東歐餐廳

Ivan The Kozak
2018-12-21 1912 瀏覽
男朋友專登openrice揀左呢間特別既東歐餐廳同我慶祝生日😛我地訂左平日既dinner,人唔算多,安靜得黎都好有氣氛,佈置係精心設計過,所有野都好靚,仲帶俾我地好多驚喜❤️。我地跟住網上recommend揀左正宗烏克蘭羅宋湯、招牌芝士焗牛脷🍽完全無令人失望😋羅宋湯好清新,焗牛脷好似入口即融咁,酥皮配埋個咸芝士,真係一流👍🏻另外揀左羊扒同埋紅酒煮鹿肉,羊扒個皮好脆,第一次食紅酒煮,個味係估你唔到既好食🤣不過鹿肉就唔算特別,如果想試個汁可以一戰😎甜品pancake都唔錯😜最值得一提係超好人老闆🤩食到最後得返我地一枱客人,老闆走左黎同我地傾計,話見我地嗌左白酒飲,問我地鍾唔鍾意飲vodka,一轉眼就拎左六、七枝出黎,俾我地試飲🥃唔同favor、齋vodka、獨門自製都有,真係大開眼界😳極力推薦大家一定要試佢地既vodka!老闆超得意超好人👦🏻臨走佢幫我地影相,又係一大驚喜😍專業既攝影技術,指導我地坐既位,擺咩pose🤣仲有隱藏驚喜就要留俾你地自己發掘啦🙊超推薦呢間餐廳❤️💯
Vodka
Pancake