2023-10-08 83 瀏覽
4點刺身盛B三文魚、油甘魚、甜蝦、赤貝魚生切得好大塊好滿足、赤貝新鮮爽口、甜蝦大隻鮮甜.三文魚牛油果沙律三文魚同牛油果粒都唔少,配搭酸甜醬汁好開胃.白咖喱烏冬配炸雞🍛上面白色一層係薯仔忌廉泡,好綿密嘅口感下面係日式咖哩汁烏冬,烏冬一夾就卦滿濃稠嘅醬汁搭配嘅炸雞香脆可口鐵板煎鬆軟牛舌牛舌切得好厚,口感鬆軟配搭燒汁好夠味 好想配飯食.日本南瓜蕃薯天婦羅天婦羅層衣好薄好香脆,炸得岩岩好唔會過火南瓜蕃薯都有淡淡嘅甜香味.千迴火鳥3隻三隻雞翼都係大大隻 燒得好香好惹味 咬開有肉汁流出來
4點刺身盛B
三文魚、油甘魚、甜蝦、赤貝
魚生切得好大塊好滿足、赤貝新鮮爽口、甜蝦大隻鮮甜

三文魚牛油果沙律
三文魚同牛油果粒都唔少,配搭酸甜醬汁好開胃

白咖喱烏冬配炸雞🍛
上面白色一層係薯仔忌廉泡,好綿密嘅口感
下面係日式咖哩汁烏冬,烏冬一夾就卦滿濃稠嘅醬汁
搭配嘅炸雞香脆可口

鐵板煎鬆軟牛舌
牛舌切得好厚,口感鬆軟配搭燒汁好夠味 好想配飯食

日本南瓜蕃薯天婦羅
天婦羅層衣好薄好香脆,炸得岩岩好唔會過火
南瓜蕃薯都有淡淡嘅甜香味

千迴火鳥3隻
三隻雞翼都係大大隻 燒得好香好惹味 咬開有肉汁流出來
之前已經聽講依間日本菜主打新鮮又係平民價錢。今次嚟到沙田分店,午市時間仲要爆場!▪️火炙盛丼($89)🥢(三文魚/左囗魚邊/松葉蟹棒)賣相靚得黎,又好大碗飯!仲有半溶芝士喺蟹柳上面。好滿足😋▪️三色刺身丼($98)🥢(三文魚/油甘魚/鰻魚)每件刺身都切得好厚身,而且十分新鮮鮮甜。唔洗$100可以食到丼飯性價比真係好高🔥▪️午市追加2款小食+麵豉湯(+22)✨唐揚炸雞雖然油炸但不油膩,而且十分香脆。✨忌廉蟹肉薯餅十分creamy,濃濃嘅忌廉味▪️午市追加set2✨加州卷好大舊!入面係青瓜,玉子,蟹柳~✨炸蝦卷同樣好大嚿好滿足🤣▪芝士厚燒玉子 ($52)🍳咸咸嘅半溶芝士配上厚身甜玉子,咸甜交集,味道十分夾!比起普通玉子燒更有誠意😋▪柚子梳打超級大杯!柚子蜜加上檸檬同梳打水又清新又解渴😆.✍🏻整體:小小的店舖但多款選擇,價錢實惠,食物賣相都唔錯👍🏻

▪️火炙盛丼($89)🥢
(三文魚/左囗魚邊/松葉蟹棒)
賣相靚得黎,又好大碗飯!仲有半溶芝士喺蟹柳上面。好滿足😋

▪️三色刺身丼($98)🥢
(三文魚/油甘魚/鰻魚)

▪️午市追加2款小食+麵豉湯(+22)
✨唐揚炸雞
雖然油炸但不油膩,而且十分香脆。

✨忌廉蟹肉薯餅
十分creamy,濃濃嘅忌廉味

▪️午市追加set2
✨加州卷
好大舊!入面係青瓜,玉子,蟹柳~

✨炸蝦卷
同樣好大嚿好滿足🤣

▪芝士厚燒玉子 ($52)🍳

▪柚子梳打
超級大杯!柚子蜜加上檸檬同梳打水又清新又解渴😆

✍🏻整體:
小小的店舖但多款選擇,價錢實惠,食物賣相都唔錯👍🏻
2023-08-30 257 瀏覽
河畔花園樓下有好多食店,天氣熱唔想煮飯,又或者夜晚唔夠飽想買宵夜,河畔花園入面既日本餐廳和氣食堂都有好多唔同既日本菜可以選擇,例如有刺身、壽司、刺身丼等等。黑豚肩燒丼 $85 🤩🤩🤩🤩🤩呢間餐廳嘅刺身食材來源地喺邊度我就唔知啦,不過呢個黑豚肩燒飯丼,大家就可以放心食。因為佢嘅size呢都唔細,隨餐附送泡菜,如果個胃細啲可能都食唔晒。珍珠飯多,配料亦足,黑豚肉鋪滿成個飯面,外賣都絕對冇偷工減料,而且雖然係外賣,聞起身都仲有少少炭燒味。口感方面,薄薄既黑豚肩上面塗滿醬汁,但係份量啱啱好,唔會有甜到漏嘅感覺,而且亦燒得好香,本身黑豚肩亦都唔係有太多肥肉,食起身唔會覺得好油膩。總括來講,呢個餐對得起佢嘅價錢。
河畔花園樓下有好多食店,天氣熱唔想煮飯,又或者夜晚唔夠飽想買宵夜,河畔花園入面既日本餐廳和氣食堂都有好多唔同既日本菜可以選擇,例如有刺身壽司刺身丼等等。

黑豚肩燒丼 $85 🤩🤩🤩🤩🤩

總括來講,呢個餐對得起佢嘅價錢。

2023-08-30
  • 黑豚肩燒丼
2023-08-23 186 瀏覽
厚切三文魚腩同油甘魚腩 生蠔 虎蝦 甜蝦 成板海膽 性價比無得輸 新鮮 海膽中規中矩 未去到鮮甜 但個價錢心服口服炙燒 薄切既炙燒 但燒得幾香 個碗睇唔出佢咁多飯鹽燒三文魚頭 鹽淡岩岩好 其他就係預計到既味道

炙燒 薄切既炙燒 但燒得幾香 個碗睇唔出佢咁多飯

鹽燒三文魚頭 鹽淡岩岩好 其他就係預計到既味道

.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【沙田河畔日本菜|必試驚艷芝士厚燒玉子🥚】🐨芝士厚燒玉子 $52推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️大推必叫,玉子嫩滑而且有好多層好厚身,好Juice,咬落甜甜地,加埋芝士非常夾增添咗口感!.🐨鰻魚牛油果卷 $92推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️鰻魚燒得好香、油脂豐富、肉質細嫩,飯卷包住牛油果加埋大量蟹籽係面,令到成個食落口感好好.🐨黃金海膽 $128推薦度:⭐️⭐️⭐️炒飯入面有好多海膽,令到成個飯鮮味大大提升,唔會有腥味,食完好有滿足感.🐨七味河豚干 $62推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️夠乾身,有啲焦香味,食到入面甜甜地,整體調味都唔錯….🐨松葉蟹柳蟹籽沙律 $56推薦度:⭐️⭐️⭐️好開胃,蟹柳、蟹籽都好新鮮,不過沙津醬有啲多,令到食落好痂口…-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----和氣食堂📍地址:沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下35號舖(分店)地址:屯門良德街11號寶怡花園商場地下9-11號舖(分店)地址:黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖🐨推薦度:😋😋😋😋/5 💰人均價格:$50-100🪸環境:👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻📸食物
.#foodie #hk #hkfoodie
🐨黃金海膽 $128
推薦度:⭐️⭐️⭐️
🐨七味河豚干 $62
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️
夠乾身,有啲焦香味,食到入面甜甜地,整體調味都唔錯…
🐨松葉蟹柳蟹籽沙律 $56
💰人均價格:$50-100
🪸環境:👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB沙田 #HTB屯門 #HTB黃大仙 #HTB日本菜 #HTB日式
#沙田美食 #沙田 #河畔美食 #河畔 #屯門美食 #屯門 #黃大仙美食 #黃大仙 #日本菜 #日式 #美食推介
  • 芝士厚燒玉子
  • 牛油果鰻魚卷
  • 七味河豚干
2023-07-16 268 瀏覽
喺沙田住咗咁耐都好少嚟呢頭食嘢,因為個位置唔係大路地方但係呢度亦都係佢嘅優點,令到唔會好多人泛濫地嚟,如果係尖沙咀一定好多人! Menu好大疊,而且有好多圖片睇有埋圖片好揀好多,唔使喺度諗佢其實係咩樣嗌咗個有魚有菜嘅煲揀咗麵豉湯湯底諗住冇咁油,不過就好鹹!入面有三舊豆腐好多菜同一大煮金菇個魚頭唔係好多肉,不過不嬲都係咁嘅!呢個月係三文魚呢個雞翼係冷盤朋友推介!幾得意,不過唔係特別鍾意食,因為本身就不是特別喜歡炸雞翼,佢雖然有六件,其實係三隻海邊整成六件海膽手卷,我記得好似60幾蚊!但係質素唔錯,性價比高幾多嗌咗四隻蝦質素不錯整體而言不過不失係一個聚會嘅選擇
喺沙田住咗咁耐都好少嚟呢頭食嘢,因為個位置唔係大路地方

Menu好大疊,而且有好多圖片睇
有埋圖片好揀好多,唔使喺度諗佢其實係咩樣
嗌咗個有魚有菜嘅煲
個魚頭唔係好多肉,不過不嬲都係咁嘅!呢個月係三文魚
海膽手卷,我記得好似60幾蚊!但係質素唔錯,性價比高幾多
嗌咗四隻蝦質素不錯

整體而言不過不失係一個聚會嘅選擇
2023-07-07 220 瀏覽
今日去咗河畔花園嘅和氣食堂📍 一去到已經見到好多人喺出面等緊😱 OpenRice上面都有好多好評✨ 都係因為咁所以先想一試究竟😂我哋試咗兩個魚生飯 感覺上啲料比預期少🙈 得兩片三文魚 雖然都好厚切 不過感覺上都係比較少😢飯粒嘅感覺都唔會太淋 有時好怕啲魚生飯煮得太熟🙈變到好軟身🥲不過佢哋嘅飯都幾好食🥰另外蝦🦐係值得一讚😍 非常鮮甜之餘好新鮮😍 下次嚟會考慮叫有多啲蝦嘅選擇😋另外飲品方便都幾夠料 唔會淨係加得少少柚子蜜😆
另外飲品方便都幾夠料 唔會淨係加得少少柚子蜜😆
2023-06-11 303 瀏覽
是日夜晚8點經過河畔,喺附近巡視咗一陣,諗唔到食乜好。見呢間冇乜人就入咗去坐低咗。😅自己掃碼點餐,等咗都幾耐,約莫15分鐘先出到餐。我哋點咗豬扒丼同黑蒜拉麵。黑蒜拉麵之前都食過,質素一般,$79+10%,拉麵價錢都係咁上下啦。除非特別有名氣先會索價過百元。我俾出面個大餐牌吸引咗,一直都想試吓呢個豬扒丼,好似好正咁,都要$90+10%,唔算平。嚟到見到座超巨型椰菜絲山。用匙羹撥開啲椰菜絲,見到塊薄薄嘅豬扒,切開做大約五條手指般嘅幼條,吉列唔脆而且肉質仲硬倔倔添。大家有興趣都可以試吓嘅。😏算啦,這個價錢唔好期望太高,只能嘆句「百物騰貴」,想食質素好啲嘅只能再俾多少少💰了。

好多年前,路過見到有位,便入呢間試吓。當年主攻壽司,食材新鮮又好味😋多年以後,又嚟呢間食午餐。不過今次多樣想食,諗左好耐,才揀到食迷你三文魚帆立貝刺身丼配牛肉烏冬$84。三文魚肉厚肥美、帆立貝鮮甜新鮮,牛肉唔「鞋」、烏冬口感正。有飯有烏冬,簡直就係雙重口味、雙倍飽肚😍後加嘅燒芝士年糕,$35/2件似貴左啲😱但最緊要好食,冇後悔飽都加單👏🏻日後仍要再來,試翻其他想食嘅壽喜牛肉鍋定食$84、芝士牛油果炸蝦卷定食$74、火灸盛丼$84⋯⋯(不能盡錄😅)在外等位時,求其影晒成本餐牌,企埋一邊揀定食咩。(睇得慢,廢事阻人嘛😅)雖然唔係多座位,但也唔算等好耐。職員有禮服務好。呢間有唔少外賣㗎!openrice 會員可以留意一下,隨時有優惠㗎(今日見到:外賣有折)
好多年前,路過見到有位,便入呢間試吓。
當年主攻壽司,食材新鮮又好味😋

多年以後,又嚟呢間食午餐。
不過今次多樣想食,諗左好耐,才揀到

後加嘅燒芝士年糕,$35/2件似貴左啲😱
但最緊要好食,冇後悔飽都加單👏🏻

雖然唔係多座位,但也唔算等好耐。
職員有禮服務好。

呢間有唔少外賣㗎!
2023-05-01
2023-03-21 302 瀏覽
難得早返沙田,今日blue Monday 勁想食居酒屋,所以揾左間位於河畔花園既居酒屋和氣食堂😍門面裝修勁有日本風格店入面有唔同既日本酒做裝飾🎎🎎🎏店舖以QRcode 下單為主我同朋友點左:軍艦5點($122)牛油果軟殼蟹卷6件($98)日本清酒石鍋煮蜆($95)明太子醬天婦羅炸蝦🍤($78)芒果三文魚蟹籽沙律($75)火炙鵝肝3點($72)明太子醬天婦羅炸蝦🍤一上枱係熱辣辣,明顯係即叫即炸!好香炸天婦羅的味道。咬落香膽!加上明太子醬!味道提升不少!(味道:8.5/10)芒果三文魚蟹籽沙律滿滿既三文魚刺身加上鮮甜芒果,味道清新!三文魚一啲都唔少架😍😍加上蟹籽,勁好食呀(味道:8.5/10)軍艦5點(海膽,三文魚籽,香葱拖羅碎,蟹膏甜蝦,蟹膏帆立貝)+火炙鵝肝3點勁開心!每款壽司都鮮甜都不得了!壽司飯酸度合適,係好吃既手握壽司飯啊!飯量唔會好多,刺身同壽司飯比例剛好!個人黎講最愛係拖羅碎軍艦😍😍😍拖羅蓉比例剛好呢☺️☺️(味道:9/10)係滿滿既海膽呀😍絕不兒戲架!完全蓋過壽司飯😍牛油果軟殼蟹卷6件牛油果薄薄一層放係壽司面,加上一咬入口就係脆脆既軟殼蟹,味道獨特其實呢款壽司都幾考功夫,要食落
難得早返沙田,今日blue Monday 勁想食居酒屋,
所以揾左間位於河畔花園既居酒屋和氣食堂😍

門面裝修勁有日本風格
店入面有唔同既日本酒做裝飾🎎🎎🎏
店舖以QRcode 下單為主
我同朋友點左:
軍艦5點($122)
牛油果軟殼蟹卷6件($98)
日本清酒石鍋煮蜆($95)
明太子醬天婦羅炸蝦🍤($78)
芒果三文魚蟹籽沙律($75)
火炙鵝肝3點($72)

明太子醬天婦羅炸蝦🍤
(味道:8.5/10)

芒果三文魚蟹籽沙律
(味道:8.5/10)

勁開心!每款壽司都鮮甜都不得了!壽司飯酸度合適,係好吃既手握壽司飯啊!飯量唔會好多,刺身壽司飯比例剛好!
個人黎講最愛係拖羅碎軍艦😍😍😍拖羅蓉比例剛好呢☺️☺️
(味道:9/10)
係滿滿既海膽呀😍絕不兒戲架!完全蓋過壽司飯😍

牛油果軟殼蟹卷6件
其實呢款壽司都幾考功夫,要食落壽司飯唔會整淋軟殼蟹,仲要鋪上牛油果,令佢哋合一👍🏻👍🏻餐廳整得好好食啊
味道(9/10)

日本清酒石鍋煮蜆
呢個蜆上枱勁香蜆加清酒味道!店員小心提醒不要撞到石鍋,因為上枱既一刻,鍋中既湯仲係滾緊⋯😍

滿滿既蜆,一啲都唔少!蜆好鮮甜,加上清酒好香,變成左蜆湯咁,配以什菇,完全係大滿足呀!
(味道:9.5/10)

我哋食左接近$600,係沙田區黎講少有好吃既居酒屋!而且性價比高,店員招呼周到👍🏻
食完勁飽勁滿足👍🏻👍🏻👍🏻
#沙田區美食 #沙田區酒屋
2023-03-20
  • 芒果三文魚蟹籽沙律
2023-03-17 178 瀏覽
去開沙田探朋友🇯🇵試左佢附近呢間日本野,又幾抵食😋 🔸日本南瓜蕃薯天婦羅 即叫即炸嘅天婦羅,蕃薯🍠南瓜🎃切成薄薄一片,炸粉唔會太厚,十分香脆可口🔸帆立貝三文魚親子丼 刺身全部都好厚切,帆立鮮甜肥美,三文魚油脂豐富,再配上粒粒脹卜卜嘅三文魚子😍大滿足喔🔸四點刺身盛 (三文魚刺身、章紅魚薄切、廣島蠔刺身、甜蝦刺身)刺身整體十分新鮮🐟三文魚及章紅魚夠哂厚身🦪廣島蠔亦不會有腥味🦐甜蝦刺身鮮甜味美🔸濃蕃茄湯牛肉烏冬蕃茄湯底濃厚🍅肥牛片厚薄適中🐮烏冬亦十分彈牙
去開沙田探朋友🇯🇵試左佢附近呢間日本野,又幾抵食😋

🔸日本南瓜蕃薯天婦羅

帆立貝三文魚親子丼
四點刺身盛
濃蕃茄湯牛肉烏冬
2023-03-17 129 瀏覽
係河畔花園見到間日式餐廳🍽,門口有大大個餐牌,望落都幾吸引。.叫日本南瓜蕃薯天婦羅🍠、火炙三文魚🍣、火炙左口魚🍣、火炙帆立貝🍣、松葉蟹柳蟹子沙律🥗、章紅魚薄切刺身🐟同檸檬藍柑梳打🍹。.日本南瓜蕃薯天婦羅🍠新鮮即炸,香脆乾身,一啲都唔油膩。松葉蟹柳蟹子沙律🥗上面舖滿嘅蟹子,一啖食落去一粒粒蟹子大爆發,口感十足😆。.而章紅魚薄切刺身🐟鮮甜味美,爽口彈牙,火炙壽司🍣 即點即燒,入口熱辣辣。.好味指數:😋😋😋😋4/5推介指數:😋😋😋😋4/5抵食指數:😋😋😋😋4/5.🍽 和氣食堂 📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下35號舖

好味指數:😋😋😋😋4/5
推介指數:😋😋😋😋4/5
抵食指數:😋😋😋😋4/5
🍽 和氣食堂
📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下35號舖

2023-03-17 122 瀏覽
朋友搬新屋,趁住得閒就上佢屋企玩,玩完再一齊食野。朋友係刺身控,我就想食鰻魚飯,所以去咗居酒屋。餐廳食物種類豐富,睇完menu揀咗軍艦、壽司、刺身同鰻魚丼。三文魚有光澤,口感細膩、活赤貝壽司肉質有彈性,唔錯!軍艦5點包括海膽、三文魚籽、香蔥拖羅碎、蟹膏甜蝦同埋蟹膏帆立貝。同朋友share嚟食,大家都食到自己鍾意嗰款四點刺身盛包括三文魚刺身、章紅魚薄切、廣島蠔刺身同甜蝦刺身,因為食材新鮮,所以款款都幾高質特選鰻魚丼食落香口,而且醬汁份量恰到好處,啱我口味。
朋友搬新屋,趁住得閒就上佢屋企玩,玩完再一齊食野。

朋友係刺身控,我就想食鰻魚飯,所以去咗居酒屋。

餐廳食物種類豐富,睇完menu揀咗軍艦、壽司刺身同鰻魚丼。

三文魚有光澤,口感細膩、活赤貝壽司肉質有彈性,唔錯!

特選鰻魚丼食落香口,而且醬汁份量恰到好處,啱我口味。
2023-03-16 96 瀏覽
和風食堂的分店一向都多人光顧,我覺得可能是因為佢出菜速度快,食物又大大碟的關係。而且座位又闊落,就算食日本菜有好幾碟野,都唔怕冇位擺啦。食堂又有不少日本酒選擇,等我下次搵埋朋友一齊飲先~第一道菜是火焰左口魚邊牛油果和風沙律。左口魚油脂豐富,非常香滑,食落好似食緊魚腩咁好食。原來魚可以咁好食架!配上黑松露,味道濃郁,而且會減輕油膩的感覺,怕食太油的朋友都可以try try!最後,和風沙律醬感覺清新,令到沙律食材鮮味更加出7味河豚乾雞泡魚本身肉質有口感,製成魚乾後鮮甜度更突出,再配上7味粉千島醬,味道多元化,食下原味又食下千島醬味,幾過癮架北海三色丼海膽鮮甜新鮮;吞拿魚平時好易覺得腥,但依度的吞拿魚蓉一d都唔腥;三文魚籽粒粒晶凝通透,新鮮到爆所有的食材都撈飯一流!我覺得d飯是靚的日本米, 食落甜甜地,好味🤤火炙黑松露3點黑松露分別放在鵝肝、帶子和左口魚壽司上面,是高級的食法!大大塊的鵝肝好creamy,加上少少燶,有乾身的焦香味半熟的帶子鮮甜多汁而左口魚就不用我提有幾好食吧韓式泡菜豚肉鍋好欣賞泡菜鍋的材料多元化,均衡營養泡菜不會太辣加上湯底鮮甜,令到每樣食材都好入味材料亦都幾豐富,有金針菇

而且座位又闊落,就算食日本菜有好幾碟野,都唔怕冇位擺啦。

食堂又有不少日本酒選擇,等我下次搵埋朋友一齊飲先~

第一道菜是火焰左口魚邊牛油果和風沙律。

最後,和風沙律醬感覺清新,令到沙律食材鮮味更加出

7味河豚乾

北海三色丼

海膽鮮甜新鮮;
吞拿魚平時好易覺得腥,但依度的吞拿魚蓉一d都唔腥;
三文魚籽粒粒晶凝通透,新鮮到爆
所有的食材都撈飯一流!
我覺得d飯是靚的日本米, 食落甜甜地,好味🤤

火炙黑松露3點
黑松露分別放在鵝肝、帶子和左口魚壽司上面,是高級的食法!

大大塊的鵝肝好creamy,加上少少燶,有乾身的焦香味
半熟的帶子鮮甜多汁
而左口魚就不用我提有幾好食吧

韓式泡菜豚肉鍋

好欣賞泡菜鍋的材料多元化,均衡營養
泡菜不會太辣
加上湯底鮮甜,令到每樣食材都好入味
材料亦都幾豐富,有金針菇,冬菇,娃娃菜,芋絲,豚肉,泡菜,感覺好健康

Reference:

2023-03-16 87 瀏覽
最近去左一家日式料理餐廳,雖然鋪面細細但係食材十分新鮮三點刺身盛有三文魚 甜蝦 赤貝 甜蝦的肉質鮮美、彈牙,口感非常好,而赤貝則是肉質鮮嫩、甜美,且口感豐富。這道菜餚的調味非常恰到好處,醬油給予了菜餚的咸味,而芥末醬則為菜餚帶來了微妙的辣味,非常爽口。日式南瓜番薯天婦羅南瓜和番薯天婦羅是一道非常受歡迎的日式點心,作為前菜或小吃來享用。南瓜和番薯切片裹上麵粉、蛋汁和麵包糠,再用熱油炸至表面金黃酥脆。炸出來的南瓜和番薯非常香甜,口感酥脆,且有著非常美麗的金黃色。這道點心的麵糊外層薄而酥脆,而內裡則是柔軟、甜美的南瓜和番薯。配以醬油或者日式醋汁,更是美味絕頂。檸檬藍柑梳打主要成分是檸檬和藍柑橙,外觀非常漂亮,呈現淡黃色的色澤,上面還會有一些檸檬和藍柑片,非常吸引人。
最近去左一家日式料理餐廳,雖然鋪面細細但係食材十分新鮮

三點刺身
有三文魚 甜蝦 赤貝