終於試到倆口小吃的刈包🙌🏻 1400去排隊 等咗大概九個字先有得叫嘢食 之後叫完嘢食又要再等多15至20分鐘先有得食~~其實之前好多次經過倆口小吃都好想買但係次次都見到好多人 尤其星期六日條人龍真係好長🤔見平日冇咩做諗住唔使排隊點知一去到都係要排 不過睇落就短過星期六日條隊好多啦🤫講返個刈包先 其實本身想試炸雞菠蘿刈包🍔但感覺好熱氣~最後 我叫咗個蝦餅刈包🥪佢加入左唔辣嘅港式咖喱醬 食落有d似mustard 蝦餅🍤來講都幾大塊又夠彈牙爽口👍🏻口感非常特別 值得一試~另外嗌多咗個肉鬆芋泥壓餅 🫔反而呢個好有驚喜 芋泥唔會太甜夾埋肉鬆又咸又甜 口味都幾特別😛個人會鍾意呢個多過蝦餅刈包個人來講覺得其實都幾好食~不過如果要排成個幾兩個鐘頭隊就不了luuuuu🥺
終於試到倆口小吃的刈包🙌🏻
蝦餅刈包