2024-04-14 136 瀏覽
見到社交平台出咗新嘢,仲要係我嘅Favorite 二話不說即刻上網book啦。book 黎book去改嚟改去,結果竟然係今日即興走咗去。唔知係咪因為覺得要及時行樂呢?之前係諗不如搵日過開海先去啦,又或者就啱時間先去啦,唔使專登去。今日就真係專程走入去唔使等人,唔使夾人時間,唔使睇人面色。雖然此車都真係有啲轉折嘅,不過都尚算方便,兩程車就到,又唔使搵位泊車。當然揸車去梗係再chill d 啦. 一個人好處就係冇book位,多數都有機會有 安排坐Bar枱仲好啦,雖然個個都一pair pair😮‍💨Crabmeat toast 真係唔可以唔嚟食吓,第一啖好好味。之後就發現入面有埋銀魚仔同埋紅椒。 本人就覺得紅椒可以唔加,銀魚仔其實可以炸香佢放上面頭唔使一齊撈埋炒蛋。 (純粹講個人意見。)味道真係唔錯,加埋佢個自制Muffin⋯⋯其實可以加多一塊響面(因為$188都真係有啲貴)咖啡嗌咗Macchiato 嚟到好似同我想像中有啲出入,細杯咗好多。定係我一路嘅concept都錯咗呢? 因為我平時飲開latte /Fat white嗰啲,呢杯對我嚟講Over咗,有啲似Expresso加奶(美中不足)

一個人好處就係冇book位,多數都有機會有
安排坐Bar枱仲好啦,雖然個個都一pair pair😮‍💨

Crabmeat toast

(美中不足)

食完經過佢個bake shop, 已經決定咗下次幫襯呢邊坐喺outdoor食都一樣好正

❤️🫶🏼🙏🏿

Crab  Meat  Toast