喺東薈城Outlet行左半日,有點攰有點餓嘅情況下,當然要用美食醫肚同補充體力😂😂今次去左7樓嘅Ufufu日式Cafe食野,平時其他地方分店要等位,可能我地4點左右反而無咩人,輕鬆入座🥰🍔經典和牛漢堡我地嗌左7成熟,果然肉質軟腍,肉汁都封住左喺入面,加埋酸瓜真心好食🤤,薯條又夠脆,又大份,好飽😆🥩和牛漢堡扒佐芝士焗龍蝦和牛一樣叫左7成熟,呢個係鐵板上,所以所有野仲係熱辣辣😙漢堡扒同漢堡一樣好食,龍蝦有芝士呢個絕配,無失手,正😆佢呢個餐配焗薯,有d酸忌廉同煙肉喺面,仲有粟米蕃茄呢d配菜,剛好中和返淨係純粹食肉類果種膩,不錯😋🧇香蕉朱古力法式西多士食完正餐類,黎到ufufu點會唔食甜品🤣叫左個法式西多士,有朱古力醬淋上面,又有香蕉配搭,西多又夠香脆,滿足😆食完抖夠,就落去繼續再行街shopping!!🤣🤣🤣

🍔經典和牛漢堡

🥩和牛漢堡扒佐芝士焗龍蝦

🧇香蕉朱古力法式西多士

食完抖夠,就落去繼續再行街shopping!!🤣🤣🤣