2019-06-03 609 瀏覽
同同事farewell, 因為有幾位同事都唔食牛所以一人一鍋邊爐,其實都幾唔鍾意以牛既級數去決定食邊個SET, 唔食牛果D緊係揀平既黎食, 食牛果D又緊係揀好食架啦,咁中間好難取得平衡, 不如分單嗌仲實際....收工時間食,好多人等緊呀,好在有BOOK位!有幾款湯底揀, 豉油鍋要跟上一級既牛先有得點,咁冇啦我地食Cheap野冇得揀豉油鍋,幾個同事揀左個所謂膠原美肌, 個湯食唔出有咩特別,我就唔食牛既, 所以都只係食豬, 一般般囉, 都係咁上下, 至於出去拎既就除左菜都只係菜好食, 不過菜就有好多款可以揀,羽衣甘藍仲成棵樹咁添!出面野飲斟晒又冇refill, 得返D一開波已經係度又冇人吼既橙汁, 局住飲..雪糕最多人排, 等到可以挖已經冇晒朱古力味,到佢fill返又話要埋單, 所以都係食唔到~唔...唔會有下次嚕~真係冇咩野食! 計埋加一, 咁既價錢可以食第2間邊爐加壽司放題~
其實都幾唔鍾意以牛既級數去決定食邊個SET,
唔食牛果D緊係揀平既黎食, 食牛果D又緊係揀好食架啦,
咁中間好難取得平衡, 不如分單嗌仲實際....

收工時間食,好多人等緊呀,好在有BOOK位!
有幾款湯底揀, 豉油鍋要跟上一級既牛先有得點,
咁冇啦我地食Cheap野冇得揀豉油鍋,
幾個同事揀左個所謂膠原美肌, 個湯食唔出有咩特別,
我就唔食牛既, 所以都只係食豬, 一般般囉, 都係咁上下,
羽衣甘藍仲成棵樹咁添!

雪糕最多人排, 等到可以挖已經冇晒朱古力味,
到佢fill返又話要埋單, 所以都係食唔到~

唔...唔會有下次嚕~真係冇咩野食!
計埋加一, 咁既價錢可以食第2間邊爐加壽司放題~
美肌鍋
題外話/補充資料: 唔知點解次次都坐正風口位, 個風槽對到正一正, 吹到頭都痛, 好在果日件外套有頂帽,我就成晚笠住頂帽食= =
2019-03-15