2022-11-08 158 瀏覽
呢間店勁靚,想去打卡好耐啦💗💗!成店勁pink pink,勁多打卡位~當中個鳥籠更加係受歡迎之最,不過如果坐鳥籠位,就只有90分鐘用膳時間啦🕘~雞翼炸得香脆🐥,裏面仲有香香辣辣嘅明太子~有啲燒汁甜甜地嘅雞扒🐔,加上生薑帶點辣味,肉質又嫩又滑。黑漢堡好特別(雖然食完牙罅會有一粒粒黑🙈),又香又脆,加埋又甜又香嘅肉子,呢個漢堡口感好豐富😋我最鍾意呢啲仍然有咬口嘅意粉🍝,加埋濃香忌廉汁同埋鹹香嘅煙三文魚🐟。佢落咗部份煙三文魚一齊煮,所以汁醬都有魚油香味。佢落咗啲花,唔單止靚,紫色哥款花仲好香甜😍😍見親有菠蘿味嘅嘢都要飲🙈雖然我知佢款啤啤熊飲品好靚🧸🧸但人家就係想飲菠蘿🍍清新嘅菠蘿味,加埋酸酸甜甜嘅熱情果,呢個梳打好清爽!另外點咗杯草莓香蕉奶昔,飲落口感覺好似食緊草莓雪糕🍦!草莓味好香🍓,反而唔太覺得有香蕉味🍌,奶昔濃滑,難得我會肯飲嘅奶昔~以為打卡店嘅嘢食唔太ok,但呢間都唔錯👌。而且當晚有幾檯人有壽星生日,佢哋嘅慶祝方式好特別🎂!有朋友生日記得約去試下啦!唯一最唔好係電梯勁多人排😵如果要去,記得預多啲時間去~
呢間店勁靚,想去打卡好耐啦💗💗!

成店勁pink pink,勁多打卡位~

雞翼炸得香脆🐥,裏面仲有香香辣辣嘅明太子~

明太子雞翼

有啲燒汁甜甜地嘅雞扒🐔,加上生薑帶點辣味,肉質又嫩又滑。

玉子雞生薑風黑漢堡

佢落咗部份煙三文魚一齊煮,所以汁醬都有魚油香味。
佢落咗啲花,唔單止靚,紫色哥款花仲好香甜😍😍
香草忌廉煙三文魚意粉

見親有菠蘿味嘅嘢都要飲🙈

雖然我知佢款啤啤熊飲品好靚🧸🧸但人家就係想飲菠蘿🍍
清新嘅菠蘿味,加埋酸酸甜甜嘅熱情果,呢個梳打好清爽!
另外點咗杯草莓香蕉奶昔,飲落口感覺好似食緊草莓雪糕🍦!

金金菠蘿熱情果梳打 & 草莓香蕉奶昔

以為打卡店嘅嘢食唔太ok,但呢間都唔錯👌。
而且當晚有幾檯人有壽星生日,佢哋嘅慶祝方式好特別🎂!
有朋友生日記得約去試下啦!
唯一最唔好係電梯勁多人排😵如果要去,記得預多啲時間去~

2022-11-04
明太子雞翼