2024-05-03 22 瀏覽
第一次嚟到啟德AIRSIDE,間間餐廳都幾多人,我揀左一間出名食Pizza嘅餐廳食dinner🤩✨火腿哈密瓜 - 前菜叫左個清清地嘅火腿哈蜜瓜,呢個配搭咁常見並唔係冇原因😂咸香火腿配上爽甜哈密瓜,一咬爆汁🍈中間仲有沙律菜加添色水,健康又好味!✨松露忌廉醬錕鈍 - 個汁好creamy,錕鈍幾有口感👍唔會好易散✨Chicken Tikka - 叫左個好特別嘅印度風薄脆Pizza,面頭鋪滿Chicken Tikka,仲有香草汁,賣相好得👍pizza底好脆,易入口又唔會太滯🍕✨Gelato - 要左1球開心果味 & 1球coconut味,仲加左個Waffle Bowl 同埋兩款toppings,雪糕球大大個,作為甜品好滿足😻✨Matcha Majesty - 杯野幾fancy,好啱小朋友😚感覺豆奶味幾香,有d似milkshake 多過沙冰🤭✨English Breakfast Tea - 食完咁豐富嘅野要飲杯茶解解膩,有一壺仔茶慢慢倒出嚟嘆,好寫意🫖

火腿哈蜜瓜

Gelato