2021-10-13 180 瀏覽
之前係觀塘食過覺得唔錯 咁岩同男朋友係旺角行街 諗唔到食咩 就去左試一試呢間旺角分店入到去 整體環境都ok 不過比起觀塘就細d 但都坐得幾舒服 我地都係嗌左一個二人餐前菜係忌廉南瓜湯同胡麻沙律 兩樣野都好好食 由其是南瓜湯 奶味香濃 好正 我地仲加左個小食拼盤 有三款熱辣辣的炸物 好惹味主菜我地就揀左溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉&安格斯牛肉手工竹炭漢堡配薯角 兩樣主菜都份量十足 意粉就比較港式卡邦尼 重忌廉味 而漢堡的牛肉十分juicy 肉味亦好濃 配埋爽脆蕃茄 真係好好味最後我地加左一客抹茶心太軟做甜品 呢個真係有驚喜 中間流出濃濃的抹茶醬 食落去又唔會太甜 配埋曲奇味雪糕 認真一絕

餐湯&沙律

小食拼盤