2019-07-25 2029 瀏覽
同朋友join左一個永安旅遊主辦嘅維港遊套票,當中包左每人一份係尖東Outback 餐廳嘅下午茶。.我地去到同reception staff 講book左永安套票,佢就帶左我地入去坐同擺低左個下午茶Menu。Menu上面有三個餐俾我地揀,分別係芝士漢堡、燒肉醬味豬肋骨同香辣炸雞搥,因為唔係好肚餓,我地就揀左豬肋骨同雞搥。.兩個主食都好好食,尤其係豬肋骨,燒完唔會好乾,而且係有肉食,唔會好似出面好多餐廳個啲得舊骨兩個餐都有跟粗薯條,所以其實都幾飽肚餐飲有得揀茶、咖啡、汽水同梳打水。我地要左梳打水,入面有加檸檬片,食完油膩食物飲就啱哂。.永安維港遊套票一個人大概150左右,包Outback下午茶都幾抵呢間Outback 食物質素幾好,下次會再去

燒肉醬味豬肋骨
香辣炸雞搥
兩個餐都有跟粗薯條,所以其實都幾飽肚
呢間Outback 食物質素幾好,下次會再去
2019-07-20
下午茶