2021-08-17 109 瀏覽
之前食過幾次中環店(但係而家執咗),無論環境定食飯質素都唔錯😋今日朋友生日,知佢鍾意中式嘢,特登lunchtime訂左枱嚟食☺️明明訂座1點鐘枱,見到入面都有幾張吉枱,不過職員都無安排等緊位嘅人流入座🥺結果我同朋友喺門口等到1:15先有枱🥺🥺如果餐廳係呢方面改善下就好了...我地一坐低就叫咗點心、小菜同一個午市套餐首先上枱嘅係午市套餐嘅酸菜魚米線🐟🍜酸菜味好香❤️一上枱就傳來麻酸嘅香味😆魚嘅份量都唔少😋食落愈食愈辣🔥(利申:我本身唔太食到辣嘢😂)但真心好味既❣️我哋又叫咗雞絲粉皮講真呢個有少少失望🥲平時食嘅粉皮煙煙韌韌,但係呢個就真係唔夠彈牙😣扣左好多分呢味《🐝蜂蜜柚子脆蝦球🍤》係我心目中嘅Number 1🥇 脆卜卜嘅蝦球 表面炸粉唔多 但係蝦球爽口又大舊 就算上面淋咗柚子蜜汁依然不減半分香脆 仲少咗一種油膩感🥰🥰呢味一定要encore!!!我哋仲叫咗幾款點心,每款都保持一貫水準👍🏻好食又好睇😍

我地一坐低就叫咗點心、小菜同一個午市套餐

首先上枱嘅係午市套餐嘅酸菜魚米線🐟🍜
酸菜魚米線

我哋又叫咗雞絲粉皮
雞絲粉皮

蜂蜜柚子脆蝦球

我哋仲叫咗幾款點心,每款都保持一貫水準👍🏻好食又好睇😍

酸菜魚米線
蜂蜜柚子脆蝦球