2017-12-21 122 瀏覽
Floom as you born to be •••••••••••••••••••••••••今日朋友推介黎到呢間樓上cafe食lunch,環境認真唔錯,最特別就係牆上面既neon light同埋隔離既花花草草🌸🌼,令人有種好舒適既感覺。☺️・・・・・・・・・・・・・我地兩個人叫左三樣野食,第一個係Floom floom all day breakfast 呢個all day breakfast 大大份!沙律菜淋上黑醋,酸酸甜甜,真係好開胃。牛油果多士,比較腍,唔會太熱氣,滿滿新鮮既牛油果蓉,岩晒超級鍾意牛油果既我。🥑黑松露炒蛋,蛋唔算好滑,但係黑松露味道好出。🍳🍳煎磨菇真係好腍好juicy,個日我掛住影相,啲野食等到凍晒,如果係熱住食,一定會仲好味。👍🏼☺️煙三文魚同腸都係意料之內既好味・・・・・・・・・・・・・明太子忌廉汁意粉配三文魚子明太子忌廉汁味道好香濃,配搭爽口既白磨菇同紅洋蔥。加上三文魚子,雖然我唔食,但朋友話都幾好味既。・・・・・・・・・・・・・Apple beetroot honey 呢個o野飲好清新,紅菜頭健康好多人都知道,但係味道唔係個個都接受得到,呢杯加左蘋果同蜜
Floom as you born to be
•••••••••••••••••••••••••
・・・・・・・・・・・・・
呢個all day breakfast 大大份!
沙律菜淋上黑醋,酸酸甜甜,真係好開胃。
黑松露炒蛋,蛋唔算好滑,但係黑松露味道好出。🍳🍳
明太子忌廉汁意粉配三文魚子
Apple beetroot honey
呢個o野飲好清新,紅菜頭健康好多人都知道,但係味道唔係個個都接受得到,呢杯加左蘋果同蜜糖去中和紅菜頭既味道,唔會蓋過晒紅菜頭,亦都唔會好甜,正!顏色紅彤彤,影相出黎真係好靚!
・・・・・・・・・・・・・
呢間cafe都幾岩約埋幾個閨蜜去食野傾偈啦,仲有個角落可以除鞋坐低,舒舒服服咁食野同傾偈㊙️,仲有裝飾擺設都好岩影靚相☺️📸
•••••••••••••••••••••••••
【店家資訊】