星期五又要搵下好野食,8點上黎,不用等位直接入座。2個人,5算太餓,叫左一個set dinner 加一客黑松露蜜糖雞翼。Set dinner 包括有蒜蓉包,餐湯,煙三文魚沙律, 12安士安格斯牛扒,焦糖燉蛋。蒜蓉包: 外脆內軟,夠香蒜味煙三文魚沙律: 三文魚算厚,味道正常,ok安格斯牛扒: 原先叫左medium rare ,岀黎比想像中熟左小小,但依然算嫩口,無筋,5 un。連住小小脂肪都5覺漏。 配紅酒汁都好夾。薯角熱辣辣又香口。黑松露蜜糖雞翼: 黑松露同蜜糖味都5算重,反而似普通燒雞翼,但我鐘意食😂。之後仲有甜品, 焦糖燉蛋,味道ok,5算熱,燉蛋較實。侍應服務友善,面帶笑容,環境岩三五知己小聚一番😊坐位都夠寬敞,見有2枱有小朋友既家庭客都坐得舒適。但種類選擇5算多,可以再黎,下次試下燒排骨🤣
星期五又要搵下好野食,8點上黎,不用等位直接入座。

蒜蓉包: 外脆內軟,夠香蒜味
煙三文魚沙律: 三文魚算厚,味道正常,ok
煙三文魚沙律

安格斯牛扒

黑松露蜜糖雞翼

之後仲有甜品, 焦糖燉蛋,味道ok,5算熱,燉蛋較實。
焦糖燉蛋

但種類選擇5算多,可以再黎,下次試下燒排骨🤣