2019-10-13 2344 瀏覽
呢排香港人都冇乜心情食好西😕難得老細放假,我去食返個悠長嘅work day lunch平時12:30去到PICI起碼要等到一點先有座位今次我12:45先去到,但竟然只係需要等一張枱!5分鐘都唔使就坐低左啦!唔通係因為多咗人home office @@?叫咗個Andrea cold cut做前菜佢個份量好足夠, 但係芝士味就淡左啲!如果有得配蜜瓜食就好啦主菜呢我就叫咗pappardelle 啲羊肉就冇乜香味~個pasta唔錯,夠硬身,不過有少少太溜~朋友主菜食Ravioli入邊啲餡唔會太溜,不過就略嫌個雲吞皮硬得滯佢個午餐menu可以選擇配一杯嘢飲或者係甜品!嗜甜嘅我當然係揀tiramisu! 呢度嘅Tiramisu好出名!好香、唔會太甜、太膩 ! Encore!呢度環境好靚,服務態度好,食物質素亦都有固定嘅水準,如果唔使等位等太耐的話,絕對值得再嚟!
呢排香港人都冇乜心情食好西😕
難得老細放假,我去食返個悠長嘅work day lunch

平時12:30去到PICI起碼要等到一點先有座位

叫咗個Andrea cold cut做前菜
Andrea  cold  cuts

主菜呢我就叫咗pappardelle

啲羊肉就冇乜香味~
個pasta唔錯,夠硬身,不過有少少太溜~

朋友主菜食Ravioli
Ravioli

入邊啲餡唔會太溜,不過就略嫌個雲吞皮硬得滯

Tiramisu

Tiramisu