2024-03-25 439 瀏覽
呢個月食左兩餐生日大餐,呢度係最開心最完美既!(一間五星酒店扒房,一間呢度)一黎到好驚喜有生日佈置專登黎食大大塊牛扒,仲有送紅酒一枝(promotion)🤭散叫左個好fresh既沙律(ham, stracciatella and tomatos) 同大大碗既湯Share個湯中間啲sour cream令到成碗湯冇咁悶,飲落幾特別主角:食得呢個扒可以行出去個櫃到揀,其實舊舊同差唔多,我覺得係多左儀式感。serve話舊骨大啲就濃味啲,好似係....我嗌既係medium rare,頭幾舊有被驚艷到,但後面開始冇咁熱就爭咁啲中途全場派shots,好味,佢多左所以俾多杯我~甜品香蕉乜乜乜加左字,仲有特備節目。尷尬癌發作不過都開心既特別讚賞果度個reception 香港女仔,我醉醉地問完唔係好肯定個名係唔係nicole,佢好friendly, 好nice同專業咁安排左各樣體貼既service,由我地坐低到埋單都有佢幫忙(因為我地比較多戟手野,又話要並排坐又生日慶祝又話用乜乜乜優惠)真係多謝唔該萬分感激。

一黎到好驚喜有生日佈置

專登黎食大大塊牛扒,仲有送紅酒一枝(promotion)🤭

個湯中間啲sour cream令到成碗湯冇咁悶,飲落幾特別

中途全場派shots,好味,佢多左所以俾多杯我~

甜品香蕉乜乜乜加左字,仲有特備節目。

尷尬癌發作
不過都開心既