由於今日終於星期五,辛苦左成個禮拜,就同班friend一齊食飯🥰,咁就揀咗呢間性價比比較高嘅日式餐廳,仲要勁高質嘅放題~~,今次就推介幾款好食-1.刺身 首先就想推介拖羅,因為佢處理得好乾淨,食落去好軟糯,入口即溶,亦都唔會俾啲筋位你,令到舊肉好韌,同埋佢色澤勁光滑,就咁食都會有啲魚嘅油脂香,跟住就想推介甜蝦同帶子,雖然甜蝦個size唔係好大,但係甜蝦食落去個質地好滑同埋好鮮,帶子就非常有咬口,但絕對唔係好硬嗰種,係好軟綿綿的💕2.大蝦🍤由於佢嗰啲醃料醃得好入味令到佢個照燒味好重,好有日式嘅感覺,而且蝦都幾彈牙。3.跟住就係啲甜品類別想推介甜品裏面嘅芝士牛奶脆餅同埋可可球都幾好食,可可球裏面仲要朱古力餡,勁啱同啲雪糕一齊食4.韓國脆皮雪糕餅想講呢個脆皮雪糕🍦配合可可球同埋啲cake食,超有滿足感同埋超夾, Balance左佢哋個味道,唔會令到佢哋太甜4.介紹埋啲其他食品❤️羊架就有少少草原嘅騷味,建議接受到佢嗰種味道先食,牛肉都幾滑嘅,沙律仲可以當前菜食開下胃,但個手卷偏細,建議可以嗌幾個試吓,咁就唔會令到自己因為食太多壽司飯而太飽。同埋都有好多甜品雪條雪糕任君選擇,嘢飲都有好多種,韓式

2.大蝦🍤

3.跟住就係啲甜品類別

4.韓國脆皮雪糕餅

4.介紹埋啲其他食品❤️
羊架就有少少草原嘅騷味,建議接受到佢嗰種味道先食,牛肉都幾滑嘅,沙律仲可以當前菜食開下胃,但個手卷偏細,建議可以嗌幾個試吓,咁就唔會令到自己因為食太多壽司飯而太飽。同埋都有好多甜品雪條雪糕任君選擇,嘢飲都有好多種,韓式台式日式飲品皆有,心知亦都有一啲酒類可以選擇

食完都覺得呢間餐廳嘅服務都唔錯,啲員工都好友善,雖然我哋食嗰日係星期五晚但係佢哋都冇攀我哋走,最後食多咗半個鐘,同埋建議可以七點前離座會平啲,帶埋嗰個月生日嘅朋友仲可以全枱八八折