Flames (鴻圖道)

2023-02-08 90 瀏覽
餐廳既裝潢真係好吸引,一入到去就一種好舒服既感覺,環境好舒服。~夏威夷薄餅: (ALOHA PIZZA)新鮮既菠蘿配上肉,真係好FRESH~好有夏威夷既感覺。~燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉KING PRAWN LINGUINE三文魚籽超大粒,好鐘意佢大蝦,食得出係新鮮既,因為其實我都幾著重餐廳食材既質素~避風塘雞翼: 避風塘香氣撲鼻,超正~必叫~DRINKS~FLAMES LAGOON好舒服既湖藍色~CHILL~食完之後都好唔捨得走,因為真係好舒服既環境,不過因為好多人等緊位,所以都唔坐太耐啦,會再去既。P.S.餐廳仲有有會員系統 - 只要join左 , A la carte散叫有8折‼️咁就真係超抵,觀塘仲有兩間分店,所以真係值得既~仲可以 FREE PARKING ~

~夏威夷薄餅: (ALOHA PIZZA)

新鮮既菠蘿配上肉,真係好FRESH~好有夏威夷既感覺。

~避風塘雞翼: 避風塘香氣撲鼻,超正~必叫~

FLAMES LAGOON
燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉 KING PRAWN LINGUINE
夏威夷薄餅: (ALOHA PIZZA)
避風塘雞翼
FLAMES LAGOON
題外話/補充資料: 餐廳仲有有會員系統 - 只要join左 , A la carte散叫有8折‼️咁就真係超抵,觀塘仲有兩間分店,所以真係值得既~仲可以 FREE PARKING ~
2023-02-07
生日
夏威夷薄餅: (ALOHA PIZZA)
避風塘雞翼
  • 夏威夷薄餅