2020-08-08 69 瀏覽
今天放工路經上環,剛剛下著滂沱大雨,只好停下來等細雨才走,等緊時聞到一陣陣牛香味,誘發我過去看看,原來是一間BURGER漢堡包店,剛好個晚都想買外賣🥡回家,疫情期間店內都有提供搓手液,而晚市只提供外賣!於是就買左2個餐,1個是傻豬豬肚餐 : 日式照燒豬肉漢堡配香脆雞翼兩件+雪碧$98 ,日式豬肉是薄薄一片片,滿滿的豬肉汁流哂出來,內有沙律醬、洋蔥、鮮菇、新鮮青瓜和日式照燒汁,個包非常香軟;而兩隻雞翼非常之大隻,皮脆肉嫩味道剛剛好,仲有冰凍雪碧,配搭個包同雞翼非常之好味。另一個是不良牛套餐: 經典安格斯芝士漢堡配香脆薯角+雀檸茶$98, 安格斯牛肉好好味個扒好厚身,溶化既芝士香味令到口感十足、肉味濃郁,果然係高品質既經典安格斯芝士漢堡 ,內有鮮蕃茄片,漢堡包也弄得很香軟;而薯角我就最鍾意食㗎喇 ,又香又脆啲薯角一杯份量都幾多,飲住凍檸茶食脆薯角就超讚,食都好滿足,值得推薦既小店!👍😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++