Odelice! (The ONE)

就算放假訓到晏一晏都唔驚, odelice 有週末brunch set, 由朝早到晏晝5點半都仲有, 有咸又有甜, 任君選擇😛•••🍴ᴍᴀɪɴ·經典肉眼牛排配薯條 $155﹟塊扒厚薄適中, 我地叫左medium well, 中間都仲keep到紅色, 牛扒再配埋黑椒汁, 食落都唔會覺得dry, 個brunch仲配埋色彩繽紛既沙律🥗同埋炸得內脆外軟既薯條🍟🍴ᴍᴀɪɴ·香煎帶子蕎麥薄餅 $135﹟帶子鮮嫩, 菇既份量好多, 個蕎麥餅一開始食有少少咸咸地咁, 但食食下有陣苦味出左黎😂感覺蕎麥味唔太突出🙈🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·仲夏日法式多士 $58﹟唔好以為白色就係雲呢嗱雪糕, 係椰子味黎嫁🤩因爲比較少食到, 所以有小驚喜, 如果個toast可以脆多少少就更完美, 不過有唔同水果🥭成個present好夏日, 望到已經胃口大開🙊🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·法式可麗餅 $55﹟個皮好煙靭, 加埋朱古力同蕉糖醬, 最traditional既配搭👍🏻仲有脆脆地既杏仁片, 口感更加豐富, 有埋雪糕夏天點可以唔試😉
•••
🍴ᴍᴀɪɴ·經典肉眼牛排配薯條 $155