想試呢度既souffle pancake好耐~ 之前佢開係elements我都仲未食🙈到宜家搬左店先食到🤣講到souffle pancake 個人都係覺得flippers最好食🥺(可惜....)有冇人知邊度既souffle pancake都好食🙈😜🥞𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 $112蛋香味重😍口感fluffy得黎又會有一定口感 入口會慢慢溶化😚唔會好似食風咁🤣上面薄薄一層tiramisu mascarpone cheese味都重☺️咖啡味岩岩好~整體不錯💫🍝𝐂𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 $130Creamy既墨魚汁意粉😜唔係得黑色醬 反而有d white sauce!意粉口感彈牙 配既唔係墨魚而係魷魚🦑我麻麻地 交比朋友食🤣🍝𝐏𝐮𝐥𝐥 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐋𝐚𝐬𝐚𝐠𝐧𝐚 𝐑𝐨𝐥𝐥 $125勁蛋豬肉絲😳基本上真係千層麵住一堆肉 豬肉香仲要好重😍朋友同我都好中意🤤千層麵有一定口感 唔會淋padpad🙈🍟𝐂𝐚𝐣𝐮𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧 𝐀𝐢𝐨𝐥𝐢 𝐂𝐡𝐢𝐩𝐬 $59Cajun fries! 鮮鹹香味~不過底下薯條冇晒醬... 我地點埋千層麵個醬食😂薯條冇咩特別啦~
Tiramisu  pancake
🥞𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 $112