2024-03-21 336 瀏覽
Terrace in seaside 地址:九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖Lunch俾我搵到間性價比極高嘅餐廳😍燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯🥘$138燒醬油黑毛豬肥瘦適中,肉質軟嫩,醬油味入晒去個肉到😙,啖啖都食到甜甜地,再加上啲紫蘇飯,味道都幾香辣😌,好開胃,正。明太子蟹肉飯卷 🌯$88明太子蟹肉飯卷好大大份,件件餡料都好豐富😆。傳統韓式黏身飯卷質感再沽上少少麻油香氣,加上爽脆醃蘿蔔和明太子,食落啖啖都好爽好新鮮好惹味,簡直係傳統韓國風味呀,正~👍春日白桃花園窩夫🧇$128即叫即製大大窩夫再配上濃厚忌廉和白桃 😍,成個窩夫都變得非常立體,好靚好岩打卡。窩夫好脆好香蛋味🥰,配埋啲白桃,清甜度岩岩好☺️,好好食,正。絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 🍰$62絲滑白桃希臘乳酪布甸杯外實內濕軟,啖啖都突出布甸的濃香味味,而且食落去唔會過甜😏,口感好特別好正。白桃飛舞冰雪乳酪 🍹$58白桃飛舞冰雪乳酪外表好吸引好可愛,打卡一流🥰。粒粒白桃果肉混合埋啲乳酪,酸酸甜甜真係好開胃,好清甜,正🤣。西柚慧曲氣泡梳打🥤$52要飲返杯清新嘅飲品?西柚慧曲氣泡梳打係你嘅首選😎!每一口都充滿西柚味嘅氣泡飲品🤣,清
Terrace in seaside

春日白桃花園窩夫🧇$128

絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 🍰$62

白桃飛舞冰雪乳酪 🍹$58

西柚慧曲氣泡梳打🥤$52
要飲返杯清新嘅飲品?西柚慧曲氣泡梳打係你嘅首選😎!每一口都充滿西柚味嘅氣泡飲品🤣,清新解渴,絕對係夏日必備!

#nicefoodie九龍灣

👅🍽歡迎合作試用 & 邀稿 & 出席活動
🔥🔥請追蹤我 @nice.foodie 你哋既讚/留言/追蹤 真係好重要㗎😘

----------------
#foodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #hk #香港 #香港美食 #美食 #九龍灣美食 #打卡 #九龍灣 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #Terraceinseaside #coffee #creamsandwich #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假