2024-03-20 347 瀏覽
好耐之前都已經食過ʜᴀɴᴅ3ᴀɢ嘅鐵板三文治,真係超爆多餡,今次就嚟到太古食有埋主菜提供嘅ʜᴀɴᴅ3ᴀɢ,份量都頗多😂~最重要係距離同地鐵站行一分鐘左右就到,夠哂近🫶🏻1️⃣ 沙律🥗沙律ʙᴀʀ超正,有成20款ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ可以自選🥳最平$68已經有5個配料,我就揀咗佢哋自家製嘅烤雞肉、蛋沙律、車打芝士、豬手同烤核桃,配搭羅馬生菜同胡麻沙律醬😍 撈埋一齊好ғʀᴇsʜ🌱汁醬仲可以另上,落幾多自己話事💯 宜家外賣自取仲送多一個ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ添‼️2️⃣ 車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條🍔我哋有嗌咗車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條,牛肉方面廚師亦都烹調得啱啱好,ᴋᴇᴇᴘ到肉汁,配上車打芝士冇得輸😍薯條仲要炸得好脆,簡直冇得彈🤤3️⃣ 牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯🍽️服務員送到嚟嘅時候,熱辣辣出晒煙🔥已經見到個軟殼蟹好吸引,而且食落去嘅時候外層好香脆,中間亦唔乾身🤩意大利飯熟度適中,濕濕潤潤,口感十分好,另外都加咗大量嘅菇菌,令到ʀɪsᴏᴛᴛᴏ更有層次👅4️⃣ 飲品🫖揀咗期間限定嘅冰茶,望落似檸檬茶,但飲落唔似檸檬味,反而有啲似話梅咁,酸酸鹹鹹好開胃😆

最重要係距離同地鐵站行一分鐘左右就到,夠哂近🫶🏻

1️⃣ 沙律🥗

沙律ʙᴀʀ超正,有成20款ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ可以自選🥳

2️⃣ 車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條🍔

車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條

薯條仲要炸得好脆,簡直冇得彈🤤

3️⃣ 牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯🍽️
牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯

服務員送到嚟嘅時候,熱辣辣出晒煙🔥

4️⃣ 飲品🫖
季節冰茶