餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

2024-04-24 70 瀏覽
週末同朋友一起去中環Porterhouse - Seafood & Steak食Brunch,都是經過朋友推薦而來,環境好亮,服務都令人好舒服,中午1點半時間去到,餐廳都已經坐滿左人,我們訂左Weekend brunch $598,🦞龍蝦,🦪生蠔,🦐蝦,🦀長腳蟹,青口等冰鎮的海鮮全鋪在玻璃櫃無限量提供,鐘意食海鮮的朋友真的是超值得食這間!生蠔處理得非常乾淨,搭配檸檬汁,吃起來不會很腥,很意外,所以我吃了好多只生蠔,龍蝦總有不同口味,有焗芝士龍蝦,味道都唔錯,沙律區有20幾種配菜供你搭配,🐟煙三文魚好好食。給自己搭配一組非常健康的素菜沙律盤。食完後有水果以及非常多款甜品選擇,每一款做得唔錯,最鐘意食Creme brulee 色彩豐富的布丁🍮,好美味。
2024-04-21
用餐優惠