2016-12-19 408 瀏覽
早兩星期再黎到 Let's Jam 因為話說上次老公食左佢個蜜糖雪糕吐司勁like 之後 日日都嘈住話要再食 就唯有又陪佢再去 👫好好彩 一去到即入座✌🏻除左佢要encore 既吐司 我地叫多左和牛漢堡🍔 (老公話佢塊肉好鬆 唔實 好正 )點知佢黎到配錯左沙律 所以薯角另外補俾我 yeah 佢連漢堡裡面都有Jam 沙律既 dressing 都係 Jam 整成 真係咩都係Jam 連薯角都唔係點茄汁 係點 Jam 架 😍我再配左紅茶with 雜莓Jam 好豐富 講番吐司 佢同上一次一樣咁正 個蜜糖吐司底做得超正 有少少牛油香 又有蜜糖甜甜地 加埋雪糕同果醬 簡直perfect 池 😍 我地揀左青檸青蘋果Jam 配佢 令佢又有少少清新既口感 期待下次再黎試埋佢其他菜式 😋同試哂佢所有口味既Jam
蜜糖雪糕吐司
下午茶