之前喺openrice見到有外賣自取優惠,係中環lunch hour 只要$19.9就有個lunch,所以我就經openrice個app到order。我大概提早半個鐘落order,咁lunch time就自己出去拎。餐廳位於翡翠中心4樓,搭lift上。之後,一開lift門就見到餐廳。由於我一早已order, 我講出外賣編號,職員就對單俾外賣我。外賣包裝用上openrice黃色不織布袋,好sharp又特別😂😍。唔會好似一般嘅膠袋咁易拎到手痛。是冧彈攬炒撈米粉($19.9)撈米粉配上雞扒,有香芧味,外觀一般。另外,米粉有乾蒜、蘿蔔、蔥頭咁。食落口唔會無味、乾爭爭,米粉本身已經有汁。 坦白講,米粉分量唔算多,女仔細胃口就Ok。

是冧彈攬炒撈米粉($19.9)
是冧彈攬炒撈米粉

撈米粉配上雞扒,有香芧味,外觀一般。
題外話/補充資料: 宜家都仲有其他openrice外賣自取優惠
2020-06-19
外賣自取