2016-09-01 621 瀏覽
由於聽聞呢度就快結業,加上同事食完之後大讚美味,所以呢日lunch特登與幾位同事一嘗滋味。餐廳地點唔難搵,但記得要行岩座數 - A 座但就算行錯,周邊既藝術小店亦唔會令你失望搵到餐廳,入面好寬敞,好大既空間,lunch去居然得3至4枱可能呢d文化地方都係假日比較受歡迎。Lunch set 選擇唔多,主要係2款burger. 慕名而來,當然食beacon cheese 肉食burger. 一個lunch set 連salad / fries & drinks 比起單叫個包居然只係相差3蚊…$128 一個set, 其實都算唔平,單計食物未必justify 到呢個價,但加埋佢舒適既環境都真係好吸引到人再去。飲品選擇左 fresh lemonade.一飲落去有d酸,但唔知點解之後會慢慢有甜味係喉嚨沁出黎個包同薯條都算等左幾耐,差唔多20分鐘。但全部野都好食得出佢係即煮。薯條熱到有少少拎唔起,包既肉汁配上熱狗醬加甜甜既紅菜頭美中不足既係個包有d似提子包冇提子(我同事話)Overall食物質素好,環境舒適,加埋值唔值$128就見仁見智。但應該要等自己多d時間時去食,因為除左可以慢慢享受佢地環境,三

餐廳地點唔難搵,但記得要行岩座數 - A 座
但就算行錯,周邊既藝術小店亦唔會令你失望

可能呢d文化地方都係假日比較受歡迎。

美中不足既係個包有d似提子包冇提子(我同事話)

Overall食物質素好,環境舒適,加埋值唔值$128就見仁見智。但應該要等自己多d時間時去食,因為除左可以慢慢享受佢地環境,三五知己傾下計之外,仲可以行埋周邊文化小店
Beacon cheese burger
Beacon cheese burger