好耐都無去過有主題嘅餐廳食飯,朋友好鍾意阿仙奴,竟然搵到間阿仙奴做主題嘅餐廳。見好似好得意,就跟咗佢去搵食喇!餐廳係朗豪芳旁邊,位置好方便。一入去,就發現餐廳全部都係球衣,球星衫,仲有成牆都係球星嘅閃卡!如果男朋友係球迷,帶佢嚟實勁開心!呢到晚餐有好多set dinner選擇,都會跟沙律,湯,同包。我地分別選擇咗呢兩款香燒美國1855牛肉眼拼法國鵝肝 $248法國野菌鮑魚雞肉香草醬燴飯$178 先嚟沙律、南瓜湯、餐包。沙律配上意大利香醋同橄欖油,香醋酸酸甜甜好開胃。南瓜湯好creamy ,亦有新鮮嘅南瓜蓉,味道香濃。餐包焗過亦都好鬆脆。肉眼非常大份,兩個人share都食唔哂。我地要咗三成熟,出嚟效果都好粉嫩,肉味香帶少少肉汁。配上肥美鵝肝味道香濃,入口即溶。另外嘅燴飯我非常喜歡,個汁勁香濃creamy!配上一整隻鮑魚,仲有大量嘅雜菇口感好豐富。意大利飯軟硬到適中,有少少咬口。新鮮水果茶+$29朋友轉飲水果茶,見都有好多水果切粒係茶中,味道佢話幾好。 凍檸茶 +$3呢到晚餐唔貴,又有主題,性價比幾高。如果係附近搵地方食飯,都幾值得一試!

我地分別選擇咗呢兩款
香燒美國1855牛肉眼拼法國鵝肝 $248
法國野菌鮑魚雞肉香草醬燴飯$178

新鮮水果茶+$29
朋友轉飲水果茶,見都有好多水果切粒係茶中,味道佢話幾好。

凍檸茶 +$3