餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

大家越嚟越注重健康 同 均衡飲食 依家都越嚟越多 #HawaiiBowl 嘅舖頭雖然好似只不過將唔同嘅食材放埋一齊 撈埋一齊 都唔駛技術嘅🤔🤔但又真係唔知點解🤷🏻‍♀️ @poke.go_hk 真係特別好食🤤🤤用料新鮮就基本啦~舖頭夠哂人情味同幾個老闆都好健談 氣氛好都真!但真係佢地嘅 #signaturebowls 係 #必食推介 好似我咁唔想揀咁多 逐樣逐樣揀 咁就一於揀少啲佢地有✋🏼款 Signature Bowls 俾你揀返☝🏻款#ONO $98 再 top up 咗 #牛油果🥑 #avocade +$12個底係 #壽司飯 #三文魚 #溫室青瓜 砌成粒 配上 #果仁芝麻醬 同 #芝麻 再係個面堆咗個 #皇帝蟹棒 小山丘 邊邊被 #雞蛋絲 圍著另外仲有片 #炸蓮藕片 同粒青檸🍋鐘意酸啲嘅可食前加啲青檸汁個果仁芝麻醬唔會好多 已經同三文魚、溫室青瓜撈勻 可能因為咁 覺得唔heavy 得嚟又好夠味 而且三文魚好新鮮 肉質夠彈 溫室青瓜亦好爽 好fresh 皇帝蟹棒唔係一條條上 係拆咗肉 亦加咗少少沙律醬 再撈埋其他配料同飯一齊食 又別有一番風味 口感、味道更多層次推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼#紅

用料新鮮就基本啦~
舖頭夠哂人情味同幾個老闆都好健談 氣氛好都真!

好似我咁唔想揀咁多 逐樣逐樣揀 咁就一於揀少啲

#RedDrangoFruitJuice
真係純肉製成 所以亦相對冇咗甜
果汁帶有啲果肉 夠fresh 夠healthy
杯面裝飾果塊 #火龍果乾
記得都食得架~~
用新鮮火龍果烘焗而成 再加上一層薄薄糖衣
推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼
紅火龍果汁

💁🏻‍♀️最近發現咗~
佢地係 尖沙咀漆咸道南 開咗分店添呀😎

===================== #懲罰 #黃色經濟圈 #yellowssp #tellowtst #yellow深水埗 #yellow尖沙咀
#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互讚 #nofilter

Ig: punish_yellowfoods
OP: Ms.Ng