餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2020-11-29 103 瀏覽
個日諗住去將軍澳行吓迪卡儂同Doki咁就順便去海旁搵間Cafe食下野睇吓風景咁一去到已經見到勁多人排隊咁我都等咗10分鐘左右先入到去威士忌煙三文魚 一睇就知係噱頭嘢唔好睇其他人係咁話好多 依個價錢係應更咁多依個份量係唔夠飽蛋正常 唔夾個包菜都冇問題三文魚肉質麻麻唔係講緊煙燻嗰隻肉質係條魚本身嘅肉質個酸麵包幾好食 但太難切 張枱就唔穩陣一係換嗰啲枱一係切完切返好先上枱呢個黑松露扁意粉係食得出homemade第一般出面食既彈牙好多仲有好香既松露味 個人覺得汁結咗少少令到成個感覺冇啲dry但都好食普通咖啡味 冇咩特別但奶味好濃 好香 係唔錯既唔知點解佢地咩野都放條草上去令到啲水 tonic 意粉都有個隻香草味但食隻香草比較硬 唔係人人都接受到依隻味仲有 espresso tonic 懶係野要自己倒我見人地啲相個杯係有嘴 唔知用曬定點冇嘴既杯通常都有依啲問題唔關事—————————Btw 服務好一般入面十九幾個waiter水要自己拎 叫野食要自己出去叫 餐具要自己拎 自己拎冇咩問題 但地方又細 waiter又多 行黎行去 阻住晒又唔係serve緊啲客 都唔知請咁多做咩Btw2Espresso
個日諗住去將軍澳行吓迪卡儂同Doki

—————————
Btw 服務好一般
入面十九幾個waiter

Btw2
Espresso 滴落張枱一陣 waiter黎抺走既時候已經有個黑色既印 買枱唔好買佢個款
啲漬食得勁快
Black  truffle  homemade