2023-07-08 346 瀏覽
上網見到 @shakeshackhongkong 出咗開心果奶昔!身為開心果狂粉嘅我點可以錯過!拉埋朋友陪我去食🫶🏻 🍭Pistachio shake對於我嚟講份量係超級多,覺得2個人飲一杯都好夠😂 呢杯奶昔有自家製雲呢拿雪糕配搭意大利開心果及鹽味蜜糖,上面灑上開心果碎及薄脆片,口感豐富,好有飽足感!🍭Shack Burger佢地啲麵包都有塗上牛油,好香口鬆軟,漢堡扒係100%全天然安格斯牛肉,絕無添加激素和抗生素~ 麵包配上香濃芝士,並加 入新鮮番茄,生菜,再淋上自家 出品Shack Sauce,好味!🍭Shroom Burger第一次食佢呢款vegetarian burger! 有我愛嘅大啡菇!大大件炸得香脆,同樣配搭新鮮蕃茄同生菜~🍭炸薯條經典的波浪紋薯條,啖啖薯仔香!

🍭Pistachio shake

🍭Shack Burger

🍭Shroom Burger

🍭炸薯條
經典的波浪紋薯條,啖啖薯仔香!