餐廳: My Ahjussi
資訊:

2021-11-24 82 瀏覽
尋晚去左揾"我的大叔"食韓國野😂menu都幾多樣揀,同埋都幾fusion, 除左韓國野食,仲有pizza同pasta, 真係揀到有選擇困難~ 最後叫左好多澱粉質😂 ✨黑松露雜菌薄餅 - size都比我想像的大,pizza底好軟熟,幾香,黑松露味都幾出,重點係熱辣辣正,食完暖笠笠~✨蒜香蜂蜜炸雞 - 原來係用雞全翼,雞槌同雞胸整,幾特別,炸得好脆,配埋個汁幾惹味✨韓式牛肉飯捲 - 都幾多份量,口感好足,如果牛肉係韓式嗰隻烤牛肉(bulgogi) 味道會更出😜✨意式特濃朱古力 - 都真係幾香濃幾滑,朱古力控好啱!✨士多啤梨乳酪 - 味道幾特別,唔會太酸,幾好味😋環境都幾靚幾有feel, 啱同朋友/情侶泥食飯傾計😜

黑松露雜菌薄餅

蒜香蜂蜜炸雞

韓式牛肉飯捲

✨意式特濃朱古力 - 都真係幾香濃幾滑,朱古力控好啱!
意式特濃朱古力

✨士多啤梨乳酪 - 味道幾特別,唔會太酸,幾好味😋
士多啤梨乳酪

環境都幾靚幾有feel, 啱同朋友/情侶泥食飯傾計😜

黑松露雜菌薄餅
蒜香蜂蜜炸雞