今日一早就好想食啲甜野。。但又想包包底。。諗諗吓公司附近有間一直好想試嘅朱古力餐。。咁就走去試下。。話好近行行下又都幾遠下😏原本畀佢個SIᑎGᒪE-OᖇIGIᑎ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE ᖴᒪIGᕼT吸引。。但晨早流流食唔到4件朱古力做早餐。。所以最後我叫左ᑕᖇOᖴᖴᒪE🥐🧇。。一早有啲咁好味嘅早餐個日心情都好啲。。另外我再加埋佢最出名嘅S.O.ᑕ.。。即係杯朱古力。。簡直係完美☺️☺️佢呢度分別有3種口味嘅朱古力口味去試。。你就要問下個度嘅職員咩口味啱你喇。。..🧇ᑕᗩᑕᗩO SIGᑎᗩTᑌᖇE ᑕᖇOᖴᖴᒪE🍫S.O.ᑕ...📍 龍島 (D2 Place) (荔枝角)荔枝角長義街9號D2 Place1期地下V1號舖..@lucullus_cacao ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkc
今日一早就好想食啲甜野。。
但又想包包底。。諗諗吓公司附近有間一直好想試嘅朱古力餐。。
咁就走去試下。。話好近行行下又都幾遠下😏
但晨早流流食唔到4件朱古力做早餐。。
所以最後我叫左ᑕᖇOᖴᖴᒪE🥐🧇。。
一早有啲咁好味嘅早餐個日心情都好啲。。
另外我再加埋佢最出名嘅S.O.ᑕ.。。
即係杯朱古力。。簡直係完美☺️☺️
佢呢度分別有3種口味嘅朱古力口味去試。。
你就要問下個度嘅職員咩口味啱你喇。。
🧇ᑕᗩᑕᗩO SIGᑎᗩTᑌᖇE ᑕᖇOᖴᖴᒪE
🍫S.O.ᑕ.
📍 龍島 (D2 Place) (荔枝角)
荔枝角長義街9號D2 Place1期地下V1號舖
@lucullus_cacao
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#lucullus#luculluscacao#cacao#d2place#laichikokfood#cheungshawanfood#croffle#荔枝角美食#長沙灣美食
🧇ᑕᗩᑕᗩO SIGᑎᗩTᑌᖇE ᑕᖇOᖴᖴᒪE 🍫S.O.ᑕ.