2021-11-24 768 瀏覽
//環境🌕🌕🌕🌑🌑 間餐廳就係lobby,附近都多人出入,座位都係普通木檯木凳,唔算特別舒適😂不過服務態度超好,仲有口罩套提供,加分!! //食物🌕🌕🌕🌕🌕 佢個set lunch 包一款頭盤同一款主菜,menu會日日轉既,而我地就order左香蒜忌廉湯,紅酒燴牛尾寬條麵同香煎海鱸魚柳🤪首先上既係麵包,口感超級鬆軟,佢既好食程度令我對之後既野食更加期待😍碗香蒜忌廉湯面頭淋左D橄欖油,飲落蒜香味好濃,creamy得黎唔會覺得膩,最正係佢加左煙肉碎,令個湯多一份鹹香之餘,口感都更加豐富🥰個紅酒牛尾寬條麵雖然紅酒味唔算好出,但個麵有手工麵條既彈牙,同軟嫩既牛肉絲形成一個美妙既口感,表現亮眼🤩而個煎鱸魚我最鍾意係個汁,佢係用味噌去調配,味道香醇,同個魚好夾😜魚肉好嫩滑,不過美中不足既係個魚皮煎得唔夠香脆🥲
//環境🌕🌕🌕🌑🌑

//食物🌕🌕🌕🌕🌕