2021-09-02 153 瀏覽
🍝魷魚薄片炸芝士蕃茄乾扁意粉 $118魷魚薄片好鮮甜香口 炸芝士又外脆內軟 意粉都彈牙同好味 總之就係好味⁣🍕中國芝士南乳配西方芝士加肉碎咁囉 $126南乳pizza喎 一聽就想試 都係咸咸地同有啲肉咁囉 係食到淡淡嘅南乳味 唔算好濃味 個pizza底都唔差㗎 有驚喜 ⁣🍵Matcha Latte 抺茶牛奶澀澀地無咖啡無落糖架 $48抺茶味幾濃 香嘅 私心覺得matcha latte 要熱飲先好飲 啱晒冬天/ 身體唔舒服嘅女仔啦⁣🥤Caramel Coffee Frappe 焦糖脆脆咖啡沙冰 $48甜 好香咖啡味 仲有啲脆脆係面 正⁣🍰紫薯蛋糕 $68啲紫薯係真嘅薯仔蓉 唔會太甜 好natural ⁣成間餐廳都好有驚喜 由門口 餐牌 枱枱凳凳 碟 都好有設計 啲食物唔求其有details 欣賞呢啲咁有心機嘅餐廳 btw 太多人去walkin 細啲機會有位 唔想等唔到就最好book定啦🤪
🍝魷魚薄片炸芝士蕃茄乾扁意粉 $118
魷魚薄片炸芝士蕃茄乾扁意粉