一如以往book枱職員都好盡責,提早兩個鐘同我confirm由於屋企人去到先,所以俾咗個Screenshots職員睇,但係職員好緊張頗為堅持要show到真身,由於八五折?不過屋企人唔係咁鍾意短頭髮比較細粒嘅女職員,之前嚟過幾次,我自己就對佢冇乜印象'因為平時另外兩個男職員同埋兩個酒吧吧枱嘅女職員態度都好好,我感覺好似第一次見呢個細細粒嘅女職員?希望係誤會。屋企人反映職員有啲黑面同埋態度唔係咁好我好驚訝,因為已經嚟咗幾次職員態度都好好好友善,而且亦都好盡責同埋好俾心機去解釋菜式或者係飲品,平時IG都好有心機咁樣設計菜式同埋飲品其實今次係因為屋企人生日飯,所以先嚟呢度食一路都想同屋企人介紹呢間餐廳,但係當自己去到嘅時候亞女職員我係明顯感覺到有少少低氣壓,但係都係有禮貌嘅,但明顯好似唔係咁開心(我明白返工係返工不過太明顯了)食完嘢之後其實屋企人都鍾意呢度嘅出品會介紹其他人嚟食,只係因為佢生日整體感覺就扣咗分芝麻包,非常推薦香酥脆!菜式方面肉同埋將汁好夾,但係呢幾次食嘅時候覺得有啲肉乾咗少少屋企人特別鍾意嘅蜜糖雞翼有玫瑰同埋蜜糖嘅香甜不過就略嫌唔夠Juice有些少乾上一次嚟食燉羊肉配搭得好好,

屋企人反映職員有啲黑面同埋態度唔係咁好

其實今次係因為屋企人生日飯,所以先嚟呢度食
一路都想同屋企人介紹呢間餐廳,

芝麻包,非常推薦香酥脆!
屋企人特別鍾意嘅蜜糖雞翼
有玫瑰同埋蜜糖嘅香甜
不過就略嫌唔夠Juice有些少乾

上一次嚟食燉羊肉配搭得好好,但係可惜羊肉都係唔夠入味有少少乾

豬肉串,啱啱好
雞扒嫩滑^ ~