2021-07-23 339 瀏覽
🍽鮨月 (灣仔)📍灣仔月街2-12號地下D-F號舖.🍱銀鱈魚西京燒定食 $198🍣三文魚腩定食 配天婦羅 $148.多謝牛先生帶我嚟文青小村莊一樣嘅月街☺️呢度每份定食都有好多小碟子,超有儀式感😆銀鱈魚西京燒係必食! 好滑好嫩又大份。西京燒係指用以西京味噌醃漬,但呢個完全唔會大咸,加埋沙律醬係超好食! 平時唔食飯嘅我都食咗大半碗😆 牛先生繼續食佢最愛三文魚腩,每片都好厚身,都係幾吸引~.#利利仁飲食雜誌港島區 #灣仔 #日本菜 #定食 #文青穿搭 #文青#月街 #星街 #灣仔美食 #香港打卡 #打卡 #餐廳 #假期 #日本餐廳 #刺身 #三文魚腩 #西京燒 #銀鱈魚 #japan #japanesefood #holiday #vibes #chill #weekend #resto #refresh #recharge #salmon #wanchai #wanchaifood
🍽鮨月 (灣仔)
📍灣仔月街2-12號地下D-F號舖
🍱銀鱈魚西京燒定食 $198
🍣三文魚腩定食 配天婦羅 $148
多謝牛先生帶我嚟文青小村莊一樣嘅月街☺️
呢度每份定食都有好多小碟子,超有儀式感😆
#利利仁飲食雜誌港島區