2021-12-25 145 瀏覽
[ #hightea 好去處].人同人嘅關係好微妙,刻意去經營又未必得到預期嘅效果,順應自然隨而遇安可能會意料之外,緣份來到就活在當下,好好說你好…好好說再見👋.暫且放下平日忙碌感,享受片刻嘅 tea time + Me Time。.中環 Sayhi 再度聯乘 2 大人氣本土手工甜品品牌 Grandma’s Scone 同 Moono 推出冬日特色下午茶 Snowy 3.3 ($238/位)6款創意鹹甜點,當中包括3款人氣聯乘甜點以及4款創意鹹點,包括Grandma scone、Moono 豆奶雪球、Moono 馬卡龍、香蔥煎蠔小薄餅、香煎帶子紅燒肉、仲有清新開胃嘅芥末八爪魚沙律同黃金鹹蛋黃薯條🍟.當中邪惡嘅黃金鹹蛋黃薯條不得了!!!咸香鬆脆好食到停唔到口,愈食愈起勁😋 肉厚鮮甜帶子嘅岩曬我胃口👍🏻甜點都唔錯喔~相約好友知己來享受一個悠閒下午都係唔錯嘅選擇💗-Say Hi地址:中環士丹利街11號3樓.Say Hi Bar & Dining@sayhi_hk.#SayHi #Flawless3.3 #Personalisedcocktail#聖誕下午茶 #Snowy3點3#Grandm
[ #hightea 好去處]

人同人嘅關係好微妙,

刻意去經營又未必得到預期嘅效果,

順應自然隨而遇安可能會意料之外,

緣份來到就活在當下,

好好說你好…

好好說再見👋

暫且放下平日忙碌感,

享受片刻嘅 tea time + Me Time。

6款創意鹹甜點,當中包括3款人氣聯乘甜點以及4款創意鹹點,
香蔥煎蠔小薄餅、香煎帶子紅燒肉、
仲有清新開胃嘅芥末八爪魚沙律同黃金鹹蛋黃薯條🍟

愈食愈起勁😋 肉厚鮮甜帶子嘅岩曬我胃口👍🏻甜點都唔錯喔~
相約好友知己來享受一個悠閒下午都係唔錯嘅選擇💗

Say Hi

地址:中環士丹利街11號3樓

Say Hi Bar & Dining

@sayhi_hk

#聖誕下午茶 #Snowy3點3

#GrandmasScone #Moono

#sayhi2someone #Christmas #TeaSet

#hkfoodie

============