飯粒上面再有沙律醬 混合蛋汁一起 超好吃! $78有一個套餐 很滿足~ 除了炭燒雞外 更有鰻魚和豬軟骨選擇🍗 -✨ 燒安格斯封門柳定食 配紫菜飯 ($98)到阿姐每次必點的封門柳! 安格斯牛肉燒得外層焦香 裡面粉嫩肉質軟腍🥩 上邊再鋪了一層炸蒜片 飯更可以選擇紫菜飯/白飯 強烈推介要配紫菜飯!!😚🍙 -✨ 綜合粒粒角切刺身丼 ($78)同事就選擇了刺身丼 刺身份量很有誠意! 有吞拿魚、三文魚、三文魚籽 還有香濃蛋味的玉子! 滿足每樣刺身都想嚐一口的朋友☺️-✨ 築地丼 ($108)要再高一級享受的話 可以點築地丼! 刺身包括帶子、三文魚、赤甘鯛和真鯛🐟 帶子超~肥美 每款刺身色澤亮麗 非常新鮮🌟🔺🔺🔺🔺🔺

🔻🔻🔻🔻🔻
✨ 旋風蛋炭燒雞飯 ($78)

✨ 燒安格斯封門柳定食 配紫菜飯 ($98)

✨ 綜合粒粒角切刺身丼 ($78)
同事就選擇了刺身刺身份量很有誠意! 有吞拿魚、三文魚、三文魚籽 還有香濃蛋味的玉子! 滿足每樣刺身都想嚐一口的朋友☺️

✨ 築地丼 ($108)

🔺🔺🔺🔺🔺
📍在家居酒屋 @dahizakaya
🗺️大圍下徑口村154號地舖
2022-10-18 264 瀏覽
位於大圍嘅日式居酒屋🏮,喺顯徑站落,過咗馬路一直行大約7分鐘就到。餐廳地方幾闊落同乾淨,幾有在家嘅感覺。舖頭有兩個鋪位,所以都算容易搵位👍🏻 餐廳以灰、黑同白色裝修為主,配木色嘅枱櫈,幾鍾意聽佢播嘅流行曲。餐廳有各式各樣嘅串燒、鍋物及燒物等,亦有多款壽司及丼飯選擇。今次叫咗二個丼飯、壽司、小食、甜品各一個,非常豐富!.《綜合粒粒魚丼》 🍱 $88好多魚生粒,鋪滿成個飯,好多都係腩位!有三文魚、八爪魚、吞拿魚、魚子、子薑、蛋等。食極都有餸🤤,魚丼飯入面仲有芝麻粒同紫菜條,好豐富!《醬燒明太子星鰻丼》$98有大大條嘅鰻魚,配埋滿滿沙律醬、芝麻粒同紫菜,鰻魚算厚肉,食極都有。《🏡在家七色卷》🍣 $98有成六款唔同卷物!有三文魚 (配黑松露)、赤蝦 (配魚子)、牛油果 (配海膽)、帆立貝 (配青檸)、吞拿魚等,放埋一齊好靚😍 七彩鮮艷,又好食又非常適合打卡 📸 刺身好新鮮,牛油果配海膽呢個配搭好夾,海膽濃味配埋牛油果🥑嘅青草味😋 帆立貝加青檸汁亦都好 refreshing!《汁煮大根牛舌》👅 $58一放上枱已經聞到好香嘅牛肉汁味!首先飲咗啲汁,有好香嘅牛肉味,伴隨着好香同清甜嘅蘿蔔味🥕!牛舌

《綜合粒粒魚丼》 🍱 $88

《醬燒明太子星鰻丼》$98

《🏡在家七色卷》🍣 $98
有成六款唔同卷物!有三文魚 (配黑松露)、

《汁煮大根牛舌》👅 $58
一放上枱已經聞到好香嘅牛肉汁味!首先飲咗啲汁,有好香嘅牛肉味,伴隨着好香同清甜嘅蘿蔔味🥕!牛舌香濃又多汁,而且好嫩滑,紅蘿蔔同白蘿蔔亦都好入味!撈啲醬汁落白飯可以食到幾碗🤫🍚🍚

《原味椰子雪葩》🥥🍨 $50
食完煮食當然要試個甜品🙆🏻‍♂️ 呢款係限定甜品,喺舖頭嘅限定目錄 (黑板) 上面有!仲有其他特色食物,例如可麗餅etc。原個椰子咁上,超級冰凍,椰子味好濃,唔係平時食嗰啲剩係得甜味嘅雪糕,果然冇叫錯🍧
2022-10-15 255 瀏覽
晚餐入去試下呢間朋友介紹既日本餐廳,walk in 入去,有位,但佢地話本身好Full,心諗咁多人book就試下D新鮮好野,叫左枝豆小食,好林好咸好難食d枝豆!叫左蝦天婦羅、d蝦唔新鮮,一夾即散,蝦是霉既,難食!叫左中拖羅,好多筋好似擦紙膠難食!叫左牡丹蝦刺身,又係好唔新鮮有雪櫃味難食!叫左加拿大海膽,臭的唔新鮮‼️叫左七色卷,痴線,d飯硬既,刺身又難食‼️叫左左口魚邊籌司,一夾即散,難食‼️只有可樂係正常,比左罐裝我,$18味道正常‼️食左15分鐘交台,難食到走😰😨綜合一句,伏伏伏伏到爆🔥🔥
晚餐入去試下呢間朋友介紹既日本餐廳,
叫左枝豆小食,好林好咸好難食d枝豆!
叫左蝦天婦羅、d蝦唔新鮮,一夾即散,蝦是霉既,難食!
叫左中拖羅,好多筋好似擦紙膠難食!
叫左牡丹蝦刺身,又係好唔新鮮有雪櫃味難食!
叫左加拿大海膽,臭的唔新鮮‼️
叫左七色卷,痴線,d飯硬既,刺身又難食‼️
叫左左口魚邊籌司,一夾即散,難食‼️

只有可樂係正常,比左罐裝我,$18味道正常‼️

食左15分鐘交台,難食到走😰😨
綜合一句,伏伏伏伏到爆🔥🔥
2022-10-15
2022-10-14 187 瀏覽
看許多人讚, 所以第一次去試。 地方像在大排檔旁邊 ,廁所很污糟,環境不大好 ,雖然 餐廳有室內及室外 。地方小,很嘈吵。 枱與枱之間距離不符合疫情需要。 最大問題是食物。 點了海膽壽司有腥味, 廣島蠔水汪汪不太新鮮, 燒蟶子只有兩件收108元,不值。 總括而言 價錢不是便宜, 地方普通, 太嘈 ,不值得再去幫襯