週末日常,同Lisboy去完playhouse就搵咗間Babyfriendly嘅西班牙餐廳醫肚😋食肉獸都想健康啲!🍔 牛油果鮮茄植物製Impossible漢堡薯條平時食得太多肉食,突然想來個Green weekend,見到Menu有呢個牛油果🥑漢堡好吸引,配埋植物制漢堡扒burger🥰第一次見就揀咗嚟試,啲牛油果都好新鮮,仲要有好多塊添,植物肉感覺食落去比平時嘅漢堡包新鮮😚健康,薯條即炸脆卜卜,成個主食都唔錯!🐟 煎原條海鱸魚柳海鮮燴食西班牙菜唔想食咁多肉就叫咗個海鮮燴,香煎鱸魚Lisboy都食得😋入邊仲有好多款海鮮添有蝦有蜆同辣肉腸,個蜆肉脹卜卜好有鮮味!🍝 蕃茄肉丸意粉最後Lisboy自己揀咗個蕃茄肉丸意粉,感覺好Juicy好味,酸酸甜甜好開胃,我哋用熱水過一過啲醬汁同肉丸,再比Lisboy食😋真係開心死佢😂

🍔 牛油果鮮茄植物製Impossible漢堡薯條

🐟 煎原條海鱸魚柳海鮮燴